Ništa čudno za trenercinu koji vodi osrednji klub
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne moras imati iq200 da bi bio covjek, najvaznije u zivotu je biti covjek, a ne svoj zivot svesti na prozivanja i svadju s drugim ljudima
I na sav taj jad moraju idalje davati platu u punom iznosu od 300k sedmicno (vjerovatno) do juna 2027. godine ,jer ne postoji klub koji ce ga kupiti.
Normalno da je kriv. De ti gazdi reci necu radit godinu danawadethegreat je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:36Nisu mu Dali novi ugovor prosle sezone. Lik im rekao ovo mi je zadnja sezona. Nisu u stanju makar Neki “dragulj” iz tarkmenistana da izvuku. I sada ne daju frajeru da ide i on je kriv![]()
De ti gazdi daj otkaz i reci mu na vrijeme da traže zamjenu za tebe, ali te on ne pušta da pređeš u bolju firmu... Mislim da si loše skontao ovu situaciju.Brokula je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:19Normalno da je kriv. De ti gazdi reci necu radit godinu danawadethegreat je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:36Nisu mu Dali novi ugovor prosle sezone. Lik im rekao ovo mi je zadnja sezona. Nisu u stanju makar Neki “dragulj” iz tarkmenistana da izvuku. I sada ne daju frajeru da ide i on je kriv![]()
City se zasad najvise povezuje sa njim, tako da vjerujem da ce tamo ako Ederson ode, eventualno United. Chelsea ne planira ici po novog golmana ovo ljeto, niti bi Donarumi dali platu koliku on zeli