Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Caktas tri godine bez ozbiljnog fudbala i veliko pojacanje sa 33 god, Zvone Kozul je za njega licno Wagner.
-
- Kontakt:
Da sam neko sa strane i neupucen pomislio bih da imate 20 pobjeda vise u derbiju i jedno 10ak titula vise s obzirom na to u kakvom kontekstu nas spominjete u poredjenju s vama. Al dobro, pitarluk ko pitarluk, bilo bi dosadno da vas nema.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:34Je li im ovo opet skupština pred derbi? Pa od zadnjih 15 derbija, 10 su bili odmah nakon skupštine.. Je li u tome vide nadu za X na derbiju?
ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:34Je li im ovo opet skupština pred derbi? Pa od zadnjih 15 derbija, 10 su bili odmah nakon skupštine.. Je li u tome vide nadu za X na derbiju?

istice mandat trenutnoj skupstini i mora se sjednica odrzati.
Doskorašnji skaut Sarajeva: Nemam više doticaja s "Ademima Ljajićima" koji stižu za zanimljiv novac
http://www.klix.ba/clanak/250812010
Zanimljive cifre. Sto li bas ovo rece???? A radio je u klubu i zna sta se desava?
Zanimljive cifre. Sto li bas ovo rece???? A radio je u klubu i zna sta se desava?

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Opet prosjak brine gdje Ismir troši svoje novce. Prelijepo.Predatod je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:23Doskorašnji skaut Sarajeva: Nemam više doticaja s "Ademima Ljajićima" koji stižu za zanimljiv novac
Zanimljive cifre. Sto li bas ovo rece???? A radio je u klubu i zna sta se desava?![]()

- grbavicka1921
- Kontakt:
Komšija, mišljenje o Ademu, Husrefu?Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:07Al zašto i jednu odgađati?
Tu praksu skroz izbaciti.
Ako nisi u stanju igrati srijeda-subota, onda stvarno![]()
Hoće li bukvalno svoj život Husref ostaviti na terenu Haseta poslije prvog kiksa koji neminovan u fudbalu nakon što ga "istok" počasti uspavankama za djecu?!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Kad jednom shvatiš da ne troši SVOJE novce, možda budeš posmatrao iz nekog drugog ugla.NoProfit je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:32Opet prosjak brine gdje Ismir troši svoje novce. Prelijepo.Predatod je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:23Doskorašnji skaut Sarajeva: Nemam više doticaja s "Ademima Ljajićima" koji stižu za zanimljiv novac
Zanimljive cifre. Sto li bas ovo rece???? A radio je u klubu i zna sta se desava?![]()
![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Navedeni igrači uz aktuelnog trenera idealan scenario da Zrinjski uništi sve što je izgrađeno zadnjih par godina.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 21:00Bencun,Maglica,Balic,Caktas...ovog me bilo najvise strah. Propaliteti u godinama, nekadasnja "imena", da uzmu jos koju paru pred kraj karijere..a u upravi drkaju na ovakve
-
- Kontakt:
Marko Vranjković iz Lokomotive dolazi u Zrinjski,primarno desni bek,pokriva i krilo.
Fran Topić navodno blizu povratka,dogovara se i lijevi bek.
Vlasnik kladionice Premier navodno ulazi u klub i daje velike pare.
Štimcu u stožer dolaze Marijo Tot,Fausto Budicin,Luka Radman.
- Combattente87
- Kontakt:
Usraću seHercegovinaCali je napisao/la: ↑12 avg 2025, 11:48Marko Vranjković iz Lokomotive dolazi u Zrinjski,primarno desni bek,pokriva i krilo.

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Shategabri
- Kontakt:
Što se tiče Husa, mislim da je ovo njemu posljednji mandat kako god okreneš. Znaš ono, sa štitom ili na štitu. E, tako će biti kod njega ovaj put.grbavicka1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 08:20Komšija, mišljenje o Ademu, Husrefu?Shategabri je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:07Al zašto i jednu odgađati?
Tu praksu skroz izbaciti.
Ako nisi u stanju igrati srijeda-subota, onda stvarno![]()
Hoće li bukvalno svoj život Husref ostaviti na terenu Haseta poslije prvog kiksa koji neminovan u fudbalu nakon što ga "istok" počasti uspavankama za djecu?!
Biće sigurno situacija gdje se neće moći iskontrolisati kad krene sudijska šarada, a tu je i analitički istok, cirkus skoro pa zagarantovan.
Obzirom na njegovo zdravstveno stanje, nije mu baš pametno što se prihvatio pozicije, al džabe, čovjek je pitar i nema mu pomoći.
Adem...veliko ime, ne znam da nam je trebao. Ismirov kapric i ništa više.
Može uraditi puno za klub, a može biti novi TSS. Meni bliže ovom drugom obzirom na situaciju i naš standardni ulazak u sezonu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nego cije, zivota ti?obagol je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:56Kad jednom shvatiš da ne troši SVOJE novce, možda budeš posmatrao iz nekog drugog ugla.NoProfit je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:32Opet prosjak brine gdje Ismir troši svoje novce. Prelijepo.Predatod je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:23Doskorašnji skaut Sarajeva: Nemam više doticaja s "Ademima Ljajićima" koji stižu za zanimljiv novac
![]()
Sto se svi nesto sekiraju kolike plate daje Mirvic.

