Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
pozdrav i tebi, hvala na podrsci...i vecina nas na neki nacin voli man city zbog dzeke, tako da imas i od nas neku vrsu podrske...ziv i zdrav bio... pozzzztevezito je napisao/la:Pozdrav i vama osim Manchester Cityja uvijek sam volio i Valenciju pa da vam se prikljucim ovdje.Kad se sjetim onda dva finala protiv Reala i Bayerna kakva je to ekipa bila.Iskreno najvise sam volio Claudia Lopeza i zbog njega sam poceo navijati a i zbog igre koju je tad Valencia prikazivala.A i sad vas volim jer vi jedini mozete nekad pomrsit racune ovom dvojcu na vrhu.Steta ne uze se nijedan naslov ko zna kad ce opet prilika bit pogotov jer se prodaju najbolji igraci ali ko zna kada ce doci vrijeme šišmiša opet.Sretno i 3 mjesto je po meni sigurno......
Koliko sam ja citao Kevin Gameiro je gotovo pa osiguran, prati se onda Andreas Beck il kak se vec pise .Andres je napisao/la:nadam se da nece otici "glavni" igraci Valencije, znam da vam Rami dolazi, e sad jel jos neko dolazi i ko nazalost odlazi ?
Gotovo nikakve,to su po meni samo prazne price.Mathieu prija par dana izjavio da je skoro pa pred potpisom novog ugovora sa Valenciom,te da zeli ostati jos nekoliko sezona u Valenciji.jax je napisao/la:Kolike su sanse da ce te nam dat Mathieua? Znam da je neko vrijeme bio vas najbolji igrac, steta sto ga nismo doveli kada je odlazio iz Tuluza, ali sada imamo priliku za popravak te pogreske
Od Kevina izgleda nista,hoce ga Villarreal pa ce se Valencia mozda okrenuti Velli iz Arsenala,a za desnog beka izgleda su vec angazovali Montoyu iz Barce tako da sumnjam da ce za Becka platiti 6-10.miliona.L_blancos je napisao/la:Koliko sam ja citao Kevin Gameiro je gotovo pa osiguran, prati se onda Andreas Beck il kak se vec pise .Andres je napisao/la:nadam se da nece otici "glavni" igraci Valencije, znam da vam Rami dolazi, e sad jel jos neko dolazi i ko nazalost odlazi ?
Ma ne,Kevin Gameiro je napadac iz Lorienta.Navodno trebao bi u Valenciji da zamjeni Chori Domingueza ili Adurizajax je napisao/la:Hm a taj Kevin kojeg cete uzet, jel to onaj novi xavi?
Slazem se prodaja Mathieua bila bi jedan od najvecih promasaja Valencije u zadnje vrijeme.Andres je napisao/la:Ma kad bi dali onog Mathieu-a kiks bi stoljeca napravili.momak je **** zvjerka
Inace svidja mi se citava ekipa, mozda bih doveo jedno dlicno krilo , a premjestio matu kao ofanzivnog veznog.Nekako mi je previse krhak na krilu , djeluje poput Inieste.Fantastican tehnicki i veoma lucidan,ali nedovoljno brz kada vec prodje igraca.Veza je nejgova pozicija gdje bi on sa Everom ,Costom i ostalim pravio dar mar.Napad je odlican ,Soldado je stravicno dobar igrac.jonas sto ste ga doveli ce explodirat, Aduriz je vec dokazan.Pablo me nekako podsjeca na Pedrita iz Barce i rijec je o super talentu.Inace mi se bas svidja ova ekipa, nadam se da ce ostat na okupu uz pomoc jos par igraca.Rami je fantastican igrac i svakako da je bolji od Topala ili Stankeviciusa
Ma samo da kostur ostane isti.Pablo ne ide nigdje to je 100%.Sta ce u Horozima kad je Vaalencija za njih institucijaAdi_Zepce je napisao/la:Ma ne,Kevin Gameiro je napadac iz Lorienta.Navodno trebao bi u Valenciji da zamjeni Chori Domingueza ili Adurizajax je napisao/la:Hm a taj Kevin kojeg cete uzet, jel to onaj novi xavi?
