FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
Tako da nam je pušiona...
Za to vrijeme, naš bivši predsjednik ostao bez posla u USAID - u, pa ga se uhljebilo za direktora kluba. Da , to je onaj predsjednik koji nas je zamalo izbacio iz lige.
Ako nam propadne i ovo s investitorom, nema nas nigdje...
To bi, realno, trenutno bila najbolja stvar što nam se može desiti. Alternative nema..
Neka dođe gazda i sve rastjera...
Za to vrijeme, naš bivši predsjednik ostao bez posla u USAID - u, pa ga se uhljebilo za direktora kluba. Da , to je onaj predsjednik koji nas je zamalo izbacio iz lige.
To bi, realno, trenutno bila najbolja stvar što nam se može desiti. Alternative nema..
-
- Kontakt:
Izbaciti muftica nakon jedne greske je najveca glupost sto mozes uraditi. Ali umjesto 4-2-3-1 mozda bi bilo bolje probati 3-5-2 .itatabisine je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:21Adzem je sam sebi skocio u stomak sa izjavama "dovodimo napadaca", "napadac je naredne sedmice na raspolaganju" svi smo mislili dolazi Ševcenko kad ono dva flopa i vise krilna igraca.
On je ovim izjavama "popiso" jednog od najboljih strijelaca Krpica i vjerujem da je i sam bio svjestan da to nije kalibar napadaca koji bi zamjenio Krpica, ali ih je morao ubacit da igraju.
Uvjeren sam da ako vec trazi zamjenu za Krpica da je trebao na njegovo mjesto gurnuti ili Vinija ili Cvetanovskog, zatim igru bazirat na razvlacenju protivnickih igraca gdje bi ova dvojica svojom brzinom dolazili u gol sanse.
Adzem se ipak odlucio za sidrasku igru, gdje krila imaju bezbroj ubacaja ali jednostavno nema ko da ih realizuje u golove.
Sta ce biti u Mostrau, iskreno strah me, ja bi promjenio pola ekipe i izveo sljedeci sastav :
Abdulahovic- Trupe Sedorf Karamarko Alic- Foco Eric Vini Cvetanovski- Odinaka Boljevic.
Postavi igru sa brzim Vinijem Cvetanovskim i Odinakom, izadji im visoko, neutralisi ih da te stisnu jer ce biti ugrozeni kontrama i uvjeren sam da ce rezultat biti pozitivan. Kada se branis postavit formaciju 451 kada napadas napadni sa 433 gdje ces ih "ubiti" brzinom, a ne sidrasima.
Svasta sam nesto udrobio, ali jednostavno ovo sto smo vidjeli u prva tri kola ne ulijeva nadu i treba se nesto promjenit.
Muftic na golu
Karamarko sedorf i osmanovic stoperi
Odinaka i alic wing back
Lagumdzija i erick u veznom redu
Sosic ofanzivni vezni
I u napadu krpic i boljevic gdje ce boljevic vise ici u jednu stranu npr desno da pomogne odinaki i tu stvarati pritisak . Dok ce onda ici lijevo sam alic koji sam moze izvrsiti pritisak. I ti npr ako hoces da se vratis nazad u 4-2-3-1 izvedes osmanovica za cvetanskog i ako hoces troupe da ubacis umjesto odinake . I onda bi isla klasicna formacija. Ali bi moglo i 4-2-3-1 prvo startati pa npr u drugom poluvremenu ako drzimo prednost prebaciti se na 3-5-2 kako bi mogli puno defanzivnije igrati ali u tom slucaju bi izbacio sosica i stavio focu ili radovca i ostavio samo krpica ili ovog holandjanina naprijed da mogu na kontru igrati i cekati dugu loptu a sa ostalim drzati posjed i cekati gresku protivnika.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.mavi je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:51Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
Obojica ste sve dobro rekla. I sve je tačno sto ste napisali.svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:03ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.mavi je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:51Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
A mi i dalje imamo Adzema na klupi. Da ne govorim kakve igrace.
