Skver je napisao/la: ↑13 avg 2025, 13:23
BatistutA19 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 13:10
Skver je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:24
Ne kontam, na osnovu cega je Celik favorit, zbog navijaca? Po rosteru igraca i treneru nije sigurno.
Pa bar mi iz Zenice ne govorimo da smo prvi favoriti lige ,vecinom to kazu drugi ,realno kad sve sagledas od stadiona,igraca,navijaca,budjeta Stupcanica,Gosk,Celik i Sloboda su bar na papiru iznad ostalih klubova.
Ali svi ovi klubovi imaju svojih mana i vrlina i sta klubovi uopce zele ,svi bi voljeli uci ali svaki klub sprecava nesto,Stupcanicu stadiin,Sloboda nikakvog plana vizije ja nisam cuo od Husica ,vidjeli ste prosle sezone.Sta ce Celik uci ako ce ispast odmah bolje ne ulazit ako nije spreman.
Celik ima tu prednost navijaca eto vidjet ces u Travniku 1 kolo ja mislim da ce bit oko 2000 Celikovih navijaca i sad zamisli kad bi isli na ulazak svako gostovanje bi imali svugdje bar po 500..I 3 kolo ces se uvjerit u Tuzli pogotovo kad bi startali dobro.Sto se tice igraca mislim da nismo bolji ali nismo ni losiji od ostalih ,.Sad da li ce se i i na ulazak ne znam.
Ne treba zaboravit ni Gosk a ostali mislim da ne mogu ici na ulazak .
Sto se tice Celika sigurno ce imati kvalitetniju ekipu od one iz prosle sezone koja je bila na nivou boljih rekreativaca i vi to sami znate, vise su se navjaci Celika patili nego igraci gledajuci te iste....Shvatam euforiju navijaca Celika dovodjenjem tih par igraca a vi sami znate kakva je ovo liga i kako se ulazi.....Stupcanica je bila prva jer drugi nisu imali ambicije da budu prvi, bog sami zna ko kome u ovoj ligi dodje bodove

Liga je zesca smijurija u kojoj su glavni akteri sudije i fudbalska organizacija.....PL je politicka liga a za ovu ne znam kako da je nazovem....nemam naziv za ovu ligu.
Nesto se slazem sa tobom nesto se ne slazem ,npr WWIN liga BiH koliko god tvrdis politicka ali realno Sarajevo ,Zrinjski i Borac su najbolji i iza njih Zeljeznicar i neki su dokazali u Europi tj oba kluba u ove 2 godine i Borac i Zrinjski a i vi ste bili preslabi i zasluzeno ispali sve 3 kluba .
Sto se tice 1 lige tacno ja da ima muljaza cak su meni gori klubovi i navijaci traze mutne radnje onda se zale kad ih pokradu.Ne moze tako hoces postene sudije,ligu a podrzavas kupovinu prodaju bodova.
Mislim opet ako bas imas kvalitet iznad drugih ne mogu te sudije sprecit ali je problem kad si malo bolji od drugih tad te sudije mogu povalit i drugi klubovi koji su uvezani jedni da te pobijede drugom da puste bodove.
Kako god mislim da ce bit dobra liga i kvalitetna i nadam se posjecenija na svim stadionima..
Sta kod vas Husic misli,da li ima on plan ili ce sve po starom vratit dugove pravit ekipu i onda otic sa dugovima ono vec vidjeno pa opet novi vracaj njegove dugove ali nema salameta tako i dodas politiku zacarani krug ..Nije provokacija nego ozbiljno pitam,