Slazem se prodaja Mathieua bila bi jedan od najvecih promasaja Valencije u zadnje vrijeme.Andres je napisao/la:Ma kad bi dali onog Mathieu-a kiks bi stoljeca napravili.momak je **** zvjerka
Inace svidja mi se citava ekipa, mozda bih doveo jedno dlicno krilo , a premjestio matu kao ofanzivnog veznog.Nekako mi je previse krhak na krilu , djeluje poput Inieste.Fantastican tehnicki i veoma lucidan,ali nedovoljno brz kada vec prodje igraca.Veza je nejgova pozicija gdje bi on sa Everom ,Costom i ostalim pravio dar mar.Napad je odlican ,Soldado je stravicno dobar igrac.jonas sto ste ga doveli ce explodirat, Aduriz je vec dokazan.Pablo me nekako podsjeca na Pedrita iz Barce i rijec je o super talentu.Inace mi se bas svidja ova ekipa, nadam se da ce ostat na okupu uz pomoc jos par igraca.Rami je fantastican igrac i svakako da je bolji od Topala ili Stankeviciusa
Hm sto se Mate tice bolje mu je na desnom krilu nego u vezi,to je prirodna njegova pozicija,a veza sigurno nije.
Nama je najveci problem odbrana jer smo tu tanki Stankevicius,Navarro,R.Costa,Dealbert nisu vrsni branici,ali kako je najavljeno Navarro,Dealbert a mozda i Costa ce van Valencije,dok je tim vec angazovao Ramija a po nekim navajama u odbranu bih jos mogli kupiti Cullara (A.Villa) i Rosallesa (Twente).
Od veznjaka neizvjestan je ostanak Banege kojeg bi mogao zamjeniti Arteta (Everton),dok ce na ljeto sigurno ekipu napustiti Vicente kojeg bi trebao da zamjeni Rierra (Olympiakos) ili Chori Castro (Real Mallorca).
U napadu pored Soldada siguran je ostanak jos samo Jonasa,dok bi Aduriz mogao napustiti tim,te vratiti se u Bilbao.Izvjestan je odlazak i Domingueza kojeg bi trebao da zamjeni mozda Gameira ili Vella,dok bi eventualni odlazak Aduriza Valencia popunila dovođenjem Yermolenka (Dynamo Kiev).
Takođe aktuelna je prica o odlasku Pabla u Totenhem,ali se Valencia jos uvijek o tome nije oglasila pa cemo vidjeti sto ce se na ljeto po tom pitanju desavati.
Treba naglasiti da je Valencia vec kupila dva igraca:Rami (Llille) i Diego Alves (Almerija,dok je Montoya (Barcelona) gotovo pa pred potpisom sa Valenciom.
P.S Rami jeste bolji na poziciji branica od Topala,ali prirodna pozicija Mehmeta Topala je zadnji vezni.To je mjesto na kojem je on najbolji.
I ja bih volio da Pablito ostane,ali navodno Totenham je spreman 20.000.000 dati za njega sto ce Valencia izgleda prihvatitiAndres je napisao/la:Ma samo da kostur ostane isti.Pablo ne ide nigdje to je 100%.Sta ce u Horozima kad je Vaalencija za njih institucijaAdi_Zepce je napisao/la:Ma ne,Kevin Gameiro je napadac iz Lorienta.Navodno trebao bi u Valenciji da zamjeni Chori Domingueza ili Adurizajax je napisao/la:Hm a taj Kevin kojeg cete uzet, jel to onaj novi xavi?
Hm sto se Mate tice bolje mu je na desnom krilu nego u vezi,to je prirodna njegova pozicija,a veza sigurno nije.
