NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
8 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.
Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.
Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.
Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:54Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.
Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,
Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora
Sve sto je novo bolje je od starog, s obzirom koliko sponzora imamo, proci ce vremena da se ograda popuni.BihacSN je napisao/la: ↑13 avg 2025, 00:08LloriS je napisao/la: ↑12 avg 2025, 23:54Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.
Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,
Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jedno pričaju, a drugo rade, ponovo nakarada, a rade projekat za narednih 50 godina. Gubim volju da uopće pratim infrastrukturne projekte.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:368 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Mislim da bi bila nevidjena glupost zamijeniti samo stolice na glavnoj. Ima tu puno vise posla od stolica ali vjerujem da razmisljaju o tome. Prvo i najbitnije je provjeriti u kskvom je stanju tribina i da li moze primati par hiljada ljudi. Jesu stubovi i glavni zidovi ikako cijeli ili su popucali jer velike su rupe po tribinama. Nije bit usminkati nove stolice, a da se na utakmici srusimo svi.
Okolo oprati sve, pokositi, odraditi dezinfekciju kao sto je vodovod i komrad radio po centru grada. Staviti onaj jedan WC kao sto je trenutno na plandistu. Neka uprava o tome misli. Renovirati jedan dio tribine i otvoriti kafic da radi kad je utakmica barem, pa ds se dodje ranije popiti sta. I tu bi bila jedna vrsta zarade i okupljanja navijaca. Kako god fino je vidjeti da se radi nesto, ssmo da to bude kako treba. 25 godina se na tom stadionu nista uradilo nije
Okolo oprati sve, pokositi, odraditi dezinfekciju kao sto je vodovod i komrad radio po centru grada. Staviti onaj jedan WC kao sto je trenutno na plandistu. Neka uprava o tome misli. Renovirati jedan dio tribine i otvoriti kafic da radi kad je utakmica barem, pa ds se dodje ranije popiti sta. I tu bi bila jedna vrsta zarade i okupljanja navijaca. Kako god fino je vidjeti da se radi nesto, ssmo da to bude kako treba. 25 godina se na tom stadionu nista uradilo nije
Tribina nije džabe pukla na pola, treba ispitati i uvidjeti strukturu tribine da li je stabilna. Sve se to lako da riješiti i ojačati gdje treba. Niti je velika pamet, niti pono košta. Veća je šteta ako nešto propadne i neko pogine...
-
- Kontakt:
Planirano je da trenutna faza radova bude gotova do početka jesenske sezone, tačnije do 7. septembra kada bi se odigrala prva domaća utakmica. U slučaju kašnjenja radova, NK Jedinstvo je u pregovorima sa određenim klubovima sa područja Kantona, na kojima bi privremeno ekipa Jedinstva igrala svoje domaće utakmice.
Vec price da ipak moze biti kasnjenja
Vec price da ipak moze biti kasnjenja
-
- Kontakt:
Kad krenu sad nagađanja i plasiranja " provjerenih " informacija.. Bice gotovo na vrijeme pa nece biti, pa hoce pa nece i tako u nedogled.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Da li i jedan klub sa područja kantona zadovoljava uslove za utakmice prve lige ?nebeskasila je napisao/la: ↑13 avg 2025, 22:02Planirano je da trenutna faza radova bude gotova do početka jesenske sezone, tačnije do 7. septembra kada bi se odigrala prva domaća utakmica. U slučaju kašnjenja radova, NK Jedinstvo je u pregovorima sa određenim klubovima sa područja Kantona, na kojima bi privremeno ekipa Jedinstva igrala svoje domaće utakmice.
Vec price da ipak moze biti kasnjenja![]()
Evo dok pišem post naumpade mi Cazin koji ima umjetnu travu što nam nikako nebi pasalo a i pitanje da li bi Krajina dopustila da igramo na njihovom stadionu sa obzirom na političke strukture koje nisu u dobrim odnosima.Mozda još jedino Sanski Most ima određene uslove ne znam u kakvom je stanju njihov stadion ali i to nam je isto daleko za ići igrat utakmice.Mozda nam je Novi najbliži U RS-u
Ma u slucaju kasnjenja igrali bi u Cazinu, vec su nam ustupali teren i daju svako malo da se trenira dole, nije bilo problema.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:25Da li i jedan klub sa područja kantona zadovoljava uslove za utakmice prve lige ?
Evo dok pišem post naumpade mi Cazin koji ima umjetnu travu što nam nikako nebi pasalo a i pitanje da li bi Krajina dopustila da igramo na njihovom stadionu sa obzirom na političke strukture koje nisu u dobrim odnosima.Mozda još jedino Sanski Most ima određene uslove ne znam u kakvom je stanju njihov stadion ali i to nam je isto daleko za ići igrat utakmice.Mozda nam je Novi najbliži U RS-u
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako bude kašnjenja ne bi se igralo u Cazinu, jer koliko sam upućen žele igrati na prirodnom terenu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Igrat će se u V.Kladuši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.