Iz postovanja pustis huligane da ti razbijaju u centru grada

Pa Borac im je drugi klub, lokalni. Naravno da navijaju, mahon, za Zvezu
Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Iz postovanja pustis huligane da ti razbijaju u centru grada![]()
Brukaš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Hahahahahahhahahahahahahahahahahah winCombattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Vi se brukate komentarisanjem....NoProfit je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:05Brukaš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:07Vi se brukate komentarisanjem....NoProfit je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:05Brukaš se drug.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03
Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !
Imali su priliku stati iza Borca dok vlast i politika nije usla, sto nisu tada to uradili ako vec postoje?Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 14:09Care da znaš kao što ne znaš, Borac je osvajao i prvenstvo i kup kad nikakve veze sa vlasti nismo imali...A u drugu ligu zna se kako smo i zbog čega ispadali...Nemaš pojma i samo laprdaš jer sve apsolutno dolazi uvijek na naplatu, nebitno državno ili privatno (pogledaj koliko je klubova u evropi naebalo i ugašeno kad su investitori digli ruke) ! Želju je karma već iznabijala po dupetu za onih 100k u Žepču ispod astala !Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:50Dobro eto haj ti meni reci sta bi se desilo s vasim klubom ako bi vlasti RS-a digle ruke od njega? Necemo se lagati. Druga liga bi bila premija.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:45
Znači nas su vlasti gurale u drugu ligu kad im dosadimo![]()
A ja i moji istomišljenici kojih je 90 % u gradu BL bi sada potpisali da vlast digne ruke ! Ima dosta ljudi koji su utjecanjni i koji će stati iza najvećeg sportskog imena u BIH, samo da mogu doći do izražaja![]()
Brate, nije dzaba što se ovama vicevi pišu, jer Muji i Sulji je izgleda lakše metar u dupe negi milimetar u glavu....ustvari najgore što vi sve shvatate što i zbog čega ali je jače od vas i morate da budete gluperde....Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:09Kao postovanje, a ovi im iz postovanja polupali pola izloga.
Cak i da su sa delijama dobri kao sto se kaze (logicno da ce bit jer bolje ziva picka nego mrtva legenda).
Gdje su grobari ili su svi u bratskim odnosima sa poljacima jer se postuju hahahah komedija
Brate, malo se dozovi.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:18Brate, nije dzaba što se ovama vicevi pišu, jer Muji i Sulji je izgleda lakše metar u dupe negi milimetar u glavu....ustvari najgore što vi sve shvatate što i zbog čega ali je jače od vas i morate da budete gluperde....Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:09Kao postovanje, a ovi im iz postovanja polupali pola izloga.
Cak i da su sa delijama dobri kao sto se kaze (logicno da ce bit jer bolje ziva picka nego mrtva legenda).
Gdje su grobari ili su svi u bratskim odnosima sa poljacima jer se postuju hahahah komedija![]()
De bola, jasno je da je to posao policije, ali nije ovo prvi put da se ovakvo nesto desava. Dodju ti ljudi u grad, lupaju i razbijaju u centru grada i ti cekas jel policiju da smire stvar jer je njihov posao. Jer opcepoznato je da navijaci vjeruju policiji i rade u dogovoru s njima, pa zato nisu htjeli reagirat. De...Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Uostalom ako cemo vec gledat na nacionalnoj osnovi, vecina srba trenutno delije ne voli i proziva jer su caci tako da moras malo bolje pocet povezivat stvari, mrznja te nece nigdje dovest.Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:22Brate, malo se dozovi.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:18Brate, nije dzaba što se ovama vicevi pišu, jer Muji i Sulji je izgleda lakše metar u dupe negi milimetar u glavu....ustvari najgore što vi sve shvatate što i zbog čega ali je jače od vas i morate da budete gluperde....Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:09Kao postovanje, a ovi im iz postovanja polupali pola izloga.
Gdje su grobari ili su svi u bratskim odnosima sa poljacima jer se postuju hahahah komedija![]()
Ne znam prvo kakve veze ti imas sa delijama ako si navijac Borca.Ti ako ovo gledas na nacionalnoj osnovi onda je tvoj problem.Ovo je na racun jedne navijacke grupe ne na racun naroda tako da ne znam ko su ti nasi, a ko vasi moras malo se presabrat.
To sto mediji sve povezuju sa nacijama jer im to pumpa klikove ne znaci da svi tako gledaju.
Ziv ti meni bio.
Na greškama se uči...tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:24De bola, jasno je da je to posao policije, ali nije ovo prvi put da se ovakvo nesto desava. Dodju ti ljudi u grad, lupaju i razbijaju u centru grada i ti cekas jel policiju da smire stvar jer je njihov posao. Jer opcepoznato je da navijaci vjeruju policiji i rade u dogovoru s njima, pa zato nisu htjeli reagirat. De...Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:03Da navijači su inače ti koji se trebaju brinuti o tome....e moja gluperdo !tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:00Nije strah nego postovanje![]()
Vicevi da smo gluli se odnosi na komplet Bosnu. U novijoj verziji npr Srbi iz BiH su ćaci za Srbijance. Komentar ti je da sam sebe **** u mozak, provaljujes seCombattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:18Brate, nije dzaba što se ovama vicevi pišu, jer Muji i Sulji je izgleda lakše metar u dupe negi milimetar u glavu....ustvari najgore što vi sve shvatate što i zbog čega ali je jače od vas i morate da budete gluperde....Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:09Kao postovanje, a ovi im iz postovanja polupali pola izloga.
Eto ja sam od juče na ovom forumu pa ne znam šta vi mislite....de bolan, znamo seAmco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:25Uostalom ako cemo vec gledat na nacionalnoj osnovi, vecina srba trenutno delije ne voli i proziva jer su caci tako da moras malo bolje pocet povezivat stvari, mrznja te nece nigdje dovest.Amco46 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:22Brate, malo se dozovi.Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:18
Brate, nije dzaba što se ovama vicevi pišu, jer Muji i Sulji je izgleda lakše metar u dupe negi milimetar u glavu....ustvari najgore što vi sve shvatate što i zbog čega ali je jače od vas i morate da budete gluperde....![]()
Ne znam prvo kakve veze ti imas sa delijama ako si navijac Borca.Ti ako ovo gledas na nacionalnoj osnovi onda je tvoj problem.Ovo je na racun jedne navijacke grupe ne na racun naroda tako da ne znam ko su ti nasi, a ko vasi moras malo se presabrat.
To sto mediji sve povezuju sa nacijama jer im to pumpa klikove ne znaci da svi tako gledaju.
Ziv ti meni bio.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, BarbareZeljin, mnon46, svrakino1921, Vanja8 i 28 gostiju.