FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 12 avg 2025, 18:33

Fatbry napolje 😭

Boga mi ako Vincent samo jednog igraca napravi od nasih akademaca za mene ce bit bolji trener od svih poslije Heynckessa i Flicka

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 avg 2025, 18:37

Sva ova djeca su bolja od Gnabrya. Mike moze igrati krilo, odličan prvi korak, odlična tehnika. Nema potrebe bacati pare na polovnjake. Kusi Asare moze mijenjati Kanea.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 avg 2025, 18:41

Samo da Karl i Bischof uspiju :pray:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2025, 18:54

Karl

Asare

:cool:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 12 avg 2025, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2025, 18:56

Ne treba prenagliti sa zaključcima, ipak se radi o prijateljskoj utakmici a i ovi mladi momci gore od želje da se dokažu.

Kim djeluje izgubljeno, nezainteresovano, bezvoljno. Ispao je nekoliko puta jako naivno.

Volio bih ovog Mikea malo vise gledati na terenu, on je osuđen sa uspjeh, njegovo ime to kaže. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 12 avg 2025, 18:58

I pored ove djece Boey i Kim najlosiji. Dobri su klinci iako je realno dug put pred njima. Ali probat par njih gurnut u vatru kad nisu samo revijalne utakmice, pa sta bude

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 avg 2025, 19:13

Boey koristan kao semafor u GTA.,ovog se riješiti što prije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 avg 2025, 19:32

Koja grehota je sto Bischof nece igrati ispred G.ovnjetzke u prvoj. Bolji je 100 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2025, 20:29

Bundesliga je napisao/la:
12 avg 2025, 19:32
Koja grehota je sto Bischof nece igrati ispred G.ovnjetzke u prvoj. Bolji je 100 puta.
Nisu isti tip igraca. Bišof je više Kimmich a kraj njega sigurno neće igrati. Odličan potencijal.

Karl odlican, ne boji se duela.
Asare ocekivano :kafa:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 avg 2025, 21:00

Koje iznenađenje, samo lud bi došao u klub na poziciju koju drže senatori ili seratori kako se uzme.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 avg 2025, 01:01

4 imena za obratiti paznju medju mladima, a tu ne racuanam Bischofa koji ima dosta seniorskog fudbala, mada se mora reci da je pokazao zasto su ga doveli. Ne sumnjam da ce igrati, ima stofa, jedini ljevek na sredini, siguran sam da ce biti u rotaciji. Od ove 4-ice naravno Karl je blizu prvog tima, kao i uvijek nepogresivo :rol: :rol: sam ga procjenio jos prije dvije godine. Bilo je jedno vrijeme govora da ga vrbuju neki mundiri i spanske cigojle, ali Bayern je za sada polozio ispit. Mike bi mogao biti drugi, tehnicki jaci i od Karla, iako je ovaj konkretniji. Fin, mekan dribling moze i okomito i nasiroko, veliki talenat. Treci je centar bek Kiala ili tako nesto. Sa njim bi morao neko vreme raditi pravi centarhalf starinskog kova, npr Klaus Augenthaler, veliki potencijal ali mora jos puno toga improve, mora imati drskosti jer tu se neprasta ni ocu ni materi. Tehnika i mirnoca, lijepo predavanja bez srkleta su mu odlicni. Zadnji od ove cetvorice je onaj napred Asare. On ima nekog vica u igri ali je nekostantan, kao da se krije ponekada. Sto kazu strucnjac ni "govor tijela" mu nije bas po mome mjreilo, nekako djeluje nezainteresovano i uspavano...podsjetio me na jednog napadaca Liverpoola, ne mogu se sad sjetiti imene, mislim da je posle igrao u Italiji. Gravenbergh je takodje u tom fazonu, pa ako je on postao nezamjenljiv u prvaku Engleske (zadnja utakmica LIv je pokazala da je apsolutno najvaznija figura na sredini terena) mozda moze i ovaj nas delegat.
Ipak, slazem se da ne treba pretjerivati, sjecam se prosle sezone u par prijateljskih nakav "nas" Licina razvalio, reko evo ga...kad ono nista od njega.

PS - dok pisem gledam u pozadini onu protiv PSG, prosto je nevjerovatno da nismo dali gol u zadnjih 10 min prvog.
PPS - kome posle danasnje utkamice u poredjenju sa onom protiv Totenhema jos nije jasno koliko smo izgubili sa Komanom. ili nema pojma o fudbalu ili je blentav. Ako na ovome ostasne - nije nimalo dobro!!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 avg 2025, 11:54

Hteo sam da se primirim, ali što bi Mile Kitić rekao - Vuče me prokleto..

Intimno se nadam da će se Woltemade deal odgoditi makar ovo leto. Sve stoji za njega, ali ne dovodimo igrača od 60 miliona koji će kao da glumi Mullera i Musialu neko vreme a onda da uskače na Kejnovu poziciju kad se ovaj umori ili ne daj bože povredi.

Takođe, postali bismo previše providni i spori sa njime i Kejnom u startnoj.

