Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 13 avg 2025, 16:18

MostarReds22 je napisao/la:
13 avg 2025, 16:16
Krečimo, pozdrav.
slika
Ne znam sta levatima nije jasno, imaju gostujuci sektor vise nego dovoljan. Zapad je vip tribins i kosta 15.00 km oni te pare nemaju, ako bas hoce nek ih dodje nekoliko na centralnu i to je to
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 13 avg 2025, 16:25

Dobili 300 karata za najbolju gostujuću tribinu u državi sa najboljim pogledom i blizinom. Iz zdenke koja je na sjeverozapadu Grbavice ne vidiš trećinu terena od krova zapada i stuba, na Koševu jug udaljen kilometar, pod BB gostujuća dva kilometra i gledaš iz svemira. U Banjaluci isto tako ali plave curice uvijek nađu izgovor za kmečanje ako nije kavez onda je što ne mogu na tribinu na kojoj nikada nisu bili :crazy: Gledajte to iz nekog pozitivnog ugla. Velež vas je samo spasio da se neki rumeni gunj ne vrati u Sarajevo sa iščupanim solufima i zvonjavom u glavi od par tačeva

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 13 avg 2025, 16:26

Volimo piskiti po zeljeznicaru cesto,damo im malo slobode da se uskuurce,onda opet čvoka. Jos kad povede 7 hiljada ljudi "adzeme odlazi" to ce biti presedan u evropskom fudbalu

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 13 avg 2025, 16:37

denimen99 je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
13 avg 2025, 15:34
denimen99 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:38

Čim pričaju na forumu o tome, znaš odmah da su pichke i da nisu sudjelovali. No dobro s obzirom na kvalitet našeg fudbala, mora se pričati o stranim navijačima.
Kakva logika :tokralju:

Može li pojašnjenje, zbog čega je neko **** i nije sudjelovao ako napiše na forumu nešto o tome?
Navijački Kodeks nalaže tako!
Sve ti dobro radis, povremeno spin bacis na temi PL i onda opet cekas povoljan trenutak. Samo mi nije jasno iz kojeg razloga?
Vas na Jaklicu nema 20ero na utakmicama, ne pripadate PL uopste, u navijackim okvirima ste nebitni u svim sferama, okrsaji vam nekakvi s Gornjim Vakufom i Travnikom i tu vas ljudi izbace iz kolosjeka. Mislim nemam nista protiv vandala, dobri momci jedino sto imaju pretenzije za Zeljom, pa se cesto ne zna jesu li uz Iskru ili Zelju. Mislim suludo je da ti pises o navijackim okolnostima kad nemas dodira s tim. Vasa zadnja akcija je bila protiv gerile i momci vam upali u Bugojno i opet ih malobrojnijim nista niste mogli, zapravo, ako si uopste pripadnik vandala. Mozda repliciram totalno nebitnom liku, koji eto voli da napise razne floskule na forumu.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 13 avg 2025, 16:45

goGlobal je napisao/la:
13 avg 2025, 16:37
denimen99 je napisao/la:
NoProfit je napisao/la:
13 avg 2025, 15:34

Kakva logika :tokralju:

Može li pojašnjenje, zbog čega je neko **** i nije sudjelovao ako napiše na forumu nešto o tome?
Navijački Kodeks nalaže tako!
Sve ti dobro radis, povremeno spin bacis na temi PL i onda opet cekas povoljan trenutak. Samo mi nije jasno iz kojeg razloga?
Vas na Jaklicu nema 20ero na utakmicama, ne pripadate PL uopste, u navijackim okvirima ste nebitni u svim sferama, okrsaji vam nekakvi s Gornjim Vakufom i Travnikom i tu vas ljudi izbace iz kolosjeka. Mislim nemam nista protiv vandala, dobri momci jedino sto imaju pretenzije za Zeljom, pa se cesto ne zna jesu li uz Iskru ili Zelju. Mislim suludo je da ti pises o navijackim okolnostima kad nemas dodira s tim. Vasa zadnja akcija je bila protiv gerile i momci vam upali u Bugojno i opet ih malobrojnijim nista niste mogli, zapravo, ako si uopste pripadnik vandala. Mozda repliciram totalno nebitnom liku, koji eto voli da napise razne floskule na forumu.
Ja ne idem više na utakmice, samo serem po internetu. A najviše volim kada mi neko napiše da negdje ne bih trebao nešto pisati. Piši prijave onda ovim Čauševićima nek me sklone više. Da, Iskra je grohnula, Vandali nemaju veze sa Željom, zadnje koliko sam upratio je da se bratime sa Vojvodama. Opet kažem, moji postovi nemaju namjeru da dižu Vandale, ja sam svoje odradio za Vandale davno. Sada sam samo još jedna članska i tako to. Dok sam bio u akcijama (mada su sve bile slučajne, u moje doba), nisam letio na forume i **** se, to je sigurno. Ponavljam, to samo pichkice rade koje skakuču kao kokoške dok drugi udaraju ili vide klip na youtube pa kenjaju.

