FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
81
36%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 223

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2025, 14:40

A najsmijesnije mi je ovo nekakvo sakrivanje povreda :D

Pa reci javnosti sta je u pitanju.Nismo amateri da se ceka sat vremena pred utakmicu za to.Bas amaterski izgledamo.
Ako je slomio nogu napisi ne moze hodat frajer nema ga godinu dana i vozdra.Ne mozes praviti medicinski izvjestaj prema tome kako tebi odgovara

Reportaze sa utakmice ne postoje.Kone su izmislile ali znaci IZMISLILE svijet za nas u tom segmentu.
Sakrivanje od pressova,nemoguce da nema press koferencija barem pred domacu utakmicu a nema za pola utakmica.Po meni treba za svaku.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 avg 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 13 avg 2025, 14:45

Gojko :opaopa:

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 13 avg 2025, 14:46

N3R3D je napisao/la:
13 avg 2025, 14:45
Sletio je :opaopa:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 avg 2025, 14:49

Pominje se vec dugo. Valjda se to prelomi i potpise.

Hajde Gojko.
- FKS -

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 avg 2025, 14:50

Ljajic nije registrovan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 avg 2025, 14:51

Cimirot bi bio top, cimi moze biti jatti ono sto je njemu bio jajalo

Harunga
Kontakt:

Post Postao/la Harunga » 13 avg 2025, 14:51

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 avg 2025, 14:40
A nasmijesnije mi je ovo nekakvo sakrivanje povreda :D

Pa reci javnosti sta je u pitanju.Nismo amateri da se ceka sat vremena pred utakmicu za to.Bas amaterski izgledamo.
Ako je slomio nogu napisi ne moze hodat frajer nema ga godinu dana i vozdra.Ne mozes praviti medicinski izvjestaj prema tome kako tebi odgovara

Reportaze sa utakmice ne postoje.Kone su izmislile ali znaci IZMISLILE svijet za nas u tom segmentu.
Sakrivanje od pressova,nemoguce da nema press koferencija barem pred domacu utakmicu a nema za pola utakmica.Po meni treba za svaku.
E da to bas, fakat poveznica igraci - navijaci je kad naprave neko slikanje u fan shopu... bas tanko, sve nesto ispod radara...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2025, 14:57

Za nas su Stupčanica, Čelik i tako ti Hollywood po tom pitanju, a ne kamoli kone.

Koliko sam upratio, kod njih to radi onaj Mirza - mislim da je bio nekad youtuber. Momak očito ima šlifa. Nevezano za realizaciju, više zbog ideja. Prati fudbal, klub, i (uz rizik da djelujem šovinstički) konta šta bi raju moglo interesovati - jer je i sam navijač.

Kod nas je plafon šatro neko praćenje trendova i kopiranje fazona drugih klubova. Najviše zbog toga što su fute totalo otuđene od fudbala generalno.

Resursi da napraviš top priču, realnost masa cringe stvari.. koje možda pale kad se prodaju cigare i tako to.
The saddest thing in life is wasted talent.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 13 avg 2025, 14:58

scholsey je napisao/la:
13 avg 2025, 14:57
Za nas su Stupčanica, Čelik i tako ti Hollywood po tom pitanju, a ne kamoli kone.

Koliko sam upratio, kod njih to radi onaj Mirza - mislim da je bio nekad youtuber. Momak očito ima šlifa. Nevezano za realizaciju, više zbog ideja. Prati fudbal, klub, i (uz rizik da djelujem šovinstički) konta šta bi raju moglo interesovati - jer je i sam navijač.

Kod nas je plafon šatro neko praćenje trendova i kopiranje fazona drugih klubova. Najviše zbog toga što su fute totalo otuđene od fudbala generalno.

Resursi da napraviš top priču, realnost masa cringe stvari.. koje možda pale kad se prodaju cigare i tako to.
Ovo je stvarno tacno a ne znam zasto to ne rade jer ne trebaju neki resursi, par ljudi se za to moze zaduziti. Tako se klub priblizava navijacima. Ja sam siguran da bi dosta gledano bilo.