sve nas jako nerviraju adzem i ekipa, pizdim i ja svaki dan, ali vjeruj da ce nam oni biti najmanja briga ako i ovog investitora odyebu. ovo nam je bukvalno kao klubu zadnji voz. ja ne zelim vjerovati da ce skupstina to opet uraditi. vjerujem i nadam se da dvotrecinska vecina postoji, da ce se voditi razumom a ne interesima.Cwirek je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:06Obojica ste sve dobro rekla. I sve je tačno sto ste napisali.svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:03ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.mavi je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:51Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
A mi i dalje imamo Adzema na klupi. Da ne govorim kakve igrace.
-
- Kontakt:
Ma vjerovatno ce propasti ja se tu ne nadam nista. Ali ako se vec to desi prvo treba istjerati hercegovce iz kluba. I treba istjerati sve misimoviceve i osimove ljude. Vratiti Almira Gredica i odatle dalje ici . Evo ovdje se pljuvalo protiv kovacevica jer frajer nije htio marke potrositi kad nismo imali feninga kako treba. I evo sad smo opet krenuli da trosimo pare pa nam nisu nesto drasticno bolji rezultati . I najvaznije ne dovoditi ljude kao onog selimovica iz Sparsa frajer ugasio Travnik mi ga doveli da nam bude predsjednik u jednom trenutku . I naravno najvaznije bi bilo da se skupstina promijeni iz temelja i ko moze sjediti na skupstini . Najbolje bi bilo hoces mjesto prvo moras biti clan najmanje zadnjih 10 godina kluba i svaki mjesec davati odredjenu svotu novca eto necemo puno reci cemo po 400 maraka mjesecno na 50 clanova to je 20 hiljada mjesecno to jest 240 hiljada godisnje . A trenutno dobijamo 0 KM od clanova skupstine .svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:03ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.mavi je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:51Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Ma Adzema lozi sto ga tjeraju jer on misli da ce napraviti neki preokret i svima zacepiti usta. Da li je to realno ocekivati, mislim da nije. Precijenio se na osnovu osvojenog kupa misleci da ce se prosetati ligom. Na kraju nit vuk sit nit su ovce na broju.
Mi Europu sljedeće sezone nećemo vidjeti.
Borac, Zrinjski, Sarajevo i Velež su ispred. I to podebelo ispred.
Ako se poredimo sa Velezom ljudi su doveli Nukica, Serbecica, Ziljkica, Mesića, Babica, Dogana i ovog nekog stranca a mi smo doveli Pejica, Obradova, Memisevica i ove holandeze.. Velež doveo Sabljica a mi Adzema. Hjaoooooooo braco moja mila.
Pa čemu da se nadamo. A da nije tako vidjeli smo i u prva 3 kola.
Fuj šta uradiše od kluba… nekad nismo imali generalnog sponzora. Nismo imali fun shop. Nismo imali toliko navijača. Nismo imali toliko sponzora. Nismo prodali toliko kao sto smo dobili ili ćemo dobiti 3.5 miliona od Al Jabera. I doveli nas do ovdje. Fuuuujjjj
Borac, Zrinjski, Sarajevo i Velež su ispred. I to podebelo ispred.
Ako se poredimo sa Velezom ljudi su doveli Nukica, Serbecica, Ziljkica, Mesića, Babica, Dogana i ovog nekog stranca a mi smo doveli Pejica, Obradova, Memisevica i ove holandeze.. Velež doveo Sabljica a mi Adzema. Hjaoooooooo braco moja mila.
Pa čemu da se nadamo. A da nije tako vidjeli smo i u prva 3 kola.