Ja volim da čitam ovaj forum, čitam većinu podforuma, iz nekog razloga me to sve interesuje, možda zbog kladionice, šta ja znam. Međutim kada mi nešto zapne za oko, komentarišem. Sasvim normalno ponašanje pojedinca na internetu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 avg 2025, 16:48

Threeplanetrees je napisao/la:
13 avg 2025, 16:04
Otiđite neorganizovano pod bijeli brijeg i sjedite sa njima kada budete igrali. Njima ste cvijeće nosili
13 avg 2025, 16:02
Hrammm1921 je napisao/la:
13 avg 2025, 15:59
Manijak prica o ugoscavanju cetnika, kao da sam negdje to vec vidio. A da postoji video i slike gdje vam vrh grupe upravo to radi.
:rol: :rol: :rol:
Plavi u BiH dobri samo sa putarima, dok je preko drine malo drugacija slika

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 avg 2025, 16:55

Sta se cudite odlukama kluba i navijaca iz Vrapcica. Njima je dolazak Zeljeznicara bitniji od svega, standovi se zatvaraju, svi dolaze i svi su podjednako ushiceni. Obavezno moraju na neki nacin privuci paznju na sebe i da pokusaju gosta diskreditovati samo da jos vise dokazu njihov dobro poznati podanicki mentalitet. :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 16:56

Jel ovo onaj retard "pozz ko je od manijaka pretucen? " :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 16:58

ErosViverosViv je napisao/la:
13 avg 2025, 16:48
Threeplanetrees je napisao/la:
13 avg 2025, 16:04
Otiđite neorganizovano pod bijeli brijeg i sjedite sa njima kada budete igrali. Njima ste cvijeće nosili
13 avg 2025, 16:02
Hrammm1921 je napisao/la:
13 avg 2025, 15:59
Manijak prica o ugoscavanju cetnika, kao da sam negdje to vec vidio. A da postoji video i slike gdje vam vrh grupe upravo to radi.
:rol: :rol: :rol:
Plavi u BiH dobri samo sa putarima, dok je preko drine malo drugacija slika
I jedni i drugi povremeno skandiraju praljku :tokralju:
Zadnja izmjena: MostarReds22, dana/u 13 avg 2025, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 13 avg 2025, 17:01

Godinama ista prica, ne znam koliko sezona zaredom nisu ni dozvolili nasima da odu dole, pa kad smo mi njima uzvratili istom mjerom spasili slike i vrte ih po forumu 2 godine. Takodjer, ono sto sam primijetio jeste da gdje god Zeljo gostuje to je praznik fudbala definitivno. Zaseok u vanrednom stanju. Treba negdje izvuci statistiku posjete u gostujucim utakmicama, smijem se kladiti da bi i tu Zeljo bio prvi. Definitivno nema manjeg kluba od ovih vrapcica, a da za sebe misli da je veliki. Sto je najjace, lafo im pitari braca, a sve i jedan navijac sarajeva kojeg ja poznajem ih ne moze smislit. Ni mati rodjena ih ne voli.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 13 avg 2025, 17:02

Manijakdokraja9 je napisao/la:
13 avg 2025, 17:01
Godinama ista prica, ne znam koliko sezona zaredom nisu ni dozvolili nasima da odu dole, pa kad smo mi njima uzvratili istom mjerom spasili slike i vrte ih po forumu 2 godine. Takodjer, ono sto sam primijetio jeste da gdje god Zeljo gostuje to je praznik fudbala definitivno. Zaseok u vanrednom stanju. Treba negdje izvuci statistiku posjete u gostujucim utakmicama, smijem se kladiti da bi i tu Zeljo bio prvi. Definitivno nema manjeg kluba od ovih vrapcica, a da za sebe misli da je veliki. Sto je najjace, lafo im pitari braca, a sve i jedan navijac sarajeva kojeg ja poznajem ih ne moze smislit. Ni mati rodjena ih ne voli.
Izmjeri sebi tlak i disi duboko,uredu je, adzema cemo smjenit

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 13 avg 2025, 17:03

Njihovo šagoljanje i izmišljanje prevazilazi sve mjere. Još umislili da su neki klub i da je čitav svijet protiv njih. Ko srbi :rol:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 avg 2025, 17:04

Klafurić: Navijačima Veleža je bitno da se pobijedi Željo, pobjeda protiv Zrinjskog kao trofej
Fudbal :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 avg 2025, 17:04

Pijacari opet o Praljku :bow: kako toksicna i nazadna skupina.

Hajd mozda smijene Adzema, pa bude i neke koristi od njih.

Herson

Post Postao/la Herson » 13 avg 2025, 17:07

I vaši za derbi uvode kojekakve restrikcije samo da ne bi neki navijač Sarajeva došao do ulaznice. Čudom se čudite kad neko drugi napravi isto.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 13 avg 2025, 17:08

Herson je napisao/la:
13 avg 2025, 17:07
I vaši za derbi uvode kojekakve restrikcije, samo da ne bi neki navijač Sarajeva došao do ulaznice. Čudom se čudite kad neko drugi napravi isto.
Kakve restrikcije se uvode za derbi? Znam bar 5 navijaca Sarajeva sto su na istoku Grbavice svaki derbi. Ne znam o cemu pricas.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 13 avg 2025, 17:09

Hajde sve, ali da navijaci željezničara spominju neke 'pijačare' a oni mogli sad igrati u Lukavici
Rezultat je trend, ideal je vječan!

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 13 avg 2025, 17:09

Analitički stručnjak :urnebes: :urnebes: :urnebes: never forget
slika

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 13 avg 2025, 17:11

Jesul ovo konacno i navijaci veleza poceli pisat na forumu sta uradi jedna pobjeda, prosle sezone bez oglasavanja, 3 poraza od Želje a sad kao neke cvoke vole udarat :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 13 avg 2025, 17:13

Ne vidim razlog zašto ste se toliko upalili, imate gostujući sektor. VIP tribina samo za članove kluba, ima centralna pa ko smije nek dodje, a ima i zdenka. Šta imate frustracije nakve koda vas dolazi 50000 a uvijek stane na gostujuću svi, obični navijači mogu kupiti centralnu i da budu mirni kao bubice
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.