NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

BosnianRahatluk
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la BosnianRahatluk » 12 avg 2025, 21:36

8 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 avg 2025, 23:54

Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.

Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 13 avg 2025, 00:08

LloriS je napisao/la:
12 avg 2025, 23:54
Da se taj pomocni zavrsi do pocetka jeseni kao sto se prica, uz atletsku stazu, novu ogradu oko terena, drenazne cijevi i nove stolice na zapadu (ako zapadnu tribinu prije toga rekonstruisaju) bice to lijep korak prema naprijed sto se tice infrastrukture.

Samo mi nije jasno, da do dan danas se niko nije sjetio par toaleta postaviti koji su prijeko potrebni.

Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,

Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 avg 2025, 00:57

BihacSN je napisao/la:
13 avg 2025, 00:08
LloriS je napisao/la:
12 avg 2025, 23:54

Postavviti onakve kakve su postavili na Plandištu i kod Vojnog igrs+ališta koje se naplaćuji putema+ automata,

Ne znam zapto se mjenja ograda . nije bila loša stara, Ionako na nju treba kačiti banere sponzora
Sve sto je novo bolje je od starog, s obzirom koliko sponzora imamo, proci ce vremena da se ograda popuni.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 13 avg 2025, 07:54

BosnianRahatluk je napisao/la:
12 avg 2025, 21:36
8 staza samo do zapadne tribine , ostalo 6. Stolice su narucene.
Jedno pričaju, a drugo rade, ponovo nakarada, a rade projekat za narednih 50 godina. Gubim volju da uopće pratim infrastrukturne projekte.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.