FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 11 avg 2025, 23:59

Klub se treba oglasiti o statusu Mamasa i Mujkica, neozbiljno je da se ne zna kad će biti na terenu. Zar je tesko jednom sedmicno objaviti stanje u ekipi?

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 12 avg 2025, 00:01

Tako je jer službe ne rade svoje osnovne poslove.
šta šta je, je*em ti

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 12 avg 2025, 00:02

luckystrike je napisao/la:
11 avg 2025, 23:51
hazarder je napisao/la:
11 avg 2025, 23:24
Lik ima neku fiksaciju na Juniora, svaki post mu je o njemu. Interesantno je što se prvo kao raspituje za info a sad ispade da zna sve iz prve ruke.
Mislio sam da samo ja to primjetim :D
Je li se na mene ovo odnosi?

Ne pozivam se ja nista, Boze sacuvaj. Samo kazem ne pisem to samo ja nego covjek koji ima najbolje informacije iz kluba. Ja ne znam sve i ne mogu znati. Ko god je dugo uz klub ima nekoga da priupita nesto ko je na izvoru. Klub moze otkloniti sve sumnje ko je povrijedjen ko nije da javno to objavi, ne da se navijaci raspituju i da se saznaje preko foruma i Instagrama.

Ovome drugom momku sam rekao samo da brise screenshotove jer ce neko doci u problem. I eto vidite sad odmah frajer pise treba Hosica nabiti nogom iz kluba. Zasto, jer je neki njegov jaran nesto napisao u privatnom razgovoru. Nije svemu mjesto na forumu, nidje veze.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 avg 2025, 00:04

djokica je napisao/la:
11 avg 2025, 23:56
mosarajvosa83 je napisao/la:
11 avg 2025, 23:48
djokica je napisao/la:
11 avg 2025, 23:38

Ja ne znam sto se raja navalila na Hosica? Covjek imao mozda 1 trening sa ekipom i otisao u Doboj.
Sta ti znaci ovo “uvodjenje Hosica u klub”? Taj decko je od 93 u Sarajevu bio kao igrac i to dobar igrac. Radi svoje.

Gledam tamo na Facebook-u, neki debil mu se natovario, kaze Hosic je sef akademije od 2022. Covjek dosao u akademiju na pocetku prosle sezone, i vodi juniore. Valjda je Skoro sef akademije od ranije. Fakat je zlo sto svako ima internet. Ovako je bilo i za Dzenu Uscuplica rahmetli, fol taktika polulijevo, sta on zna…pa onda Dogan koji je bio u istoj situaciji ko sad Hosic, ekipa u kur.cu, vodio jednu utakmicu, pa ga internet ratnici tjerali.

Ne branim ja ni Skoru ni Hosica, ni bilo koga treceg, ali se uvijek natovarimo na ledja nasim ljudima, a druge nesto pazimo i postujemo.
A zassto ga pljujem i njega i Torlaka,Turkovica i jos neke? Eto onako mi doslo pa ja to iz hira. Hvala sto si me uputio da je ograo za nas,igrao je i Sasivarevic,Zukic,Krupinac,Nedic itd itd i sta sad sa tim?
Ako jos nisi shvatio ili ti je previse teksta, procitaj posljednju recenicu ponovo, ona je bitna. Za Turkovica mogu razumjeti da ga ne gotivis, pricao je svasta. Za ostale ne razumijem.
Ali me i ne cudi ovo, mi smo bili isti otkako ja pamtim, a pamtim od ‘75. , uvijek smo ljude koji “nisu nasi” vise postovali, a najbolji smo bili kad su domaci kadrovi vodili klub i cinili vecinu igrackog kadra.
Zato jer su ti isti lajali na sve u i oko kluba koji nisu bili u njihovom klanu a znamo ko su Turkovoc,Varesanovic,Hosic,TorlakBerberovic itd jel ti sad jasnije? Turkovic je to javno i na tv-u radio a velicao Hajduk,Osijek,neka odu iz kluba ako im je lose.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 12 avg 2025, 00:07