Fuj šta uradiše od kluba… nekad nismo imali generalnog sponzora. Nismo imali fun shop. Nismo imali toliko navijača. Nismo imali toliko sponzora. Nismo prodali toliko kao sto smo dobili ili ćemo dobiti 3.5 miliona od Al Jabera. I doveli nas do ovdje. Fuuuujjjj
almir gredic je u radnoj grupi koja trenutno vodi pregovore sa investitorom. ne znam kako to ne znas. mozda bude i dio uo ako investitor preuzme klub, imalo bi logike. amara i amarovih ljudi u klubu bas i nema. skupstini mandat istice. investitor bi postavio svoje ljude u skupstinu i druge organe kluba, sto je i jedino normalno. kovacevic je radio los posao. to sto ti predlazes nije ni dobra ni realna opcija.Pact1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:31Ma vjerovatno ce propasti ja se tu ne nadam nista. Ali ako se vec to desi prvo treba istjerati hercegovce iz kluba. I treba istjerati sve misimoviceve i osimove ljude. Vratiti Almira Gredica i odatle dalje ici . Evo ovdje se pljuvalo protiv kovacevica jer frajer nije htio marke potrositi kad nismo imali feninga kako treba. I evo sad smo opet krenuli da trosimo pare pa nam nisu nesto drasticno bolji rezultati . I najvaznije ne dovoditi ljude kao onog selimovica iz Sparsa frajer ugasio Travnik mi ga doveli da nam bude predsjednik u jednom trenutku . I naravno najvaznije bi bilo da se skupstina promijeni iz temelja i ko moze sjediti na skupstini . Najbolje bi bilo hoces mjesto prvo moras biti clan najmanje zadnjih 10 godina kluba i svaki mjesec davati odredjenu svotu novca eto necemo puno reci cemo po 400 maraka mjesecno na 50 clanova to je 20 hiljada mjesecno to jest 240 hiljada godisnje . A trenutno dobijamo 0 KM od clanova skupstine .svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:03ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.mavi je napisao/la: ↑12 avg 2025, 15:51Ove godine se štima Veležu, Nerko prebacio dva miliona FS, pa oni smijenili Pilava i postavili Kaplana u sudijsku, koji će, naravno gurati Veleža.
reci cu ti ja odmah sta ce se desiti, odnosno sta je najizgledniji scenario, ako ovaj investitor propadne i zasto govorim da se to ne smije dopustiti.
znamo svi kako je bilo nakon korone i u kakvom smo kanalu bili. nekako smo uspjeli da se iscupamo, uz pomoc navijaca, sto u upravama, sto na tribinama, sto u politici, sto u biznisu. dosla je zatim ova uprava na celu sa tunovicem i napravila velike pomake u mnogim segmentima. uz puno gresaka, ali su ih napravili. dosegli su svoj limit. bolje ne mogu, cega su i oni svjesni. dosao investitor ili ne, oni ce se povuci, u to sam skoro pa siguran. vecina trenutnog uo i jeste za investitora i jedva cekaju da odu.
ako skupstina investitora ne odobri, u klub ce najvjerovatnije uci badzak, dzafic i ta ekipa. ne znam da postoji neka druga opcija. misimovicevi trabanti, koliko ja znam, ni ne zele da on udje u klub ili je njemu samo mrsko ili samo ceka da legne jedno 10 miliona od nekud. mozda opstruiraju investitora jer, eto, opstruira im se. mozda im je interesantan pomocni teren. mozda to rade da zadovolje ego vodje. ne znam sta hoce, ali znam da seru. i znam da postoji samo jedan moguci investitor trenutno.
ono sto slijedi ako se tom investitoru ne dozvoli da udje je mrak. doduse, ne odmah. ima se sad nekih para, ima i u dolasku para, ako nisu vec potrosene. ako udju ovi, ubacice i oni kesa, ali kratkog je to daha. to znaci mozda sezonu ili dvije zivota na aparatima, neke borbe za nesto, gomilanje dugova i zatim odlazak te uprave, te padanje u ambis. da li mi imamo kapacitete, volju i snagu da se iz toga opet izdignemo, ja mislim da nemamo. barem po frustracijama i bijesu koji su opipljivi na svakoj utakmici, nemamo.