Velez ima VelezTV. Par video klipova sedmicno sa treninga, nakon utakmica, pa neke post-match i pre-match klipove. Zrinjski isto solidno to odradjuje. Doduse vecinom kratki klipovi, ali nesto rade.

Kone npr. izbace nakon svake utakmice video izvjestaj od pola sata pa stave hajlajtse, izjave, momente neke iz svlacionice prije i poslije tekme itd.

Evo uporedtite YouTube kanale kona i Veleza sa nasim:

https://www.youtube.com/@fkzeljeznicartv/videos

https://www.youtube.com/c/Vele%C5%BETVofficial/videos

https://www.youtube.com/@FKSarajevo46/videos

Takodjer kod njih odes na web stranice i imaju ljudi dio samo za zdravstveno stanje fudbalera gdje tacno pise ko je povrijedjen, koliko ce izbivati sa terena, kakva je povreda u pitanju itd. dok kod nas moras traziti informacije po forumu i raspitivati se okolo da nesto saznas.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 avg 2025, 14:59

Ko je kod nas zaduzen za marketing???
- FKS -

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2025, 15:03

Hordas1990 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:58
scholsey je napisao/la:

Ovo je stvarno tacno a ne znam zasto to ne rade jer ne trebaju neki resursi, par ljudi se za to moze zaduziti. Tako se klub priblizava navijacima. Ja sam siguran da bi dosta gledano bilo.

Velez ima VelezTV. Par video klipova sedmicno sa treninga, nakon utakmica, pa neke post-match i pre-match klipove. Zrinjski isto solidno to odradjuje. Doduse vecinom kratki klipovi, ali nesto rade.

Kone npr. izbace nakon svake utakmice video izvjestaj od pola sata pa stave hajlajtse, izjave, momente neke iz svlacionice prije i poslije tekme itd.

Evo uporedtite YouTube kanale kona i Veleza sa nasim:

https://www.youtube.com/@fkzeljeznicartv/videos

https://www.youtube.com/c/Vele%C5%BETVofficial/videos

https://www.youtube.com/@FKSarajevo46/videos

Takodjer kod njih odes na web stranice i imaju ljudi dio samo za zdravstveno stanje fudbalera gdje tacno pise ko je povrijedjen, koliko ce izbivati sa terena, kakva je povreda u pitanju itd. dok kod nas moras traziti informacije po forumu i raspitivati se okolo da nesto saznas.
Zato drug što rospije pomno biraju s kim će raditi. Previše su dobro uhljebljene da bi rizikovale da ih neko fakat sposoban prešiša - jer ako se to desi, mogao bi i Homer skontati ono što mi već znamo.

Uglavnom, očajan rad po tom pitanju. Odgovorno tvrdim da postoje školske ekipe koje imaju kvalitativno vrijedniji sadržaj nego mi.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 avg 2025, 15:03

scholsey je napisao/la:

Da ne duzim o njima ovdje ali kad valja valja i napisem.
Oni su prije imali 1921tv koji i sada postoji ali zbog ogranicenja arene ne mogu utakmice snimati.Highlightsi vrhunski,iz 100 uglova fino sve prikazu.Bukvalno bolje od pravog prijenosa a nama je i tada plafon bio skinuti sazetak sa bht i objaviti na kanal video od 2 minute sa tv.
Sad su jacom opremom podigli to na jos veci nivo dok mi reklamiramo bokserice i pribor za rostilj a imamo 15 nekakvi zena koje rade taj posao za masnu platu koja je debelo iznad prosjeka u BiH.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 avg 2025, 15:04

riki46 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:46
N3R3D je napisao/la:
Odakle info? Uh kako bi nam dobro dosao, zna to i Musemić..

