Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

brig
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la brig » 13 avg 2025, 12:31

kraljttbvb je napisao/la:
13 avg 2025, 12:13
jasmin10 je napisao/la:
13 avg 2025, 12:12
Čuj predrasude a za fudbalski klub im nisu igrala 3 Muslimana u historiji. Ako i toliko.
Nije ni jedan.

Imaju neko pravilo da samo kršćani mogu igrati u klubu.
Kao prvo igrala su
Kao drugo nema tog pravila jer recimo prvi Wagner legenda kluba nije kršćanin, zivi i sad tu i radi. Ostale necu ni spominjat
Kao treće što vas briga ko igra u ŠB? Eo mene boli neka stvar da u Sarajevu igraju sve mudzahedini. Igraju u Zrinjskom svi pa ih opet prozivate nacistima, fašistima, ustašama itd smiješna vam priča

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 13 avg 2025, 12:34

avenija je napisao/la:
13 avg 2025, 12:20
Ma prolaze ljudi iz Blagaja i Mostara pogotovo Arapi prema Livnu i onim divljim konjima.
Ne prolaze nego dolaze, zadrzavaju se tu. Šetaju, vrte se, kupuju, jedu u restoranima itd eo sad sam sreo jednu stariju rekao bih bakicu/nenu kako li vi kazete, pored gl puta pješke ide

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 13 avg 2025, 12:46

Joj ljepote kada bi 100k mudžahedina klanjalo diljem ZHK. Umal da zaboravim, plus onih 10k terorista gospodične Kolinde.😍
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 avg 2025, 12:50

brig je napisao/la:
13 avg 2025, 12:31
jasmin10 je napisao/la:
Čuj predrasude a za fudbalski klub im nisu igrala 3 Muslimana u historiji. Ako i toliko.
Nije ni jedan.

Kao prvo igrala su
Kao drugo nema tog pravila jer recimo prvi Wagner legenda kluba nije kršćanin, zivi i sad tu i radi. Ostale necu ni spominjat
Kao treće što vas briga ko igra u ŠB? Eo mene boli neka stvar da u Sarajevu igraju sve mudzahedini. Igraju u Zrinjskom svi pa ih opet prozivate nacistima, fašistima, ustašama itd smiješna vam priča
Wagner nije musliman , muslimanima je zabranjeno da igraju u Širokom Brijegu , barem je tako bilo .

Mene isto boli qrac ko igra u Širokom Brijegu , samo navodim činjenice koje su bile , zato sam i napisao je li se šta promjenilo ...

U Sarajevu su svi dobrodošli , za razliku od Širokog Brijega , pogledaj samo koliko je srba igralo i igra trenutno .

Mudžahedina nema u Sarajevu , bili su tokom rata .
U Širokom Brijegu ima ustaša , to je bitna razlika .

Pišemo činjenice , to ako tebe boli izvini , nije mi namjera .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 avg 2025, 12:52

avenija je napisao/la:
13 avg 2025, 12:20
Ma prolaze ljudi iz Blagaja i Mostara pogotovo Arapi prema Livnu i onim divljim konjima.
U Mostaru 10 dzamija. U Blagaju dzamija i tekija. U Livnu dzamija.

I on stane u Široki da klanja :roll:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 13 avg 2025, 12:53

brig je napisao/la:
13 avg 2025, 12:01
VensanKasel je napisao/la:
13 avg 2025, 11:20
avenija je napisao/la:
13 avg 2025, 11:12
Pa ima snimak krenuo neki ujo da je sutne, sigurno joj psovao, maše rukama, žena se prepala i prekinula molitvu. Šta je to Široki da ne smije covjek obaviti molitvu. Jel' to neka nacistička paratvorevina ili Bosna i Hercegovina.
Čuj što je Široki Brijeg , jesi bardo ti ? Đe ti živiš ?

Dokazano leglo ustaša , gdje se djeca uče od malih nogu da mrze sve u vezi islama i srbe , to je bolestan grad ...

Zaigra li ikad tamo musliman ? Prije je strogo zabranjeno bilo da igraju muslimani , ne znam je li se sad istaknuo promjenilo .
Hahhahahaa
Vi ste zatucani žešće i nemate pojma. Pričate samo iste priče i imate predrasude. Generalizirate. Pitajte ove što rade i žive ovdje Bošnjake, jel im fali išta i kako im je? Ja imam 10 kolega Bošnjaka. I to samo u našem sektoru. A di su ostali i ostale firme. A di su ovi iz Indije, Bangladeša, Turske itd.
Prošetaš navečer i sretneš ih ljudi šetaju, žive i rade normala.
Realnost i forum se često mimoilaze.
Ovo je neka sasvim druga dimenzija.
Koševo Zapad

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 13 avg 2025, 12:54

brig je napisao/la:
13 avg 2025, 12:01
13 avg 2025, 11:20
avenija je napisao/la:
13 avg 2025, 11:12
Pa ima snimak krenuo neki ujo da je sutne, sigurno joj psovao, maše rukama, žena se prepala i prekinula molitvu. Šta je to Široki da ne smije covjek obaviti molitvu. Jel' to neka nacistička paratvorevina ili Bosna i Hercegovina.
Čuj što je Široki Brijeg , jesi bardo ti ? Đe ti živiš ?

