Da pogodim, Nodi je ovo napisao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:25Ima jedna izjava od prije neki dan da bi Šunjić grijao klupu u Želji.
Mozda prije 2 godine, jer trenutno Sunjic bi bio klupa u Zelji
Ivan Šunjić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivan Šunjić
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Normalno, nema mjesta pored Lagumdžije, spoja Busquetsa i PogbeDamirT je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:43Da pogodim, Nodi je ovo napisao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:25Ima jedna izjava od prije neki dan da bi Šunjić grijao klupu u Želji.
Mozda prije 2 godine, jer trenutno Sunjic bi bio klupa u Zelji

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:41Normalno, nema mjesta pored Lagumdžije, spoja Busquetsa i PogbeDamirT je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:43Da pogodim, Nodi je ovo napisao?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:25Ima jedna izjava od prije neki dan da bi Šunjić grijao klupu u Želji.
![]()

Svaka cast medjutim nista vau
28 godina imas igras u Pafosu
Zrinjski da je ulozio one silne pare bio bi jaci od Pafosa
Vidjet cemo ga protiv Krunica
Sljedeca Zvezda Pafos jedno 5:0 za Zvezdu
28 godina imas igras u Pafosu
Zrinjski da je ulozio one silne pare bio bi jaci od Pafosa
Vidjet cemo ga protiv Krunica
Sljedeca Zvezda Pafos jedno 5:0 za Zvezdu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dinamo, Birmingham, Hertha i Pafos ili ipak Crikvenica, Opatija, Gošk i raspali Željo 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da Sunjic niti ne zna skaricama da udari loptu. 

Čovjek konobarisao na moru i igrao rekreativno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 22:01Dinamo, Birmingham, Hertha i Pafos ili ipak Crikvenica, Opatija, Gošk i raspali Željo![]()
Ma glupo je i spominjati Pafos.
Sve to da bi se od ove hablecine napravio igrac.
Kad se sjetim da su u istu rečenicu stavljali njega i generala.
Hahahhaha
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Rade ne igra prvu zbog kartona.
Generalno je smijesno poredit ovog krcmara sa Krunicem, mislim karijera govori za sebe. Krunic je barem duplo bolji igrac a da je od starta imao tretman u reprezentaciji kao ovaj garantujem zivotom da bi dao 5 puta veci doprinos.
-
- Kontakt:
Takav tretman se treba zasluziti.fanatik19 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:51
Generalno je smijesno poredit ovog krcmara sa Krunicem, mislim karijera govori za sebe. Krunic je barem duplo bolji igrac a da je od starta imao tretman u reprezentaciji kao ovaj garantujem zivotom da bi dao 5 puta veci doprinos.
Sunjic u jednoj utakmici pretrci koliko Krunic u tri (na reprezentativne utakmice mislim).
Frajer preko qurca igrao 90% utakmica za nas.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa nesto se ne sjecam da je Rade startao prvu utakmicu za reprezentaciju nakon sto je dobio prvi poziv i istu izgubio 7:0 da bi sljedecu opet bio nagradjen startnom postavom19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:54Takav tretman se treba zasluziti.fanatik19 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:51
Sunjic u jednoj utakmici pretrci koliko Krunic u tri (na reprezentativne utakmice mislim).

Takodjer, ako me sjecanje dobro sluzi od 33 tekme za reprezentaciju barem pola nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji nego kao lijevo krilo sto je apsurdno.
Izmedju ostalog je sjedio na klupi i raspalom Elvisu Saricu kojem je vrhunac karijere Suwon.
I tako dalje, da ne nabrajamo ostale apsurde a i slijepac je mogao vidjeti kada Rade igra svoju poziciju da je uvijek top3 igraca na terenu.
E ne mogu vjerovati da i pjevaca himne sada prizivaju. Sunjic je dresu repke vec imao vise dobrih nastupa od njega.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:54Takav tretman se treba zasluziti.fanatik19 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 15:51

Sunjic kod nas mora igrati u prvih 11. Nama treba jos jedan ofazivni vezni. Dedic u formi i samo da se Seo vrati sto prije.
Sad eto imamo i solidna krila. Sve je do Sergeja sad.
Sad eto imamo i solidna krila. Sve je do Sergeja sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.