Uzmimo PSG kao primer koji je pokorio Evropu bez klasičnog špica u postavi, izuzev Ramosa koji je ulazio kao rezervista pretežno.
A Dembele im bio neki false 9.

Bolje ovo što se pominjao Hojlund da dođe na posudbu godinu dana uz opciju kupnje, nego da sad uzimamo Woltu, pa nek je Ibrahimovic u prajmu.

Kad se setim svojevremeno PSG, pa je onaj Urugvajac špic što liči na komodo zmaja morao da igra krilo da bi Ibra bio špica.

Bolje da pojačamo vezni red kreativcima koji mogu da brzo distribuiraju loptu, nego da forsiramo 2 korpulentna špica koji će da se izvlače na centar po lotpu.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 13 avg 2025, 12:09

Nešto je utihnulo oko Comana, čovjek bi očekivao liječnički i auf wiedersehn no ništa od toga. Sinoć nije igrao "zbog bolesti", što je standardna praksa za igrača na odlasku, ali može bit da stvarno nije igrao zbog bolesti. Bila bi ironija da zbog toga propadne transfer, kolko sam shvatio njega želi Jesus a pitanje je jesu li ostali (Semedo, Hierro...) toliko zagrijani.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 13 avg 2025, 12:33

Izašla je objava za Comana da je Eberl dogovorio cifru od 30mil, ali da to glavešinama nije dovoljan iznos, i zato dogovor nije kompletiran.

Stvarno ne kontam te njihove klupske odnose, i jesu li ovakve stvari normalne i za ostale klubove, ili je to medijski tako popraćeno da novinar napiše vijest i prije vremena. Stavi te netko da obavljaš funkciju, i ti je obavljaš kako znaš i umiješ, i onda ti na kraju kažu: e ne radiš ti to dobro!

S jedne strane, za Comana ta cifra i jeste premala, s druge strane, pa ako već Eberl ne odlučuje, daj mu reci za koliko igrač može ići, pa nek se pogađa s kupcem za taj iznos, ovako to sve amaterski izgleda.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 13 avg 2025, 12:57

Prošle godine je Coman bio jako blizu odlaska u Arabija, sve propalo iako se činilo gotovim. Ove godine je još bliže, pa valjda ne propadne opet, ali ne bi me čudilo, a taman je krenulo da teče sve k'o po loju.

Igre ovih mladića su nevjerovatne. Kad sam vidio u ovom snimku kako Karl mijenja pravac lopte sitnim dodirima u punom trku ostao sam oduševljen, a ovako potezati sa distance u mladoj dobi mogli su samo oni najbolji ikad Beckenbauer i sl.

Kusi Asare opet i on oduševio sa 2 gola, a jučer je još odigrao važnu rolu u početku napada i onda stigao istrčati 70m za kontru i imao koncentraciju za kvalitetnu završnicu. Al je i mrcina od 1.96, uz ovakvu tehniku ko zna koliki je potencijal to.
Kod prvog gola Bischof odigrao za Karla sjajnu direktnu loptu kratki pas na malom prostoru, a ne stigoh vidjeti da li je opet on iz dubine odigrao ovu loptu za Karla kod drugog gola, i ona je bila teledirigovana, a čini mi se da je bio ljevak, pa evo ako neko zna nek kaže da li je on?

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 13 avg 2025, 14:52

Je, bio je on. Malac je skoro siguran kandidat za novu sezonu, plus je što može igrat na obje strane.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 avg 2025, 19:33

Bischof je projekat za budućnost, biće jedan od nosioca igre Bayerna i Elfa dugi niz godina. Mislio sam da je poslab fizički u duelima, izgleda žgoljav i sitan, kad sam ga vidio u USA u društvu sa onim Aznou, mislio sam da je neki klimac što dohvaća lopte. Ipak ima kuveta u njemu, ali svejedno bi morao malo u teretane. Kad smo već kod mjera dobro za iboicu bi bilo da Assare da 4-5 cm visine Karlu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 avg 2025, 20:54

Coman transfer 25 mil + dodatnih 5

Uprava ne zeli pristati i smatra tu ponudu premalom i Eberl mora opet u pregovore. Kazu Diaz 70 mil i da je 25 premalo za Comana u cemu se slazem.

Igrac je vec pristao na 25 mil godisnjeg ugovora.

Bayern je dao danas ponudu od 60 mil za igraca Stuttgarta, uz dodatni novac pri prodaji, bonuse itd, ponuda je istog trena odbijena.

Sta oni vide u njemu? Da nisam gledao Stuttgarta toliko, te U21, pomislio bi covjek da se radi o Gerd Mulleru. Smijurija.

Karl ima smijelost i drskost, eier sto nam je falilo :thumbup:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 avg 2025, 21:21

Nedokazan igrač, inače bi imao kupaca više, nije baš da poletarac, do sada što je pokazao Demirović bolji od njega. Istom se Bayern raspitije ove BL splačine imaju provjerenu metodu “tržiśna cijena puta 2 plus 10 M.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 avg 2025, 21:31

Ovo za Komana je OK cijena, al' da je 2008.

Je li moguće da, sem braće sa Midl Ista, niko više nije bio zainteresovan za njegove usluge ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.