12 avg 2025, 00:04
djokica je napisao/la:
11 avg 2025, 23:56
11 avg 2025, 23:48

A zassto ga pljujem i njega i Torlaka,Turkovica i jos neke? Eto onako mi doslo pa ja to iz hira. Hvala sto si me uputio da je ograo za nas,igrao je i Sasivarevic,Zukic,Krupinac,Nedic itd itd i sta sad sa tim?
Ako jos nisi shvatio ili ti je previse teksta, procitaj posljednju recenicu ponovo, ona je bitna. Za Turkovica mogu razumjeti da ga ne gotivis, pricao je svasta. Za ostale ne razumijem.
Ali me i ne cudi ovo, mi smo bili isti otkako ja pamtim, a pamtim od ‘75. , uvijek smo ljude koji “nisu nasi” vise postovali, a najbolji smo bili kad su domaci kadrovi vodili klub i cinili vecinu igrackog kadra.
Zato jer su ti isti lajali na sve u i oko kluba koji nisu bili u njihovom klanu a znamo ko su Turkovoc,Varesanovic,Hosic,TorlakBerberovic itd jel ti sad jasnije? Turkovic je to javno i na tv-u radio a velicao Hajduk,Osijek,neka odu iz kluba ako im je lose.
Moguce, Ali evo ja konkretno za ovog Hosica nikad nisam cuo da je bilo sta rekao protiv kluba. Za neke od ovih drugih jesam cuo, a Turkovic jeste javno pricao
FKS❤️1946

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 12 avg 2025, 00:08

Hordas1990 je napisao/la:
12 avg 2025, 00:02
hazarder je napisao/la:
11 avg 2025, 23:24
Lik ima neku fiksaciju na Juniora, svaki post mu je o njemu. Interesantno je što se prvo kao raspituje za info a sad ispade da zna sve iz prve ruke.

Ne pozivam se ja nista, Boze sacuvaj. Samo kazem ne pisem to samo ja nego covjek koji ima najbolje informacije iz kluba. Ja ne znam sve i ne mogu znati. Ko god je dugo uz klub ima nekoga da priupita nesto ko je na izvoru. Klub moze otkloniti sve sumnje ko je povrijedjen ko nije da javno to objavi, ne da se navijaci raspituju i da se saznaje preko foruma i Instagrama.

Ovome drugom momku sam rekao samo da brise screenshotove jer ce neko doci u problem. I eto vidite sad odmah frajer pise treba Hosica nabiti nogom iz kluba. Zasto, jer je neki njegov jaran nesto napisao u privatnom razgovoru. Nije svemu mjesto na forumu, nidje veze.
Ma jok ti drug nego ovaj:

slika

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 12 avg 2025, 00:10

hazarder je napisao/la:
12 avg 2025, 00:08

slika
Izvinjavam se onda ali bi opet zamolio moderaciju da obrise ove viber poruke i diskusiju o njima. Nije tome mjesto na javnom forumu i ne zasluzuje niko otkaz na poslu jer mu drug nesto pise na viberu.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 12 avg 2025, 00:18

Madafaka je napisao/la:
11 avg 2025, 23:59
Klub se treba oglasiti o statusu Mamasa i Mujkica, neozbiljno je da se ne zna kad će biti na terenu. Zar je tesko jednom sedmicno objaviti stanje u ekipi?
Ne traje to od jucer, tako je godinama.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 avg 2025, 00:24

12 avg 2025, 00:10
hazarder je napisao/la:

slika
Izvinjavam se onda ali bi opet zamolio moderaciju da obrise ove viber poruke i diskusiju o njima. Nije tome mjesto na javnom forumu i ne zasluzuje niko otkaz na poslu jer mu drug nesto pise na viberu.
Zasto,lijepo je mahalat protiv kluba koji te hrani ili ljudi od kojih zivis,u Famosu nece imat tih problema,moze sa drugom onda pricat koliko hoce.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 avg 2025, 00:25

Valjda se ne osnuje kakav Đerzelez da nam šef zbriše...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 12 avg 2025, 00:27

12 avg 2025, 00:24
hazarder je napisao/la:

slika
Zasto,lijepo je mahalat protiv kluba koji te hrani ili ljudi od kojih zivis,u Famosu nece imat tih problema,moze sa drugom onda pricat koliko hoce.
Covjek je navodno u privatnom razgovoru sa drugom nesto rekao protiv Ajle i pomenuo stanje u klubu. I sta sad? Ti se nikad nekom jaranu nisi pozalio oko svog sefa i firme gdje radis? Ili si samo toliko zabrinut za Aylich?

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 12 avg 2025, 00:30

Postoje pokusaji od ekipa iz kantonalne lige u savezu da se zabrani natjecanje B ekipe ili da se ne dozvoli ulazak u veci rang prilikom osvajanja lige.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 12 avg 2025, 00:51

Sigurno sam preko 10 godina na ovom forumu i nisam neko ko spama po istom, nema potrebe da širim neke laži i dezinformacija. Kovacik nije pao ljekarski i to je jedina istina.