Sta koga boli **** pa mene kao navijaca Sarajeva ne zanima, neka da milion svakom ako hoce. Sta je problem?
Vidi. mene što se tiče može Ljajiću dati 4 miliona eura za polusezonu. Samo što to ne daje Ismir Mirvić, nego daje FK Sarajevo i zbog toga mi je drago iskreno kao navijaču Željezničara.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58Nego cije, zivota ti?
Sto se svi nesto sekiraju kolike plate daje Mirvic.![]()
Sta koga boli **** pa mene kao navijaca Sarajeva ne zanima, neka da milion svakom ako hoce. Sta je problem?
-
- Kontakt:
Pa ko finansira FK Sarajevo nego Mirvic (i Tan)? O cemu pricas?obagol je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:04Vidi. mene što se tiče može Ljajiću dati 4 miliona eura za polusezonu. Samo što to ne daje Ismir Mirvić, nego daje FK Sarajevo i zbog toga mi je drago iskreno kao navijaču Željezničara.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58Nego cije, zivota ti?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne daju ni Mirvić ni Sarajevo, nego jedan drugi čovjek. A nije Tan.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nebitno. Samo nastaviteHordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:06Pa ko finansira FK Sarajevo nego Mirvic (i Tan)? O cemu pricas?obagol je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:04Vidi. mene što se tiče može Ljajiću dati 4 miliona eura za polusezonu. Samo što to ne daje Ismir Mirvić, nego daje FK Sarajevo i zbog toga mi je drago iskreno kao navijaču Željezničara.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58
Nego cije, zivota ti?

- Combattente87
- Kontakt:
Joj kad dođe Ozrenka sa tefterom, pa kaže ajmo moci da podvučemo....Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58Nego cije, zivota ti?
Ne zna se ko će više da naebe

-
- Kontakt:
Ko ce da najebe? Zar ima jos ljudi koji vjeruju u ovo?Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:33Joj kad dođe Ozrenka sa tefterom, pa kaže ajmo moci da podvučemo....Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58Nego cije, zivota ti?
Ne zna se ko će više da naebe![]()
Vidi nesto ja nemam pozitivno misljenje o Mirvicu i rukovodstvu kluba, ali imas investitore koji ulazu i trose, njihovo je pravo da daju plate koje misle da su realne. To je sve. Kao sto dodje onaj Arap u Man City i skrsi stotine miliona na pojacanja, ako mu dosadi doce neki drugi Arap, Kinez, Rus i dovidjenja.
Ne kontam zasto je tesko razumjeti da zivimo u kapitalistickom sistemu i da pricate o klubu koji je fakticki privatizovan. Ne moze gazda sam sebi dugovati i nema on sta sebi podvlaciti racune i nema Ozrenka sta tu da radi.
Kod vas samo moze doc Mile ali ne sa tefterom nego sa dugmetom koje ce da pritisne i gurne vas u drugu ligu kao sto su vam vlasti i prije radile x puta kad god ste im dosadili.
Najgore je svoju zenu jebbavat i tudje pare brojat. Vazda bilo.
- Combattente87
- Kontakt:
Znači nas su vlasti gurale u drugu ligu kad im dosadimoHordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:42Ko ce da najebe? Zar ima jos ljudi koji vjeruju u ovo?Combattente87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:33Joj kad dođe Ozrenka sa tefterom, pa kaže ajmo moci da podvučemo....Hordas1990 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:58
Nego cije, zivota ti?
Ne zna se ko će više da naebe![]()
Vidi nesto ja nemam pozitivno misljenje o Mirvicu i rukovodstvu kluba, ali imas investitore koji ulazu i trose, njihovo je pravo da daju plate koje misle da su realne. To je sve. Kao sto dodje onaj Arap u Man City i skrsi stotine miliona na pojacanja, ako mu dosadi doce neki drugi Arap, Kinez, Rus i dovidjenja.
Ne kontam zasto je tesko razumjeti da zivimo u kapitalistickom sistemu i da pricate o klubu koji je fakticki privatizovan. Ne moze gazda sam sebi dugovati i nema on sta sebi podvlaciti racune i nema Ozrenka sta tu da radi.
Kod vas samo moze doc Mile ali ne sa tefterom nego sa dugmetom koje ce da pritisne i gurne vas u drugu ligu kao sto su vam vlasti i prije radile x puta kad god ste im dosadili.
Najgore je svoju zenu jebbavat i tudje pare brojat. Vazda bilo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.