trenutno smo u limbu. cekamo skupstinu, prvi tim nam je u kurcu zbog pogresnog izbora trenera, a agenture rade svoje. nekoliko interesanata da ulazu je bilo. pod, reci cu nerazjasnjenim okolnostima, su otjerani. najozbiljniji su bili diglisic i mirvic tada, ali nisu bili jedini. obojica su prosli kroz stvari koje je tesko uopste i pojmiti, dok se u javnost plasirala prica da ne mogu, da nece, da treba zakon o sportu, da ovo, da ono.
ovo nisu nepoznate stvari, zna se to sve, ali vrijedi ponoviti radi konteksta.
sad imamo izbor da zakoracimo ili u buducnost ili u ambis. ovaj trenutni model funkcionisanja je davno prevazidjen. ni u ovoj ligi nismo konkurentni. trener kluba nermina niksica je komentarisuci predstojecu utakmicu u vrapcicima prije dan-dva izjavio nesto u stilu da nema slabih ekipa i da nas nece potcijeniti. dovoljno ti to govori.
sad eto mozes pogledati ostale klubove koji se ovdje nesto pikaju. pitari imaju investitora kojem nije problem dati 600k platu jednom igracu, ma koliko nesposobni i maloumni bili. velez je trenutno projekat nermina niksica, klub koji siri guzove politici i fk sarajevu i izvlaci neke male koristi za sebe. zrinjski je projekat hdz-a, a imaju sad ne jednog nego dva investitora uz to. na borac je suvisno trositi rijeci, ko su i sta su. i mi bi da se s time takmicimo, kako?
koga rezultat ne zanima, valjda ga zanima postojanje kluba, a on nece postojati ako ovako nastavimo. pitanje je dana.
mi trenutno zivotarimo na pogon entuzijazma, navijaca i dobre volje ljudi iz sfera biznisa i politike. u tome buducnost ne postoji. ne postoji buducnost u pozajmicama, volonterima, glomaznoj skupstini, raspalom omladinskom pogonu, nadanju da vlada prolongira placanje poreza, vjecnom pravljenju i vracanju dugova, stalnom tavorenju u prosjecnosti ovog smeca od lige. i to sve u najboljem scenariju. alternativa tome je gasenje. ili investitor.
necu da budem dramatican, ali pred skupstinom je istorijska odluka. tesko da ce se iko zainteresovan opet pojaviti, ako uopste prezivimo krizu koja ce neizbjezno doci ako ovo sada propadne.
Jel dosta s negativom vise, ko pokvarene ploce se ponavljate svaki dan sedamnest postova joj fuj jes lose itd ko da ce se nesto promijeniti u narednih mjesec dana.. do septembra se nadat da ce se ekipa malo dohavizat, mada licno sumnjam, evo i karamarko ode. U septembru je skupstina, doci ispred i ne dat im da izadju dok se ne usvoji saradnja.
