Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la BosnianRahatluk » 13 avg 2025, 23:13

A sta ste se natakarili na tu Stupcanicu ,oni su svoje odigrali.
Pravo je pitanje ko zaista zeli i ima ambiciju da se plasira u PL.
Sloboda i Celik bi trebali napasti PL , a imace i sudije i komsijske bodove koji su vec uracunati.
Jedinstvo naravno nece biti tj nije kandidat za 1 mjesto, pa oko 5 do 8 mjesta ,realno. Ali ako uprava nastavi ovako za 1-2 sezone sig cemo se tuci za promociju u PL.
Trenutno se patimo sa radovima na stadionu : drenaza,ograda,stolice,atl staza

StormX
Kontakt:

Post Postao/la StormX » 13 avg 2025, 23:22

BosnianRahatluk je napisao/la:
13 avg 2025, 23:13
Sloboda i Celik bi trebali napasti PL , a imace i sudije i komsijske bodove koji su vec uracunati.
Jedinstvo naravno nece biti tj nije kandidat za 1 mjesto, pa oko 5 do 8 mjesta ,realno. Ali ako uprava nastavi ovako za 1-2 sezone sig cemo se tuci za promociju u PL.
Pa to je super ako se radi, znaci misli se na buducnost kluba.Najbitnije je infrastruktura da je sredjena.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 14 avg 2025, 13:21

Mi posteno igramo do pauze na polusezoni, onda kreće prodaja. Tako smo odlučili na upravnom odboru.
Jedino ako bas budemo prvi na pola, al to je teško sa ovim kadrom. :bih: :bih:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 14 avg 2025, 13:54

Skver je napisao/la:
13 avg 2025, 22:32
BatistutA19 je napisao/la:
13 avg 2025, 20:10

Nije problem uci ni Celiku ni Slobodi nije bitno ko ce uci ,nego je problem sta kad udjes ako nemas neki plan neku viziju ,da strepis kad ti Sloga dodje ili Posusje ,to ste vi osjetili 2 puta u posljednje vreme.Mislim Celik nece ici tako tim putem uci ali vidjet cemo sta ce bit .Imate i vi finu ekipu trenere e sad dugovi ti sto se prenosi s uprave na upravu e to je belaj.Mi nemamo te dugove ali imamo drugi kako povecat budjet kad udjes..
Mogla je Sloboda hladno biti sredina tabele, ali neznanje, bespotrebno nagomilavanje igraca,mislim da ih je bilo preko 30 pod ugovorom u talu sa menadzerima, plus Zeba sa zenom i jos neke zene pod ugovorom koje ni ne znaju gdje je Tusanj, plus jos sve nismo saznali jer Azmir ne iznosi sve mahinacije vjerovatno zbog svojih ranijih aferima prema Slobodi, tako da je bilo i vise nego dovoljno da klub bude puno uspjesniji, plus ako uskoro Sloboda bude proglasena kao klub od znacaja za kanton i transa od grada pluds Azmir, Senad Bingo moglo bi to biti dobro. Iskreno drago mi je za Celik sto pocinje da se desavaju pozitivne stvare, da ne gledate vise one patnje od ekipe i uopste mi nr bi bilo krivo kada bi Celik usao u PL.
Mogla bi to bit extra sve ali ako bi bila zdrava i iskrena prica ali nije u tom je fora .U Celiku je zdrava prica mlada uprava skolovana ,pismena ,savremenog trenda ali fale finansije ,eto mi smo izganjali od kantona klub od posebnog znacaja i dobili 700 000 i dobijat cemo..
Nek udje ko je bolji Celik,Sloboda,Gosk,Stupcanica ili bilo ko ko misli da moze ali i vama se ne ulazi ako ce bit isto jedni dodju vracaju dugove pa odu pa kad odu dodju drugi opet vracaju i niko tu nije cist i sve isto.
Mi smo taj sistem presjekli otisli u Kanton i polahko jer bi bi bili ugaseni da nismo to uradili sad ovako je posteno transparentno sa nekim planom .Fali nam taj jos jedan korak uci u Wwin ligu BiH ali imat budjet puno veci nego sad da bi mogli u pocetku bar bit stabilni da ne ispadnemo.
Sloboda realno sama ne zna sta hoce ni grad ni uprave ni navijaci .Nije mi krivo nizajedan klub ,sto ce meni bit krivo npr na Posusje ljudi rade polahko i svi za klub ,malo pomalo stadiion uradise ,malo grad, malo sponzori, malo kanton,federacija ,malo savez i uradise.Fin klub zdrava sredina i sto ce mi bit krivo ili sad eto Gosk slicno radi.Ili sutra Sloboda da uradi neke dobre stvari

