Bravo za klince. Taman je to.
Suba lider. Ispucava se, nekad bespotrebno ali isto tako uradi dosta dobrog u odbrani. Fin mekan šut, školski što bi rekli. Nadam se da se neće razočarati u Dubaiju.
Mahalbašić se pobudio. Borac, samo mu treba objasniti da iskoristi tu svoju snagu, da malo nekad "blefira", da se pravilno postavlja i td ali u Žepču će to već znati korigovati, ne sumnjam.
Kovač bi trebao biti podrška Imranu. Na trenutke bljesne, onda pogriješi, pa drugi puta pogriješi i on se gasi. Naljuti se na samog sebe ali ustvari ekipi najviše šteti. Npr sporo se vraća u odbranu a najbrži je u dvorani. Ima neki čudan "aditude" i to loš. Mozda hormoni, bubice ali potencijal moćan.
Bistrina? Ne znam šta da kažem. Dobar/loš i tako ukrug. Nije mi jasno zbog čega forsira šut za tri poena kad je ispod prosjeka? Ima sjajan ulazak pod koš ali loša završnica jer je plašljiv. Sa 205cm i čitavom konstitucijom pod košem je armirani beton.
Trener? Nemam pojma ko je lik. Prvi puta čujem za njega. Dreka, galama, urlanje pogotovo u praznoj dvorani može da ima kontraefekat. Čini mi se da ga je i sudija opomenuo za galamu, da smanji malo.
Ima tu finog materijala.
Ali mislim da je naš domet borba od 5 do 8 mjesta. Sve ove ekipe sa kojima smo igrale su i više zasluženo u B diviziji i prva organiziranija ekipa i to već u četvrtfinalu će nam biti nepremostiva prepreka.
Nedostatak pripremnih utakmica veliki ptoblem. Iz utakmice u utakmicu klinci su bivali bolji i uigraniji ali to je već u domen strčnjaka iz qurchevog saveza koji će sigurno i ovoj djeci obezbijefiti ptičijeg mlijeka do godine