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo što Velež ima 4 boda u prva tri kola a mi 5 bodova u prva tri kola
Npr. - Pitari iz dvije utakmice imaju jedan bod s tim da su izašli u susret Zrinjskom i odgodili su utakmicu s njima zbog Europe istih
Npr.Ti isti Pitari imaju investitora al pazi sad investitor im je brat od našeg toliko priželjkivanog spasioca jer ako ga ne izglasa naša skupština mi svi kolektivno možemo da se pobacamo u Miljacku tačno na onom mjestu gdje smo Torcu sprcali u njeno korito
Npr. - Pitari iz dvije utakmice imaju jedan bod s tim da su izašli u susret Zrinjskom i odgodili su utakmicu s njima zbog Europe istih
Npr.Ti isti Pitari imaju investitora al pazi sad investitor im je brat od našeg toliko priželjkivanog spasioca jer ako ga ne izglasa naša skupština mi svi kolektivno možemo da se pobacamo u Miljacku tačno na onom mjestu gdje smo Torcu sprcali u njeno korito
-
- Kontakt:
svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:10almir gredic je u radnoj grupi koja trenutno vodi pregovore sa investitorom. ne znam kako to ne znas. mozda bude i dio uo ako investitor preuzme klub, imalo bi logike. amara i amarovih ljudi u klubu bas i nema. skupstini mandat istice. investitor bi postavio svoje ljude u skupstinu i druge organe kluba, sto je i jedino normalno. kovacevic je radio los posao. to sto ti predlazes nije ni dobra ni realna opcija.Pact1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:31Ma vjerovatno ce propasti ja se tu ne nadam nista. Ali ako se vec to desi prvo treba istjerati hercegovce iz kluba. I treba istjerati sve misimoviceve i osimove ljude. Vratiti Almira Gredica i odatle dalje ici . Evo ovdje se pljuvalo protiv kovacevica jer frajer nije htio marke potrositi kad nismo imali feninga kako treba. I evo sad smo opet krenuli da trosimo pare pa nam nisu nesto drasticno bolji rezultati . I najvaznije ne dovoditi ljude kao onog selimovica iz Sparsa frajer ugasio Travnik mi ga doveli da nam bude predsjednik u jednom trenutku . I naravno najvaznije bi bilo da se skupstina promijeni iz temelja i ko moze sjediti na skupstini . Najbolje bi bilo hoces mjesto prvo moras biti clan najmanje zadnjih 10 godina kluba i svaki mjesec davati odredjenu svotu novca eto necemo puno reci cemo po 400 maraka mjesecno na 50 clanova to je 20 hiljada mjesecno to jest 240 hiljada godisnje . A trenutno dobijamo 0 KM od clanova skupstine .svemalim1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 16:03
ne smije propasti sa mirvicem. moraju ga izglasati. ako propadne dolazi uprava 10 puta slabija od ove i slijedi nam krahiranje gore nego nakon korone, samo sto vise nema ljudi da nas vade iz vanago niti navijaci imaju snage za to. nadajmo se da u skupstini ima dovoljno razuma i pameti.
reci cu ti ja odmah sta ce se desiti, odnosno sta je najizgledniji scenario, ako ovaj investitor propadne i zasto govorim da se to ne smije dopustiti.
znamo svi kako je bilo nakon korone i u kakvom smo kanalu bili. nekako smo uspjeli da se iscupamo, uz pomoc navijaca, sto u upravama, sto na tribinama, sto u politici, sto u biznisu. dosla je zatim ova uprava na celu sa tunovicem i napravila velike pomake u mnogim segmentima. uz puno gresaka, ali su ih napravili. dosegli su svoj limit. bolje ne mogu, cega su i oni svjesni. dosao investitor ili ne, oni ce se povuci, u to sam skoro pa siguran. vecina trenutnog uo i jeste za investitora i jedva cekaju da odu.
ako skupstina investitora ne odobri, u klub ce najvjerovatnije uci badzak, dzafic i ta ekipa. ne znam da postoji neka druga opcija. misimovicevi trabanti, koliko ja znam, ni ne zele da on udje u klub ili je njemu samo mrsko ili samo ceka da legne jedno 10 miliona od nekud. mozda opstruiraju investitora jer, eto, opstruira im se. mozda im je interesantan pomocni teren. mozda to rade da zadovolje ego vodje. ne znam sta hoce, ali znam da seru. i znam da postoji samo jedan moguci investitor trenutno.
ono sto slijedi ako se tom investitoru ne dozvoli da udje je mrak. doduse, ne odmah. ima se sad nekih para, ima i u dolasku para, ako nisu vec potrosene. ako udju ovi, ubacice i oni kesa, ali kratkog je to daha. to znaci mozda sezonu ili dvije zivota na aparatima, neke borbe za nesto, gomilanje dugova i zatim odlazak te uprave, te padanje u ambis. da li mi imamo kapacitete, volju i snagu da se iz toga opet izdignemo, ja mislim da nemamo. barem po frustracijama i bijesu koji su opipljivi na svakoj utakmici, nemamo.
