FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nemamo zamjenu za Musialu sad i za Comana a vrijeme curi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Poznavajuci Eberla ide se po Nkukua.
Sanea smo zamijenili kolumbijskim Saneom (s boljom radnom etikom).
Zasto ne bi mijenjao igraca sklonog povredama igracem koji je sklon povredama.
Sanea smo zamijenili kolumbijskim Saneom (s boljom radnom etikom).
Zasto ne bi mijenjao igraca sklonog povredama igracem koji je sklon povredama.
Nur der FCB
Ako dovede invalida Nkunkua to će Eberlu biti zadnji ekser u kovčeg i ovako mu vagaju mandat i kako će ga odraditi u ovom prelaznom roku.Ja fkt ne znam kako je došao na ideju da uopšte razmišlja o igraču koji je u dvije godine propustio 54 utakmice.
Ovaj je gori i od Comana po pitanju povreda. Moraš biti lud ili drogiran uopšte razmišjati o ovom transferu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Son je bio idealan kandidat, pun iskustva, poznaje Njemačku, predobri odnosi sa Kaneom, ne bi koštao mnogo. Dvije sezone je mogao pokriti back up poziciju.
Schade i Sancho su po meni kandidati koji se mogu uzeti u obzir.
Zaragoza je lagano mogao pokriti ovu poziciju.
Schade i Sancho su po meni kandidati koji se mogu uzeti u obzir.
Zaragoza je lagano mogao pokriti ovu poziciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trebaju dovesti Fofanu. Nije skup, mlad je...pa i ako ne uspije uvijek ga možeš prodati za te pare. Ako uspiješ, imaš igrača za narednih 10ak godina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno nam je nudjen Hojlund ali su naši odbili takvu mogucnost, vjerovatno jer se to mjesto planira za Woltea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Predsjednik VfB istakao da ako se ne dogovore oko transfera Woltemadea do utakmice super kupa u subotu, igrač ostaje u klubu.
City mora još pet igrača prekrižiti radi Lige Prvaka. Ne znam kakav je taj Musaka ili Mukase kako već i koliko bi koštao.
City mora još pet igrača prekrižiti radi Lige Prvaka. Ne znam kakav je taj Musaka ili Mukase kako već i koliko bi koštao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- HerrMarkusen
- Kontakt:
Sreća je pa ne moramo brinuti o FFP
Volio bih da me demantuju ove glavešine ali ovo ili ide traljavo ili su baš sakrili informacije od sedme sile!

Volio bih da me demantuju ove glavešine ali ovo ili ide traljavo ili su baš sakrili informacije od sedme sile!
Mia San Mia
Mislim će da Nkunku doći, ali samo na posudbu, niko nije lud da iskrca neke ozbiljnije pare za njega (ne samo vi nego baš niko).
Mukasu sam gledao samo jednom i odmah mi je upao u oko, jako fin igrač, igrač poteza. Sad kad se o njemu počelo pisat vidim da je u 20 utakmica Premiera U18 imao 16 golova i 15 asistencija, asistencije me nisu iznenadile ali toliko golova za jednog veznjaka jest, tim prije što mi nije odavao dojam nekog kilera već plemenitog igrača. Možda budući Bellingham. Ali teško da će ga Eberl iščupat, šanse su jako male.
Mukasu sam gledao samo jednom i odmah mi je upao u oko, jako fin igrač, igrač poteza. Sad kad se o njemu počelo pisat vidim da je u 20 utakmica Premiera U18 imao 16 golova i 15 asistencija, asistencije me nisu iznenadile ali toliko golova za jednog veznjaka jest, tim prije što mi nije odavao dojam nekog kilera već plemenitog igrača. Možda budući Bellingham. Ali teško da će ga Eberl iščupat, šanse su jako male.
-
- Kontakt:
Ni ne trebaju bacati pare na neprovjerene igrače. Polako, razmisliti, ako valja dovedi, ako ne valja nemoj. Ionako je već polovina augusta. Svejedno došao neko sad ili zadnji dan prelaznog roka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Upamecano ponuđen Unitedu
Ovo vjerovatno znaci da se ne mogu dogovoriti oko novog ugovora koji ističe sljedeće ljeto.
Wanner je još uvijek želja Gladbacha, razmatra se opcija posudbe ali Eberl ne želi ništa da završi do kraja prijelaznog roka jer se očito još uvijek radi na transferu Woltea.
Jedna zanimljiva činjenica, Ezeova klauzula ističe u petak.

Ovo vjerovatno znaci da se ne mogu dogovoriti oko novog ugovora koji ističe sljedeće ljeto.
Wanner je još uvijek želja Gladbacha, razmatra se opcija posudbe ali Eberl ne želi ništa da završi do kraja prijelaznog roka jer se očito još uvijek radi na transferu Woltea.
Jedna zanimljiva činjenica, Ezeova klauzula ističe u petak.

Upamekano bi morao biti najplaćeniji stoper, ali u granicama realnosti, ako ganja ove najplaćenije u timu odličan potez da se proda, ako neće da ide, odmah u drugi tim do isteka ugovora…jednom se mora presjećiOmerbavarac je napisao/la: ↑12 avg 2025, 14:43Upamecano ponuđen Unitedu![]()
Jedna zanimljiva činjenica, Ezeova klauzula ističe u petak.![]()
Rupamekanov menadžer ide okolo od kluba do kluba i fekta plaću da bi vama mogao reći "ovi su mi ponudili toliko, oni onoliko, pa sad vidite što ćete mi vi ponudit". I još će tražit klauzulu jer to je sad u modi, fućkaš igrača bez klauzule. Ko da ste vi tamo neki lijevi klub, a ne klub za kojeg se aktiviraju klauzule u drugim klubovima da bi se u njega došlo.
Ozbiljnu lovu davati samo za igrače ispod 23 godine - to bi u slućaju Bayerna trebala biti jedini zakon koji se ne bi smio kršiti. Samo gledati šta npr. je godinama radio Liverpool.
Gnabry, Goretzka i Kim su preostali od ovih koje se priželjkuju prodati. Gnabryja neće niko, Goretzka je možda i promijenio status, a Kim ima status robe s greškom. Njega je najpametnije dati na posudbu da mu kroz promjenu klime se vrati samopuzdanje i naraste cijena. Neki Milan, Monaco...
Gnabry, Goretzka i Kim su preostali od ovih koje se priželjkuju prodati. Gnabryja neće niko, Goretzka je možda i promijenio status, a Kim ima status robe s greškom. Njega je najpametnije dati na posudbu da mu kroz promjenu klime se vrati samopuzdanje i naraste cijena. Neki Milan, Monaco...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kim i Boey kakve su to lešine od igrača 

-
- Kontakt:
Bravo Karl, bravo mali 

I am not yet born; O hear me.
A sto nam igra omladina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovako se završavaju kontre. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.