Ako nakon 3 utakmice Benfice gdje je Amar beton na desnom beku i nakon ovih par tekmi gdje se Kerim igra fudbala na lijevom krilu ne skonta neke stvari, zaista smo u ogromnom problemu.
Najbolje igrače treba gurati na prirodne pozicije.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako nakon 3 utakmice Benfice gdje je Amar beton na desnom beku i nakon ovih par tekmi gdje se Kerim igra fudbala na lijevom krilu ne skonta neke stvari, zaista smo u ogromnom problemu.
Imam osjećaj da će Dedić na lijevog beka a desno Malić.
Pa ja i pricam o pozivu i 20min makar protiv SM za obojicu. Naravano da niko ne ocekuje u prvih 11 da igraju
Ne znam zašto bi poziv bio upitan. Ima nekakvu minutažu, prošao je pripreme, konkurencija očajna.invincible1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:48Pa ja i pricam o pozivu i 20min makar protiv SM za obojicu. Naravano da niko ne ocekuje u prvih 11 da igraju
Poziv uopšte ne smije doći u pitanje. I to glavni spisak, nikakav prošireni ili slično.
To se neće desiti. Nismo u stanju poroditi gol bez Džeke protiv San Marina. Imamo još 5 utakmica do kraja, a da bi se kvalifikovali treba puno više od nafakaških pobjeda koje su se desile u zadnje tri kvalifikacione utakmice.
Da Yamal igra u Spaniji a eto Kerim ne moze u raspaloj BiH koja nema ozbiljno krilo. De mi reci koga to mi imamo na krilu? Treba Dedica opet stavit sad ga je napokon vracen na RB, ili mozda Givovica koji to nikad u zivotu nije igrao osim u repki? ili mozda Kulasina koji je napravio vrhunac svoje karijere dolaskom u Tursku.hurem je napisao/la: ↑12 avg 2025, 18:47Svasta. Pa ne igraju protiv Grazera opet nego protiv Bruggea.
Club Brugge je preozbiljan protivnik i nerealno je bilo očekivati ga u prvih 11. Bilo bi lijepo da udje oko 60.minute na umornu odbranu i napravi nesto, a Salzburg nadoknadi zaostatak.
I prije prve utakmice se znalo da je Brugge favorit u ovom dvomecu, a mi se zbog Alajbegovica nadamo ipak prolasku Salzburga.
Drugo, ljudi porede jednog Yamala koji igra za Španiju koja u svakom meču ima posjed i kontrolu meca i gdje decko ne mora igrati odbranu, i Alajbegovica za kojeg ne znamo koliko je disciplinovan i kakav je u defanzivi a koji bi igrao za jednu Bosnu i Hercegovinu koja se vadi iz đeriza. Sve utakmice do sada sto je igrao su bile gdje Salzburg napada.
Sasvim je ok da počne protiv San Marina, Kipra, ali jednostavno ne vjerujem da je spreman startnu poziciju za tako ozbiljnog protivnika kakav je Austrija koja je od nas jača ne znam ti koliko puta i gdje ćemo mi većinu meča biti u podređenom položaju. Potrebniji nam je s klupe. Jedino ako nas uvjeri u suprotno u narednim sedmicama.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.