Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Guehi nece igrati desnog stopera
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Treba dovest Donnarumu kad se vec pisamo po ovom transfer roku.Edwardsu i Hugesu kapa do poda sta rade jos ako zavrse ova 2 stopera
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Leoni do dzume zavrsen, dogovara se cijena oko 35m eura.
Dolazi odmah, nista posudba.
Dolazi odmah, nista posudba.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gaston brži od Joycea.
Očekivano je bilo da ekipa koja je dovela Wirtza neće dopustiti da sezonu počne sa samo dva zdrava štopera.
Očekivano je bilo da ekipa koja je dovela Wirtza neće dopustiti da sezonu počne sa samo dva zdrava štopera.
Zanimljiv transfer, ne vjerujem da dolazi da bude 4i štoper.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Vidjet cemo da li ce ovo imati neki uticaj na transfer Guehia ili ostanak Konatea. Cudno bi bilo da sad Leoni dolazi da presjedi cijelu godinu na klupi a u Italiji je imao priliku da konstantno igra.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma neće presjediti, ima vjerovatno 50+ utakmica plus sigurnih povreda ovog dvojca. Naigrat će se on solidno ove sezone.
- JayCatwright
- Kontakt:
Konate se sada vise dozira i manje trosi, bit ce dosta manje povreda.Finn je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:02Ma neće presjediti, ima vjerovatno 50+ utakmica plus sigurnih povreda ovog dvojca. Naigrat će se on solidno ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.