FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 13 avg 2025, 09:03

mirsonetz je napisao/la:
12 avg 2025, 21:20
Ne znam sto Bingo kao firma Bingo ne bude generalni sponzor Slobodi sa nekim dobrim ugovorom, a ne wwin
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 14 avg 2025, 05:24

klasik je napisao/la:
13 avg 2025, 09:03
mirsonetz je napisao/la:
Ne znam sto Bingo kao firma Bingo ne bude generalni sponzor Slobodi sa nekim dobrim ugovorom, a ne wwin
Covjek je htio bit generalni sponzor i puno vise u kosarkaskom klubu pa ga otkantali.
Sto se tice fudbala da su druge gazde i vlasnici upola ko Senad sto se tice sponzorstava mi bi imali budzet 5 put veci
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Malilav
Kontakt:

Post Postao/la Malilav » 14 avg 2025, 07:05

mirsonetz je napisao/la:
14 avg 2025, 05:24
klasik je napisao/la:
mirsonetz je napisao/la:
Ma znam da ima on dosta sponzorstva od ovih svojih “manjih” firmi ali eto toliko jakih firmi ima u Tz da barem svaka potpise sponzorstvo na 10-20 k godisnje mi bi bili na konju…. Ali steta nema svako sluh za Slobodu
Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 avg 2025, 07:09

Malilav je napisao/la:
14 avg 2025, 07:05
mirsonetz je napisao/la:
klasik je napisao/la:

Pa nisu privatnici budale da bacaju pare u rupu bez dna.. u Slobodi se samo gleda ko će kako ukrast, od čistačica pa nadalje. Treba doć čovjek sa vizijom gdje će sve te lešinare otjerat koji se koriste o klub. Tek onda se može očekivati neki napredak. Ovako samo guraj pod tepih i ostavljaj sljedećem nek čisti..
To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.
Samo im ne diraj u njihove seme, a sa uspjesima i rezultatima sta bude
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 avg 2025, 08:31

klasik je napisao/la:
14 avg 2025, 07:09
Malilav je napisao/la:
14 avg 2025, 07:05
mirsonetz je napisao/la:

To je covjek upravo htio uradit sa kosarkom pa smo vidili kako zavrsi.
Samo im ne diraj u njihove seme, a sa uspjesima i rezultatima sta bude
Uspjeha i rezultata nema, a neće ni biti dok se pristup sportu i klubovima u gradu ne promjeni drastično.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 avg 2025, 09:31

mirsonetz je napisao/la:
klasik je napisao/la:
mirsonetz je napisao/la:
Ima itekako kojima to nije ništa, ali neće oni doći sami.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 avg 2025, 11:46

jos onomad poodavno kad su se trazili sponzori za Slobodu je jedan lokalni biznismen rekao nesto sto je meni otvorilo malo i oci gdje mi zivimo i kakvi smo ljudi.
u to vrijeme ja mislim da je i Larisa Ceric ili neka olimpijka bila aktuelna isto.

I pita covjek: sta ja imam od toga ako ona osvoji zlatnu medalju na olimpijadi? sta JA imam? hocul ja sta pojest, popit, ****? necu.

napravite sergije gdje ako osvoji medalju onaj ko je dao najvise ce prvi **** i tako redom, nabrat ce se 5 miliona zacas.

I covjek gleda, stane zapita se. Skonta u neka doba da je to tako, da smo mi plemenski narod koji gleda samo sta ja imam od toga. Vrtis film i vidis da se to nebrojeno puta potvrdilo, danas trazis pare od nekog za nesto, navecer popijete te iste pare, ako ne i vise u kafani zajedno pa pitas pa **** ga ja danas rece nemam. E pa ovo je za mene, za nas, od ovog imam koristi.

neka drustvena norma u civilizovanim drustvima je da vratis drustvu minimum 10% od onog sto zaradis. Et posto smo mi svugdje bagra kod nas kad bi bilo 7% opet bi neki gradovi i klubovi plivali u parama, a ovako su pred gasenjem

ima tu i do stranog vlasnika, skoro je reklama lukavac cementare na utakmici Osijeka, vlasnik tu "vraca" svoj dio duga drustvu, nasim parama.

i nije Bingo tu najveci problem, on nam je makar kao dio svoje odgovornosti omogucio ZOO vrt koji finansira, da imamo gdje pristojno djecu odvest dodzaba. Ne mora to bit samo sport.

problem su ovi koji uzimaju iskljucivo sa javnih poziva i tendera a ne vracaju drustvu nista. sad je dublji problem i tu sto i oni vrate daleko vise od 10% kroz tenis i rekvizite za tenis.

jednostavno u hijerarhiji interesa cijelog drustva sport, kultura, nauka i humanitarni rad su jako, jako nisko i daleko iza poslije pojest, popit , pojebat i pohvalit se s tim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 avg 2025, 12:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:
14 avg 2025, 11:46

....

neka drustvena norma u civilizovanim drustvima je da vratis drustvu minimum 10% od onog sto zaradis. Et posto smo mi svugdje bagra kod nas kad bi bilo 7% opet bi neki gradovi i klubovi plivali u parama, a ovako su pred gasenjem

ima tu i do stranog vlasnika, skoro je reklama lukavac cementare na utakmici Osijeka, vlasnik tu "vraca" svoj dio duga drustvu, nasim parama.