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 avg 2025, 14:30

LavoviGabela je napisao/la:
14 avg 2025, 13:21
Mi posteno igramo do pauze na polusezoni, onda kreće prodaja. Tako smo odlučili na upravnom odboru.
Pa đe si Kralju dzungle. Ma sve ok ali samo pripazite da ne zavrsite kao Brotnjo ili Troglav.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 14 avg 2025, 14:59

13 avg 2025, 23:13
Sto se tice Jedinstva po meni je on kao Celik mozda prije 3 sezone ,sklopila se ta uprava koji vi kazete da je dobra postena vredna i bar za sad stabilan prvoligas bit a mozda za 3 do 5 sezona mozda i napast 1 mijesto zasto ne ako mislite da mozete finansijski pokrrit..
Sad jedino da ne pocnu radit druge struje protiv ove uprave da ih otjeraju razne sabotaze bojkoti i to ali onda i vi navijaci trebate se borit cuvat upravu i podrzavat koliko ko moze.
Sto se tice stadiina nek se radi drago mi je i bilo gdje ,mada meni nekako ide vise ovo renoviranje sto brinu za atletiku nego sto brinu za nogomet i Jedinstvo,citam bice nove stolice ali vala ne idu na postojeci beton ,prvo beton je trebalo uradit pa tek stolice ..Zato kazem renoviranje bojim se da im nije cilj zbog Jedinstva nego zbog atletike ,to je trebalo prvo beton ,pa travnjak i stolice i tek staze na kraju..
Kako god sretno vam i u rezultatima.i renoviranju stadiona

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 14 avg 2025, 17:05

14 avg 2025, 14:30
Pa đe si Kralju dzungle. Ma sve ok ali samo pripazite da ne zavrsite kao Brotnjo ili Troglav.
Kad ne bude Luje, neće biti ni gnojka.

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 14 avg 2025, 19:59

13 avg 2025, 14:33
Quartararo je napisao/la:
13 avg 2025, 13:30
13 avg 2025, 00:24
I po meni koliko sam ovo upratio klubove prvi favorit Stupcanica e sad pitanje da li oni zele uci vidjet cemo da li ce radit stadion ili djaba igraju.,Iza a njih je Gosk da li igracki mogu parirat ne znam ali ostalo nemaju smetnje ni teren pa cak ni finansije..
Pa tek idu Celik i Sloboda ali standardni problemi i jednih i drugih ,nije problem uci nego je problem sta kad udjes mislim ni Slobodi se ne ulazi vise tako i ispast a ni Celik sigurno nece ici na ulazak na silu pa ispast.Procijenit ce se da li se moze napast 1 mjesto nakon polusezone pa jos se pojacat i kad udjes da ne ispadnes.
Posle tih klubova koji nece moci bit u samom vrhu su od 5 mjesta mozda Travnik, i Hadzic.Brastvo,Igman Jedinstvo ,mada mi sve te ekipe nepoznanica.kao.i ostale ekipe..Mada je to sve na papiru i teoretski gledajuci po igracima ali teren je mjerilo ,kako god ocekuje nas nikad jaca 1 liga .
Sretno svima !!
900 puta isti post, kako ti ne dosadi retardu? :yawn:
Pa koliko ti profila imas Ledeni jbm te u glavu 😂😂😂znas li bar za koga navijas 😂😂😂ja ne znam kako ti ovi dozvole samo pravit profile i printome vredjat narod ovde ,😂😂😂
Jel te je.be taj ledeni u šupak zenički ili? Smaraš druže s istim postovima i sa milijardu smajlija, nikoga nije briga.

Što ne idete tamo gdje ste bili prošlu sezonu? Mišije rupice + drugi forum. Nikome niste falili. Klauni zenički. :yawn:

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 14 avg 2025, 20:19

[/quote]

Jel te je.be taj ledeni u šupak zenički ili? Smaraš druže s istim postovima i sa milijardu smajlija, nikoga nije briga.