Nama je najveci problem odbrana jer smo tu tanki Stankevicius,Navarro,R.Costa,Dealbert nisu vrsni branici,ali kako je najavljeno Navarro,Dealbert a mozda i Costa ce van Valencije,dok je tim vec angazovao Ramija a po nekim navajama u odbranu bih jos mogli kupiti Cullara (A.Villa) i Rosallesa (Twente).
Od veznjaka neizvjestan je ostanak Banege kojeg bi mogao zamjeniti Arteta (Everton),dok ce na ljeto sigurno ekipu napustiti Vicente kojeg bi trebao da zamjeni Rierra (Olympiakos) ili Chori Castro (Real Mallorca).
U napadu pored Soldada siguran je ostanak jos samo Jonasa,dok bi Aduriz mogao napustiti tim,te vratiti se u Bilbao.Izvjestan je odlazak i Domingueza kojeg bi trebao da zamjeni mozda Gameira ili Vella,dok bi eventualni odlazak Aduriza Valencia popunila dovođenjem Yermolenka (Dynamo Kiev).
Takođe aktuelna je prica o odlasku Pabla u Totenhem,ali se Valencia jos uvijek o tome nije oglasila pa cemo vidjeti sto ce se na ljeto po tom pitanju desavati.
Treba naglasiti da je Valencia vec kupila dva igraca:Rami (Llille) i Diego Alves (Almerija,dok je Montoya (Barcelona) gotovo pa pred potpisom sa Valenciom.
P.S Rami jeste bolji na poziciji branica od Topala,ali prirodna pozicija Mehmeta Topala je zadnji vezni.To je mjesto na kojem je on najbolji.
Pomozi mi oko Jordija Albe, jel on vise krilo a po potrebi bek ???Momka sam gledao jedno 5-6 puta svidja mi se nacin igre.
Nedo Bog daje ovom timu Valecije ostao tandem Davida..Pokorili bi i Spaniju i Evropu.
Ostaje li Tino 100%
Zasto je Ever pod uptnikom ????
Ma Emery ih je ucinio boljim ove sezone,svi su nam predviđali 5-6 mjesto a mi opet direktno u Ligu prvaka.izzo je napisao/la:Valencia ima strašan tim po i po kvaliteti i po imenima (nešto kao Atl.Madrid samo što je Valencia još jaca i ozbiljnija ekipa) ...pogotovu naprijed (Mata, Hernandez,Soldado...sredina Banega,Costa, iskusni Joaquin i Vincente)... ali Emery ih nije izbalansirao tako da su dosta utakmica prenaivno gubili (najbolji primjer protiv Šalkea u LP).
Odbrana nije na nivou veze i napada, tu dosta škripi...mislim da bi eventualni povratak Beniteza preporodio Valenciu.
Šteta za Vincentea, kakav je to igrac bio, strahota....sjecam se kad nama u Zenici uvali golcinu.Adi_Zepce je napisao/la:Ma Emery ih je ucinio boljim ove sezone,svi su nam predviđali 5-6 mjesto a mi opet direktno u Ligu prvaka.izzo je napisao/la:Valencia ima strašan tim po i po kvaliteti i po imenima (nešto kao Atl.Madrid samo što je Valencia još jaca i ozbiljnija ekipa) ...pogotovu naprijed (Mata, Hernandez,Soldado...sredina Banega,Costa, iskusni Joaquin i Vincente)... ali Emery ih nije izbalansirao tako da su dosta utakmica prenaivno gubili (najbolji primjer protiv Šalkea u LP).
Odbrana nije na nivou veze i napada, tu dosta škripi...mislim da bi eventualni povratak Beniteza preporodio Valenciu.
Slazem se ovo oko odbrane,te jedva cekam novu sezonu da i taj dio tima promjenimo.A sto se tice Vicentea nije to onaj strani Vicente,ovaj skoro pa nista ne pokazuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.