De nam jednu vasu proslo kolo iz Vrapcica mazlume
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Momci, raspravljate sa Nodijem i sličnima. O navijačima. Molim vas saberite se.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Pa šta su drugo uradili Varvari nego šetali 10 minuta i policija ih skupila uza zid kod trga. Apsolutno ista stvar,2018. godine A BA liga utakmica između Cedevite - Budućnost, tko je to od BBBa pratio Cedevitu i košarku.Vorovus je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:26Varvari su isli na sukob, dosli na Trg Bana Jelacica i krenuli da sjednu u kafic kod novootvorenog udruzenja BBB, sto metara pored. Plus taj dan je Buducnost igrala u Zagrebu. Za to treba imati muda, za ovo Tornadovo ne.NoProfit je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:15To isto su Varvari uradili u Zagrebu, pa si to jučer predstavio kao neko srbovanje tamo.Vorovus je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:12
To sto je uradio Tornado moze da uradi svaka grupa u svakom gradu. Izaci iz busa, prosetati se 10-15 minuta okolnim ulicama, vratiti se u bus i nastaviti dalje.
Ko moze da se okupi za tako kratko vrijeme, pogotovo ako taj dan nije utakmica u gradu?
To Vojvode mogu da urade u Sarajevu kad krenu u Hercegovinu, ali nisu toliki šabani da im je to "akcija".![]()
Ljudi prije toga godinama nisu dolazili na gostovanja Budućnosti protiv Cedevite/Cibone.
Baš kao i Tornado koji je došao na utakmicu protiv Igokee, koju Lešinari ne prate.
Za razliku od vas nodi nije ugasen
Zovi Enisa iz Jablanice da nas edukuje kako su mostarci najjaci hahaj
Koliko ste ozbiljni govori cinjenica da vam je sve palo u jednoj akciji
Bola bola nodi sam ima vise krpa od red army

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bravo Nodi kompjuteru.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
kod tebe je i kompjuter ugasen
Nema vam pomoci ultrasi pobjedili
Nema vam pomoci ultrasi pobjedili
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 avg 2025, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nodi ništa nije palo nego je ukradeno. Pao je vaš udarni od UF, pala je ograda ultrasima, pao je vaš VNMMVJ, umalo vam na Grbavici prije derbija ne padoše dvije jake krpe. Ako si glup ne budi šaban i ne piši o nečemu u šta se razumiješ kao Mara u kriv ****

Obje sarajevske skupine pune besposlicara koji se tuku iza ponoci. A vođe im dilaju gudrucurvanord je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:47Ima želju da vlada, ali jako često strada, ulicama našeg grada šaka "huligana". Horde zla Sarajevolet3 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:44https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /250813058
Sa bakljama na benzinskoj pumpi, oko 1 iza ponoci![]()
Besposlicarima dati lopate u ruke i na kakvu njivu, da budu drustveno korisni.

