Pokusavas reci , da su im sanse tako velike.

Moderator/ica: GracanicaAA
Pokusavas reci , da su im sanse tako velike.
Kakva je situacija u Buducnosti?
Standardna. Otišla 3 igrača, došla 2. Objektivno, ni blizu po kvalitetu nabrojanih ekipa.
Ma Gosk mi je skroz ostao needorecen sad na ljeto, izgleda vise da su se okrenuli infrastrukturi.StormX je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:42Po trenutnim rosterima Stupčanica, Čelik, Sloboda, Gošk.Ukoliko Olovljani ne budu radili na infrastrukturi nekako se sve svodi na Čelik - Sloboda, ali ne bi trebalo ni Goška izbacivat iz kombinacija.Tu je negdje i Jedinstvo sad da li im je prevelik zalogaj PL vidjece se.Ostalo za vrh Travnik, Bratstvo pa možda i Radnik iz Hadzića.
Meni licno je simpa i Tomislav i Gosk ,mala mjesta,zdrave sredine ,nikad problema ,solidan stadion ,mozda malo da se vise angazujete kao navijaci da ima neka navijacka skupina .Kad moze imat Nemila navijacku skupinu mozete i vi i koja puno manja od Tomislavgrada.
Pa bar mi iz Zenice ne govorimo da smo prvi favoriti lige ,vecinom to kazu drugi ,realno kad sve sagledas od stadiona,igraca,navijaca,budjeta Stupcanica,Gosk,Celik i Sloboda su bar na papiru iznad ostalih klubova.
Sto se tice Celika sigurno ce imati kvalitetniju ekipu od one iz prosle sezone koja je bila na nivou boljih rekreativaca i vi to sami znate, vise su se navjaci Celika patili nego igraci gledajuci te iste....Shvatam euforiju navijaca Celika dovodjenjem tih par igraca a vi sami znate kakva je ovo liga i kako se ulazi.....Stupcanica je bila prva jer drugi nisu imali ambicije da budu prvi, bog sami zna ko kome u ovoj ligi dodje bodoveBatistutA19 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 13:10Pa bar mi iz Zenice ne govorimo da smo prvi favoriti lige ,vecinom to kazu drugi ,realno kad sve sagledas od stadiona,igraca,navijaca,budjeta Stupcanica,Gosk,Celik i Sloboda su bar na papiru iznad ostalih klubova.
Ali svi ovi klubovi imaju svojih mana i vrlina i sta klubovi uopce zele ,svi bi voljeli uci ali svaki klub sprecava nesto,Stupcanicu stadiin,Sloboda nikakvog plana vizije ja nisam cuo od Husica ,vidjeli ste prosle sezone.Sta ce Celik uci ako ce ispast odmah bolje ne ulazit ako nije spreman.
Celik ima tu prednost navijaca eto vidjet ces u Travniku 1 kolo ja mislim da ce bit oko 2000 Celikovih navijaca i sad zamisli kad bi isli na ulazak svako gostovanje bi imali svugdje bar po 500..I 3 kolo ces se uvjerit u Tuzli pogotovo kad bi startali dobro.Sto se tice igraca mislim da nismo bolji ali nismo ni losiji od ostalih ,.Sad da li ce se i i na ulazak ne znam.
Ne treba zaboravit ni Gosk a ostali mislim da ne mogu ici na ulazak .
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 5 gostiju.