Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..mirsonetz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 05:24Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.Malilav je napisao/la: ↑14 avg 2025, 07:05Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..
Uspjeha i rezultata nema, a neće ni biti dok se pristup sportu i klubovima u gradu ne promjeni drastično.klasik je napisao/la: ↑14 avg 2025, 07:09To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.Malilav je napisao/la: ↑14 avg 2025, 07:05Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..
Samo im ne diraj u njihove seme, a sa uspjesima i rezultatima sta bude
Ima itekako kojima to nije ništa, ali neće oni doći sami.mirsonetz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 05:24Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
ne znam da li je tih 10 ili neki drugi % društvena norma ili neki zakon ili možda poreska povlastica ali bez toga i sa dodatkom ovog zadnjeg pasusa dođemoo do situacija u kojoj se nalazi naš sport pa i fudbal. U svakom slućaju dugo nepročitah realniji postultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 11:46
....
neka drustvena norma u civilizovanim drustvima je da vratis drustvu minimum 10% od onog sto zaradis. Et posto smo mi svugdje bagra kod nas kad bi bilo 7% opet bi neki gradovi i klubovi plivali u parama, a ovako su pred gasenjem
ima tu i do stranog vlasnika, skoro je reklama lukavac cementare na utakmici Osijeka, vlasnik tu "vraca" svoj dio duga drustvu, nasim parama.
....
jednostavno u hijerarhiji interesa cijelog drustva sport, kultura, nauka i humanitarni rad su jako, jako nisko i daleko iza poslije pojest, popit , pojebat i pohvalit se s tim
Evo umjesto spica moraju se izvrsiti uplate.....ko ce platiti
Pa to i hoce. Ako se ugasi dok je Azmir tu, da kazu jesmo rekli da ce podrinjac ugasiti klub. Nisam ni uz Azmira, da se odmah ogradim, ali su prosli ljudi u upravi duplo veci kriminalci od njega.
Suljo danas trci na Zeljinom pomocnom......ceka zajedno sa manijacima vecerasnju smjenu tik tokera......strujasamo je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:19:Sad iz Sarajeva pričaju Manijaci Suljo se naljutio i spakovao kofere ide u Tuzlu Sad nemora značiti da če u Slobodu![]()
![]()
Nije to napisao, nego da će se i ovo platiti, kad je sve dosad plaćeno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:42Evo Fabrizio pise da je skinuta suspenzija od Uefe. Here we go!!!
Al to nije razlog da nosonji i dijabetesu ovaj put ne j*bem najmilije. Kakvi li su ugovori bili kad se ovako masno naplacuje sve
"Kad je FK Sloboda uspjela ovi dana da skine suspenziju UEFE i pitanje duga riješi prema 4 igrača i dug prema savezu, riješice i ovaj najnoviji dug 46.200 km..."Querty je napisao/la: ↑15 avg 2025, 19:50Nije to napisao, nego da će se i ovo platiti, kad je sve dosad plaćeno...antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:42Evo Fabrizio pise da je skinuta suspenzija od Uefe. Here we go!!!
Al to nije razlog da nosonji i dijabetesu ovaj put ne j*bem najmilije. Kakvi li su ugovori bili kad se ovako masno naplacuje sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.