Mi imamo milion krpiThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:23Nodi ništa nije palo nego je ukradeno. Pao je vaš udarni od UF, pala je ograda ultrasima, pao je vaš VNMMVJ, umalo vam na Grbavici prije derbija ne padoše dvije jake krpe. Ako si glup ne budi šaban i ne piši o nečemu u šta se razumiješ kao Mara u kriv ****![]()
Jeste tesko kad padne neka, ali nedovoljno da se ugasimo
I tad kad je pala od uf nasi rastjerivali uf
Fakticki nasi su tu tucu u gostima dobili, ali su uf ispali pobjednici zbog plijena
Ovaj jedan covjek spustio ruksak da se bije i treci ljudi dosli s ledja i pokupili ruksas s transom
I tad je postojalo jos krpi, tako da nije jedna jedina glavna pala
Sto se tice vas
Ukrali vam zato sto vas je neko od vasih prodo za pare
Nije moguce da sve drzite u jednoj kuci i da svako zna za tu lokaciju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 avg 2025, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel se ko potuko ovdje barem? Svako malo fol jedni druge ceraju, a u biti jedna velika kurcina.let3 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:26Obje sarajevske skupine pune besposlicara koji se tuku iza ponoci. A vođe im dilaju gudrucurvanord je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:47Ima želju da vlada, ali jako često strada, ulicama našeg grada šaka "huligana". Horde zla Sarajevolet3 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:44https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /250813058
Sa bakljama na benzinskoj pumpi, oko 1 iza ponoci![]()
Besposlicarima dati lopate u ruke i na kakvu njivu, da budu drustveno korisni.![]()
1946-1987
-
- Kontakt:
Čovjek ismijava dvije grupe koje dolaze iz grada od 100.000 ljudi koji je podijeljen na više/manje 50/50.
I jedna i druga grupa kakva god da je dolazi s 150+ ljudi na 90% gostovanja, jedna i druga grupa ode s 400+ ljudi na Maltu/San Marino/Bratislavu.
Pokušaj poređenja te dvije grupe s Robijašima koji su jedina navijačka opcija u gradu od 120.000 je smiješna ili npr. sarajevskim grupama koje žive u gradu od pola milijuna stanovnika s okolicom.
I jedna i druga grupa kakva god da je dolazi s 150+ ljudi na 90% gostovanja, jedna i druga grupa ode s 400+ ljudi na Maltu/San Marino/Bratislavu.
Pokušaj poređenja te dvije grupe s Robijašima koji su jedina navijačka opcija u gradu od 120.000 je smiješna ili npr. sarajevskim grupama koje žive u gradu od pola milijuna stanovnika s okolicom.
Vidim citav se dan prica kako su ultrasi i RA najaci a ni jedni ne postoje sa slucajem da su ugasili jedne druge . A pored te cinjenice nijedna od ove grupe ne moze reci da je top 3 u drzavi a ovdje mi nesto pricaju . Robija u drugoj ligi je jaca od vase 2 grupe kad se zajedno spoje a da ne pricam o TM i HZ . U svakom slucaju Mostar ima 65000 stanovnika to je kao kad se spoji Alipasino Polje , Dobrinja , Vojnicko i nedzarici otprilike imaju isto stanovnika.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ok, još malo i imaćemo pojam shizokošpicari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa to se i drži tako sve na jednom mjestu jer pravi navijač nikada neće ni pomisliti da će pravi drugi sa čarapom obijati bravu u četri ujutro. Sve ono što je ukradeno nema nikakvu vrijednost. Ima onome ko je prestao biti navijač.. Nemogu ti objašnjavati nisi kapacitet da skontaš tu priču
Ne ismijavam, postujem svaku grupu na neki nacin
Rekao sam samo da mi je bolja atmosfera u Zenici nego u Mostaru i da niste najjaci po belajima izvan Mostara
Nije to ismijavanje, to su cinjenice
Da su mnoge ostale grupe u pola kao mostarske bila bi scena puno jaca i zanimljivija
Green to samo vi drzite na jednom mjestu
Ozbiljne grupe to ne rade, pogotovo u danasnjem vremenu gdje se imena i lokacije saznaju u sekundi
Rekao sam samo da mi je bolja atmosfera u Zenici nego u Mostaru i da niste najjaci po belajima izvan Mostara
Nije to ismijavanje, to su cinjenice
Da su mnoge ostale grupe u pola kao mostarske bila bi scena puno jaca i zanimljivija
Green to samo vi drzite na jednom mjestu
Ozbiljne grupe to ne rade, pogotovo u danasnjem vremenu gdje se imena i lokacije saznaju u sekundi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 avg 2025, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja zbog ove slike dobio ban.

Ako će se pričati samo o ulici trenutno Mostar je mnogo jak grad. Po nekom mom mišljenju Manijaci i Red Army su trenutno broj jedan, a ispod njih Hz, Ultrasi i Lešinari, te 3 grupe je jako teško poredati.Pact1921 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:33Vidim citav se dan prica kako su ultrasi i RA najaci a ni jedni ne postoje sa slucajem da su ugasili jedne druge . A pored te cinjenice nijedna od ove grupe ne moze reci da je top 3 u drzavi a ovdje mi nesto pricaju . Robija u drugoj ligi je jaca od vase 2 grupe kad se zajedno spoje a da ne pricam o TM i HZ . U svakom slucaju Mostar ima 65000 stanovnika to je kao kad se spoji Alipasino Polje , Dobrinja , Vojnicko i nedzarici otprilike imaju isto stanovnika.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ozbiljne grupe nikada neće na taj način dolaziti do toga. Mogao je Red Army mjesec dana prije one akcije obiti ultrasima stan i pokuoiti im sve što su imali ali su sačekali poslje utakmice da to bude navijački. Ne možeš skontati šta ti govorim i bezveze se trudim da te edukujem šta je navijač. Popusti moj ti je savjet jer se blamiraš neznanjem
Nije to moje neznanje nego iskljucivo vaseThreeplanetrees je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:45Ozbiljne grupe nikada neće na taj način dolaziti do toga. Mogao je Red Army mjesec dana prije one akcije obiti ultrasima stan i pokuoiti im sve što su imali ali su sačekali poslje utakmice da to bude navijački. Ne možeš skontati šta ti govorim i bezveze se trudim da te edukujem šta je navijač. Popusti moj ti je savjet jer se blamiraš neznanjem
Ne znam sta se cudis, kao da nisi iz Mostara
Samo pogledaj stvari koji rade ultrasi poput unistavanja groblja i sve ti je jasno
Opet bi sve ponovili za onaj plijen
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa neka ulete opet nije navijački i njima je to veći poraz jer samo pokazuju da rade ono što ne mogu na ulici. Vrijeme je ispred svih nas i ima vremena moj Nodi biće to sve ok
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Combattente87, ErosViverosViv, Grk1234, lev77, MostarReds22, torbica i 38 gostiju.