Mislio sam na njihov podcast udvajanje. Reko kao Milošda će on biti u Bg-u a Edin na licu mjesta (nadam se na Kipru

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Mislio sam na njihov podcast udvajanje. Reko kao Milošda će on biti u Bg-u a Edin na licu mjesta (nadam se na Kipru
Jesu li s i Grci tako ponadali za Nurkica kad nije igrao protiv Srbije?
Ja mislim da se naši protivnici bas nadaju da ce igrati Juka19vendetta87 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:32Jesu li s i Grci tako ponadali za Nurkica kad nije igrao protiv Srbije?![]()
To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majice
Snimali reklame sa Lepim u 23h kod Stojnica...
Ko Vi? Koga predstavljas druze?lumani je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:57To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majiceotjerali ga mi jednom sa tekme
![]()
Iniesta12 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 13:22Ko Vi? Koga predstavljas druze?lumani je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:57To onaj papak iz Maglajajohntravolta123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:35BHF posjetio igrace na treningu sa parolom i podijelio svim igracima i strucnom stabu svoje majiceotjerali ga mi jednom sa tekme
![]()
Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
I da klanjaju u Sirokom.bhsport je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:28Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
L-Train je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:35I da klanjaju u Sirokom.bhsport je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:28Odličan prijedlog gazija, valjda ga uzmu u razmatranje.gazijabih je napisao/la: ↑14 avg 2025, 09:12Toplo preporučavam Adisu da zadnju sedmicu priprema odradi u Hercegovini (da li u Ljubuškom, Stocu, Posušju, Čapljini i sl.) iz 2 razloga. Prvi razlog je da se aklimatizuju na noćne temperature koje nas čekaju na Kipru, a druga je da se malo izoluju od javnosti i Sarajeva i mentalno u miru dočekaju put za Kipar. Kompletne pripreme u Sarajevu nisu dobro rješenje, jednostavno taj grad odvlači pažnju i potrebnu mirnoću pred takmičenje, pogotovo za vrijeme SFF. Čak bi razmislio i o opciji da se jedna/obje utakmice protiv Belgije igraju u Herecegovini u gradu u kojem bi odsjeli preporučenu zadnju sedmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.