....
jednostavno u hijerarhiji interesa cijelog drustva sport, kultura, nauka i humanitarni rad su jako, jako nisko i daleko iza poslije pojest, popit , pojebat i pohvalit se s tim
ne znam da li je tih 10 ili neki drugi % društvena norma ili neki zakon ili možda poreska povlastica ali bez toga i sa dodatkom ovog zadnjeg pasusa dođemoo do situacija u kojoj se nalazi naš sport pa i fudbal. U svakom slućaju dugo nepročitah realniji post
& $ ?

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 15 avg 2025, 12:14

Mehanović u Iranu...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 avg 2025, 12:31

Krpic nije u sastavu Zelje protiv Veleza :hmmmmm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2025, 17:53

DamirT je napisao/la:
15 avg 2025, 12:31
Krpic nije u sastavu Zelje protiv Veleza :hmmmmm:
Evo umjesto spica moraju se izvrsiti uplate.....ko ce platiti :hmmmmm:

Fudbalski klub Sloboda nalazi se u velikom problemu pred novu sezonu.
Tuzlaci do 21. augusta u 12 sati moraju isplatiti dugovanja prema bivšim igračima u iznosu od 46.200 KM. U suprotnom, prijeti im suspenzija.

Tim sa Tušnja najviše je dužan Abidu Mujagiću (28.000 KM). Dženanu Haračiću moraju isplatiti 9.100 KM, Marku Pervanu 5.600 KM, a Mirzi Delimeđcu 3.720 KM.

P.S. A sta je sa Nalicem i ostalima......ovo ce se izgleda isplacivati do sudnjeg dana..... Valjda plati onaj sto marke nije dao :mrgreen:
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2025, 18:08

Ovo carsija vadi iz ladice iz sezone 2022.....ne vade ga.....ne moraju nista raditi do kraja zivota, Sloboda placa, samo dokle.....ja ovo iskreno ne bi placao....nek se ugasi.....svakako su poravnali sport bagerima u Tuzli.
🔴⚫️

Zlatu075
Kontakt:

Post Postao/la Zlatu075 » 15 avg 2025, 18:13

Najteže mi pada ovih 9.100 za Haračića, ne pamtim lošijeg napadača da je igrao na Tušnju od njega a ima konkurencije

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 avg 2025, 18:18

Skver je napisao/la:
15 avg 2025, 18:08
Ovo carsija vadi iz ladice iz sezone 2022.....ne vade ga.....ne moraju nista raditi do kraja zivota, Sloboda placa, samo dokle.....ja ovo iskreno ne bi placao....nek se ugasi.....svakako su poravnali sport bagerima u Tuzli.
Pa to i hoce. Ako se ugasi dok je Azmir tu, da kazu jesmo rekli da ce podrinjac ugasiti klub. Nisam ni uz Azmira, da se odmah ogradim, ali su prosli ljudi u upravi duplo veci kriminalci od njega.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 15 avg 2025, 18:19

:Sad iz Sarajeva pričaju Manijaci Suljo se naljutio i spakovao kofere ide u Tuzlu Sad nemora značiti da če u Slobodu :D :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2025, 18:30

strujasamo je napisao/la:
15 avg 2025, 18:19
:Sad iz Sarajeva pričaju Manijaci Suljo se naljutio i spakovao kofere ide u Tuzlu Sad nemora značiti da če u Slobodu :D :D
Suljo danas trci na Zeljinom pomocnom......ceka zajedno sa manijacima vecerasnju smjenu tik tokera......
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 avg 2025, 18:42

Evo Fabrizio pise da je skinuta suspenzija od Uefe. Here we go!!!
Al to nije razlog da nosonji i dijabetesu ovaj put ne j*bem najmilije. Kakvi li su ugovori bili kad se ovako masno naplacuje sve
Volim tebe, više od sebe

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 15 avg 2025, 19:50

antisisoja1919 je napisao/la:
15 avg 2025, 18:42
Al to nije razlog da nosonji i dijabetesu ovaj put ne j*bem najmilije. Kakvi li su ugovori bili kad se ovako masno naplacuje sve
Nije to napisao, nego da će se i ovo platiti, kad je sve dosad plaćeno...

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 avg 2025, 19:59

Prijatelji Slobode su se iskazali maksimalno, nama ne trebaju neprijatelji kolika smo gofna mi. Hoće li se opet u općinu da se pišu pisma, da se javljaju veterani Slobode? Nedostaje slika sa NJUO ponovno, a pardon oni su to zakuhali. Sada će po starom običaju "čaršije" da se pljuju Podrinjci, Sarajlije, Zeničani, sda-ovci, svi drugi osim onih koji su doveli Slobodu do ove situacije....
Sami smo sebi krivi za sve što nam se dešava!
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 avg 2025, 20:03

Querty je napisao/la:
15 avg 2025, 19:50
antisisoja1919 je napisao/la:
15 avg 2025, 18:42
Nije to napisao, nego da će se i ovo platiti, kad je sve dosad plaćeno...
"Kad je FK Sloboda uspjela ovi dana da skine suspenziju UEFE i pitanje duga riješi prema 4 igrača i dug prema savezu, riješice i ovaj najnoviji dug 46.200 km..."
Valjda ovo znaci da su problemi zbog kojih je bila suspenzija rijeseni, a da ce se i ovi koji su naknadno dosli rijesiti.
Jedino ako ti drugacije tumacis
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 9 gostiju.