NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BosnianRahatluk » 12 avg 2025, 21:36

8 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 avg 2025, 23:54

Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.

Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 13 avg 2025, 00:08

LloriS je napisao/la:
12 avg 2025, 23:54
Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.

Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.

Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,

Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 avg 2025, 00:57

BihacSN je napisao/la:
13 avg 2025, 00:08
LloriS je napisao/la:
12 avg 2025, 23:54

Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,

Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora
Sve sto je novo bolje je od starog, s obzirom koliko sponzora imamo, proci ce vremena da se ograda popuni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 avg 2025, 07:54

BosnianRahatluk je napisao/la:
12 avg 2025, 21:36
8 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.
Jedno pričaju, a drugo rade, ponovo nakarada, a rade projekat za narednih 50 godina. Gubim volju da uopće pratim infrastrukturne projekte.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 avg 2025, 18:08

Mislim da bi bila nevidjena glupost zamijeniti samo stolice na glavnoj. Ima tu puno vise posla od stolica ali vjerujem da razmisljaju o tome. Prvo i najbitnije je provjeriti u kskvom je stanju tribina i da li moze primati par hiljada ljudi. Jesu stubovi i glavni zidovi ikako cijeli ili su popucali jer velike su rupe po tribinama. Nije bit usminkati nove stolice, a da se na utakmici srusimo svi.
Okolo oprati sve, pokositi, odraditi dezinfekciju kao sto je vodovod i komrad radio po centru grada. Staviti onaj jedan WC kao sto je trenutno na plandistu. Neka uprava o tome misli. Renovirati jedan dio tribine i otvoriti kafic da radi kad je utakmica barem, pa ds se dodje ranije popiti sta. I tu bi bila jedna vrsta zarade i okupljanja navijaca. Kako god fino je vidjeti da se radi nesto, ssmo da to bude kako treba. 25 godina se na tom stadionu nista uradilo nije

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 13 avg 2025, 19:09

Tribina nije džabe pukla na pola, treba ispitati i uvidjeti strukturu tribine da li je stabilna. Sve se to lako da riješiti i ojačati gdje treba. Niti je velika pamet, niti pono košta. Veća je šteta ako nešto propadne i neko pogine...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 avg 2025, 22:02

Planirano je da trenutna faza radova bude gotova do početka jesenske sezone, tačnije do 7. septembra kada bi se odigrala prva domaća utakmica. U slučaju kašnjenja radova, NK Jedinstvo je u pregovorima sa određenim klubovima sa područja Kantona, na kojima bi privremeno ekipa Jedinstva igrala svoje domaće utakmice.

Vec price da ipak moze biti kasnjenja 🤣

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 13 avg 2025, 22:48

Kad krenu sad nagađanja i plasiranja " provjerenih " informacija.. Bice gotovo na vrijeme pa nece biti, pa hoce pa nece i tako u nedogled.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 13 avg 2025, 23:25

nebeskasila je napisao/la:
13 avg 2025, 22:02
Planirano je da trenutna faza radova bude gotova do početka jesenske sezone, tačnije do 7. septembra kada bi se odigrala prva domaća utakmica. U slučaju kašnjenja radova, NK Jedinstvo je u pregovorima sa određenim klubovima sa područja Kantona, na kojima bi privremeno ekipa Jedinstva igrala svoje domaće utakmice.

Vec price da ipak moze biti kasnjenja 🤣
Da li i jedan klub sa područja kantona zadovoljava uslove za utakmice prve lige ?

Evo dok pišem post naumpade mi Cazin koji ima umjetnu travu što nam nikako nebi pasalo a i pitanje da li bi Krajina dopustila da igramo na njihovom stadionu sa obzirom na političke strukture koje nisu u dobrim odnosima.Mozda još jedino Sanski Most ima određene uslove ne znam u kakvom je stanju njihov stadion ali i to nam je isto daleko za ići igrat utakmice.Mozda nam je Novi najbliži U RS-u

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 avg 2025, 23:41

NebeskaSila96 je napisao/la:
13 avg 2025, 23:25
Da li i jedan klub sa područja kantona zadovoljava uslove za utakmice prve lige ?

Evo dok pišem post naumpade mi Cazin koji ima umjetnu travu što nam nikako nebi pasalo a i pitanje da li bi Krajina dopustila da igramo na njihovom stadionu sa obzirom na političke strukture koje nisu u dobrim odnosima.Mozda još jedino Sanski Most ima određene uslove ne znam u kakvom je stanju njihov stadion ali i to nam je isto daleko za ići igrat utakmice.Mozda nam je Novi najbliži U RS-u
Ma u slucaju kasnjenja igrali bi u Cazinu, vec su nam ustupali teren i daju svako malo da se trenira dole, nije bilo problema.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 14 avg 2025, 10:04

Ako bude kašnjenja ne bi se igralo u Cazinu, jer koliko sam upućen žele igrati na prirodnom terenu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 14 avg 2025, 11:00

Igrat će se u V.Kladuši.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.