Dokazano leglo ustaša , gdje se djeca uče od malih nogu da mrze sve u vezi islama i srbe , to je bolestan grad ...

Zaigra li ikad tamo musliman ? Prije je strogo zabranjeno bilo da igraju muslimani , ne znam je li se sad istaknuo promjenilo .
Hahhahahaa
Vi ste zatucani žešće i nemate pojma. Pričate samo iste priče i imate predrasude. Generalizirate. Pitajte ove što rade i žive ovdje Bošnjake, jel im fali išta i kako im je? Ja imam 10 kolega Bošnjaka. I to samo u našem sektoru. A di su ostali i ostale firme. A di su ovi iz Indije, Bangladeša, Turske itd.
Prošetaš navečer i sretneš ih ljudi šetaju, žive i rade normala.
Istina. Radio u Čitluku, leglo Hrvata, normala sve.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 avg 2025, 12:55

brig je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Nije ni jedan.

Kao prvo igrala su
De navedi samo jednog muslimana koji je igrao u SB.

Sta je Wagner? Iz Brazila teško da može biti nešto osim katolik.

I nije to moja priča, to je priča Zlatana Mije Jelica. On je rekao da dok se on pita u SB ce igrati samo kršćani. On nije odavno tu, ali se klub i dalje drži te politike...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 13 avg 2025, 12:56

Čovjek ima 10 kolega bošnjaka u gradu gdje je 2013 na popisu ukupno bilo 6 bošnjaka :mrgreen:

inače, na studentskim putovanjima sam upoznao baš ok raje iz Širokog. Mada ih je većina pobjegla negdje čim su završili srednju.
No, uvijek mi je bilo čudno kako ih Zapadni Mostar tretira i vrijeđa. Nešto slično kao što Zagrepčani vrijeđaju, kako oni kažu, hercegovanca. Niđe veze mi je to
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 13 avg 2025, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 avg 2025, 12:58

13 avg 2025, 12:50
brig je napisao/la:

Nije ni jedan.

Kao prvo igrala su
Wagner nije musliman , muslimanima je zabranjeno da igraju u Širokom Brijegu , barem je tako bilo .

Mene isto boli qrac ko igra u Širokom Brijegu , samo navodim činjenice koje su bile , zato sam i napisao je li se šta promjenilo ...

U Sarajevu su svi dobrodošli , za razliku od Širokog Brijega , pogledaj samo koliko je srba igralo i igra trenutno .

:thumbup:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 13 avg 2025, 13:03

Jabroni je napisao/la:
13 avg 2025, 12:56
Čovjek ima 10 kolega bošnjaka u gradu gdje je 2013 na popisu ukupno bilo 6 bošnjaka :mrgreen:

inače, na studentskim putovanjima sam upoznao baš ok raje iz Širokog. Mada ih je većina pobjegla negdje čim su završili srednju.
No, uvijek mi je bilo čudno kako ih Zapadni Mostar tretira i vrijeđa. Nešto slično kao što Zagrepčani vrijeđaju, kako oni kažu, hercegovanca. Niđe veze mi je to
Kakve veze ima šta je bilo 2013.!?

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 avg 2025, 13:05

Cuj Wagner nije kriscanin, jok eto budista je 😂

Muslimanima je zabranjeno igrat u Sirokom Brijegu. Ne snam kako je bilo prije rata, jel drugacija situacija. To je jedini klub u kojem moraju igrati Kriscani katolici u Evropi.

Mozda su 3 igraca ukupno u poslijeratnoj historiji igrala a da nisu Katolici al i to su bili Kriscani.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 13 avg 2025, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 13 avg 2025, 13:06

13 avg 2025, 12:50
brig je napisao/la:

Nije ni jedan.

Kao prvo igrala su

Pa vi pisete da mogu samo kršćani, pa spominjete da Wagner nije musliman i da u Sarajevu mogu Srbi za razliku od Širokog. Miješate kruške i jabuke.
Ako pod Srbi mislite na pravoslavce bilo ih je i u ŠB, Wagner je inače protestant, a ako mislite Srbi bilo je i ima Srba i sad u Širokom.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 avg 2025, 13:07

brig je napisao/la:

Kao prvo igrala su
Nakon rata mislim da nijedan Bosnjak nije igrao u ŠB.
Od Srba je bio Zakaric i mozda jos 2-3 njih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 avg 2025, 13:10

Cak i u Izraelu igraju muslimani, bilo je i nasih reprezentativaca dosta. Al u Sirokom ne moze 😂

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 13 avg 2025, 13:12

19vendetta87 je napisao/la:
13 avg 2025, 13:07
brig je napisao/la:

Kao prvo igrala su
Nakon rata mislim da nijedan Bosnjak nije igrao u ŠB.
Od Srba je bio Zakaric i mozda jos 2-3 njih.
Bošnjak nije, koliko znam. Ranije je bilo. I trener je bio.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 avg 2025, 13:13

Ne daju nikome dole da dodje
Jer može slučajno biti koji porezni inspektor

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 13 avg 2025, 13:13

we have Athletic Bilbao at home:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 avg 2025, 13:15

Cak je i u tom Bilbau igrao Bošnjak.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 13 avg 2025, 13:20

Ebo tu priču, nego koji je džin najbolji od ovih?

@bombaysapphire

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 93 gosta.