trenutno smo u limbu. cekamo skupstinu, prvi tim nam je u kurcu zbog pogresnog izbora trenera, a agenture rade svoje. nekoliko interesanata da ulazu je bilo. pod, reci cu nerazjasnjenim okolnostima, su otjerani. najozbiljniji su bili diglisic i mirvic tada, ali nisu bili jedini. obojica su prosli kroz stvari koje je tesko uopste i pojmiti, dok se u javnost plasirala prica da ne mogu, da nece, da treba zakon o sportu, da ovo, da ono.
ovo nisu nepoznate stvari, zna se to sve, ali vrijedi ponoviti radi konteksta.
sad imamo izbor da zakoracimo ili u buducnost ili u ambis. ovaj trenutni model funkcionisanja je davno prevazidjen. ni u ovoj ligi nismo konkurentni. trener kluba nermina niksica je komentarisuci predstojecu utakmicu u vrapcicima prije dan-dva izjavio nesto u stilu da nema slabih ekipa i da nas nece potcijeniti. dovoljno ti to govori.
sad eto mozes pogledati ostale klubove koji se ovdje nesto pikaju. pitari imaju investitora kojem nije problem dati 600k platu jednom igracu, ma koliko nesposobni i maloumni bili. velez je trenutno projekat nermina niksica, klub koji siri guzove politici i fk sarajevu i izvlaci neke male koristi za sebe. zrinjski je projekat hdz-a, a imaju sad ne jednog nego dva investitora uz to. na borac je suvisno trositi rijeci, ko su i sta su. i mi bi da se s time takmicimo, kako?
koga rezultat ne zanima, valjda ga zanima postojanje kluba, a on nece postojati ako ovako nastavimo. pitanje je dana.
mi trenutno zivotarimo na pogon entuzijazma, navijaca i dobre volje ljudi iz sfera biznisa i politike. u tome buducnost ne postoji. ne postoji buducnost u pozajmicama, volonterima, glomaznoj skupstini, raspalom omladinskom pogonu, nadanju da vlada prolongira placanje poreza, vjecnom pravljenju i vracanju dugova, stalnom tavorenju u prosjecnosti ovog smeca od lige. i to sve u najboljem scenariju. alternativa tome je gasenje. ili investitor.
necu da budem dramatican, ali pred skupstinom je istorijska odluka. tesko da ce se iko zainteresovan opet pojaviti, ako uopste prezivimo krizu koja ce neizbjezno doci ako ovo sada propadne.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Nigdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joj prica.
Raja je ocigledno u fazonu dodje nam investitor i sledece godine polufinale na Bernabeu.
Ili to ili druga kantonalna ako se skupimo.
Raja je ocigledno u fazonu dodje nam investitor i sledece godine polufinale na Bernabeu.
Ili to ili druga kantonalna ako se skupimo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BiHSportman
- Kontakt:
To nije niko reko.Ne izvrci.Jasno je na sta se misli.Vise od 4tog mjesta mi nemozemo sa ovim modelom bez stalnog priliva novca i to je plafon,kako smo krenuli,ove sezone ce i to 4to mjesto bit upitno jer su i Velez i Siroki puno jaci nego prosle sezone kad nisu licili ninasta.
mosa lošmi stićko tit-ula!
A Boga mi i Radnik i Sloga...1921boy je napisao/la: ↑12 avg 2025, 17:35To nije niko reko.Ne izvrci.Jasno je na sta se misli.Vise od 4tog mjesta mi nemozemo sa ovim modelom bez stalnog priliva novca i to je plafon,kako smo krenuli,ove sezone ce i to 4to mjesto bit upitno jer su i Velez i Siroki puno jaci nego prosle sezone kad nisu licili ninasta.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, SHZ82 i 18 gostiju.