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 13 avg 2025, 15:11

bosnas_ je napisao/la:
13 avg 2025, 15:04
riki46 je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:
Odakle info? Uh kako bi nam dobro dosao, zna to i Musemić..
Priča se da pregovaramo, a ovo "sletio je" je zajebancija
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 avg 2025, 15:14

riki46 je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:
da nije sudar

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 13 avg 2025, 15:21

13 avg 2025, 15:03
dok mi reklamiramo bokserice i pribor za rostilj a imamo 15 nekakvi zena koje rade taj posao za masnu platu koja je debelo iznad prosjeka u BiH.
Vjerovatno je i u rudnicima manje uhljebljenih nego kod nas.

Baza ti fudbalski klub, nevjerovatno dinamično okruženje, sa pun qrac luđaka koji to prate kakva god je situacija - i tebi vrhunac inspiracije pitalica na TikToku.

Mislim, kupovati pratioce na Instagramu. :facepalm: Jedan od boljih pokazatelja kako rade ti stručnjaci. Njima je bitan broj nečega zbog svojih izvještaja i plata - yebe se njima i za klub i za nas.

Najviše bi voljeli da nas nema.. ali, ako je ikako moguće, da nekako iz groba pratimo, trošimo, navijamo (i to sve uvijek sa osmijehom na licu).

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 avg 2025, 15:22

benko21 je napisao/la:
13 avg 2025, 14:50
Ljajic nije registrovan
Divna vijest.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 avg 2025, 15:22

@nokee, @roberkosar, @Tobe, @Sz i mnogi drugi smo bili razocarani Husrefom, ali tema FKS na pocetku sezone ode na stranu
dusmana FKS. Jedni valjaju Husref i Ismir, a drugi potopise FKS Ismir i Husref. Stice se utisak da na ovom pdf se navija za osobe,
a ne za FKS. Turbulentno jeste, ali malo ko na forumu zna apsolutnu istinu. Sto napisa @robertkosar:Zaboli me cuna za Husrefa,
navijam za FKS. Nismo vidovita Dzemila da znamo kako ce se zavrsiti prvenstvo.
Jedino sto znam da ce pola pdf likovati i pisati: Gdje ste sada prodane duse, jesmo li vam rakli da je bolje ili najbolje....
Druga polovina ce ili sutjeti ili psovati. Osvoji se Titula, aBd, bilo bi lahko je s ovim roosterom. Ne osvoji se Titula (ndB) bit ce
eto vam Husref.
Ima ovdje dusmana koji pisu u korist stete FKS (2-3 %), ima licno isfrusriranih s pojedinim osobama u Klubu(osobno nikog ne poznam),
ali je vecina hvala Bogu za dobro FKS i kad ga zabije Ljajic, Gulijashvili ili Elezi 97/98 % forumasa ce u ekstazu i onih ZA i onih
PROTIV.
Momci shvatite globalizacija je, $$$$ vrti i pokrece dunjaluk, samo dusmani BiH ne dozvoljavaju FKS da sa $$$$(citaj Ljajic, Elezi,
Ristovski, Guliashvili...) postigne ono sto je normalno. Penal, ofsajd, crveni ...budite sigurni ici ce na stetu FKS. Trebamo biti 5x
bolji da bi osvojili. Da je Murinjo trener tesko cemo do titule, iz aviona se vidi.
Kod 4:4 protiv Radika, frajer rukom ustopa fudbal, nista VAR, a da je Jovic bila bi 2 penala i crveni. Pozdav Pitarcine.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 13 avg 2025, 15:37

Hajdeee je napisao/la:
13 avg 2025, 14:59
Ko je kod nas zaduzen za marketing???
Anela

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 13 avg 2025, 15:40

Allahu Milostivi! Kakva pamet. Kupiš kartu za utakmicu i s njom u narednih 7 dana imaš popust u shopu 5 KM :urnebes:
šta šta je, je*em ti

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, casual033, keli, napoleon72, perodeformero, VanDijk i 49 gostiju.