Što ne idete tamo gdje ste bili prošlu sezonu? Mišije rupice + drugi forum. Nikome niste falili. Klauni zenički. :yawn:
[/quote]

**** li ti mrtve, najmilije one, **** li ti onog mrtvog kojeg si najvise u zivotu volio, **** li ti i rodjeno i nerodjeno dijete, **** li ti oca kad ga u raku spuste. **** li ti zenu na porodjaju, **** li ti mamu mrtvi. **** ti sve ljude u familiji, komsije, macu, cuku. **** ti sve one na koje na rodjendan pomislis. E sad me lijepo blokirajte 😁
Dize se prasina ⚫️🔴

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 14 avg 2025, 20:23

BLN030 je napisao/la:
14 avg 2025, 20:19

[/quote]

**** li ti mrtve, najmilije one, **** li ti onog mrtvog kojeg si najvise u zivotu volio, **** li ti i rodjeno i nerodjeno dijete, **** li ti oca kad ga u raku spuste. **** li ti zenu na porodjaju, **** li ti mamu mrtvi. **** ti sve ljude u familiji, komsije, macu, cuku. **** ti sve one na koje na rodjendan pomislis. E sad me lijepo blokirajte 😁
[/quote]

Kakav retard, **** sam sebi sestru, svi normalno pisu samo se on pravi retard, **** sve svoje ako ima 5 gostovanja. Sestri sina napravio, mame ti se najebem retardu
Dize se prasina ⚫️🔴

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 14 avg 2025, 20:28

Retardirani zeničani sami sebi psuju i citiraju se. Šta očekivati od ozračeno poremećenih krmećih glava. :yawn:

BLN030
Kontakt:

Post Postao/la BLN030 » 14 avg 2025, 20:32

14 avg 2025, 20:28
Retardirani zeničani sami sebi psuju i citiraju se. Šta očekivati od ozračeno poremećenih krmećih glava. :yawn:
Ocekivat to da ti se najebemo najdrazih u familiji, da ti **** dijete u koljevci, da ti izjebemo sve sto hoda i ne hoda, da ti **** baku usranu u kolicima. To trebas ocekivat
Dize se prasina ⚫️🔴

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 14 avg 2025, 21:37

Querty je napisao/la:
14 avg 2025, 17:05
;)
Kad ne bude Luje, neće biti ni gnojka.
Neka ga, trudi se, nekad bude cak i kreativan.
Volim onu njegovu spiku o reflektorima , kako pun nadahnuca - pjesnicki , tipka o tome. ;)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 15 avg 2025, 00:13

14 avg 2025, 19:59
13 avg 2025, 14:33
13 avg 2025, 13:30

900 puta isti post, kako ti ne dosadi retardu? :yawn:
Pa koliko ti profila imas Ledeni jbm te u glavu 😂😂😂znas li bar za koga navijas 😂😂😂ja ne znam kako ti ovi dozvole samo pravit profile i printome vredjat narod ovde ,😂😂😂

E moj ledeni jbem te u glavu milion profila imas ,ti jos nisi odlucio ni koji je tvoj klub 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sto smajlice ne volis bas si fini 😂😂😂😂😂😂Za koga navijas i sto mrzis Zenicu ,neko te iz Zenice dobro zaebo.🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪🤪

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 15 avg 2025, 00:53

Zeničane nije sramota što ih je admin nogom nabio sa foruma ,pa su se još uz to odlučili vratiti sa drugog foruma na kojem su pisali do prije neki dan. Koliko god da ih ponižavaš, malo im, neviđena skupina maloumnika i narkomana. :yawn:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 avg 2025, 01:06

BLN030 je napisao/la:
14 avg 2025, 20:23
BLN030 je napisao/la:
14 avg 2025, 20:19

Kakav retard, **** sam sebi sestru, svi normalno pisu samo se on pravi retard, **** sve svoje ako ima 5 gostovanja. Sestri sina napravio, mame ti se najebem retardu
Ova tema je skriveni biser :bow: :bow: :salut:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 15 avg 2025, 09:32

To su vaše želje, a realnost je da ste vi u rangu Brotnja ili Troglava
Sportski pozdrav :bih:

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 15 avg 2025, 14:48

15 avg 2025, 09:32
Moje zelje sigurno nisu , nema razloga za to.
Zapravo zelja mi je da se NKJ u nekoj od narednih sezona plasira u PL , da se ne kupuju sudije tj utakmice i ne bi bilo lose da ovdje na temi bude dobre zahebancije i podhebavanja

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 16 avg 2025, 18:48

15 avg 2025, 14:48
15 avg 2025, 09:32

Moje zelje sigurno nisu , nema razloga za to.
Zapravo zelja mi je da se NKJ u nekoj od narednih sezona plasira u PL , da se ne kupuju sudije tj utakmice i ne bi bilo lose da ovdje na temi bude dobre zahebancije i podhebavanja

Volio bi i ja, al treba hos 10-20 god da se to iskritalizira i bude sve pošteno. Sve to ide puževim korakom kod nas.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.