Zoran je dobio podršku kako javno tako i unutar kompletne ekipe na sastanku koji je bio dan poslije utakmice.
Nakon sastanka sa kompletnim kolektivnom, dan poslije je bio drugi sastanak sa SŠ i vlasnicima, Zekic je insistirao vise puta tokom prošle sezone i dobio obecanja od uprava da ce se riješiti neki igraca koji po njihovim analizama nisu zasluzili nositi dres bordo tima, a trebaju imati minutazu da se mogu prodati. Tražio je na sastanku da se igraci odmah odstane, sto vlasnici nisu odobrili i nakon toga je završio bilo kakvu priču sa nama.
Nikakvi problema unutar ekipe nemamo (mislim na igrace), klanova i bilo kakvi incidenata. Atmosfera je do Rumunije bila više nego odlična, naravno da više nije ista, što je i normalno.

Nisam neko ko je podržavao povratak Husrefa ali jednostavno klub nam treba biti na prvom mjestu ko god bio na klupi, nadam se boljem vremenu i ostvarivanju cilja za ovu sezonu.

Pozdrav

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 12 avg 2025, 01:13

junioR je napisao/la:
12 avg 2025, 00:51
Sigurno sam preko 10 godina na ovom forumu i nisam neko ko spama po istom, nema potrebe da širim neke laži i dezinformacija. Kovacik nije pao ljekarski i to je jedina istina.

Zoran je dobio podršku kako javno tako i unutar kompletne ekipe na sastanku koji je bio dan poslije utakmice.
Nakon sastanka sa kompletnim kolektivnom, dan poslije je bio drugi sastanak sa SŠ i vlasnicima, Zekic je insistirao vise puta tokom prošle sezone i dobio obecanja od uprava da ce se riješiti neki igraca koji po njihovim analizama nisu zasluzili nositi dres bordo tima, a trebaju imati minutazu da se mogu prodati. Tražio je na sastanku da se igraci odmah odstane, sto vlasnici nisu odobrili i nakon toga je završio bilo kakvu priču sa nama.
Nikakvi problema unutar ekipe nemamo (mislim na igrace), klanova i bilo kakvi incidenata. Atmosfera je do Rumunije bila više nego odlična, naravno da više nije ista, što je i normalno.

Nisam neko ko je podržavao povratak Husrefa ali jednostavno klub nam treba biti na prvom mjestu ko god bio na klupi, nadam se boljem vremenu i ostvarivanju cilja za ovu sezonu.

Pozdrav
Imas 3-4 menadzera koja se vise pitaju od trenera. Oni su doveli pojedine igrace kojih se ne mozes sada rijesiti

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 avg 2025, 01:40

12 avg 2025, 00:27
12 avg 2025, 00:24

Covjek je navodno u privatnom razgovoru sa drugom nesto rekao protiv Ajle i pomenuo stanje u klubu. I sta sad? Ti se nikad nekom jaranu nisi pozalio oko svog sefa i firme gdje radis? Ili si samo toliko zabrinut za Aylich?
Ajde prati mi malo postove mrsko mi da se ponavaljam,jel ti domet to podbadanje neko u vezi te spodobe a hebo sam joj od to prije par postova? Smaras konstanto isto vrtis skontali smo vec da si ovdje doso da pises o toj spodobi i Mirvicu,naravno da bi mu otkaz dao jer i on voli Sarajevo vise od zivota,da se nauci da se te stvari ne iznose iz kluba.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 12 avg 2025, 03:16

https://www.youtube.com/live/lJkiBlnyiD ... Ha8bP8mk9j

Od 3 minute nas nesto spominju ironicno. Izgleda da je dolazak Ljaljica bio problem a ne kako ovdje pisu da se zahtjeva da neko igra. Uglavnom kolic8na novca tj plata je zasmetala. Zna li neko otkud ovaj analiticar u Sarajevu 5 mjeseci i koja mu je uloga bila,izgleda da je bio zaduzen za dovodjenje igraca, znaci Zekic nas je lagao i njegovi ljudi su dovodili igrace.

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 12 avg 2025, 03:52

Kakv crni klanovi ? Normalno je u ekipi od 35 igraca da si s nekim bolji i da izlazis na kafu , da prosetas kroz grad . I ja dok sam trenirao i igrao logicno da sam sa nekim bio u boljem odnosu i da sam se druzio mimo terena , ali to ne znaci sa sam bio protiv ostalih i da sam sabotirao saigrace . Pisu se gluposti na forumu , svake godine klanovi i podjele . U subotu svi na Kosevo , podrzati ekipu na najjace !!!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 avg 2025, 05:39

Sjetite se Dala Varesanovica. Pa sad pogledajte status Guliasvilija. Vidite slicnost? Obojici data traka, obojica dobila slobodu da soliraju koliko zele, obojica ne rade za tim nego za svoju statistiku, zbog obojice tim ispasta. Jednog vodio pushiqrac od trenera, drugog nije. Jedan se prodao, i drugi ce. Ekipa? Koga boli qrac.

Sto kaze Mile Kekin: "nista nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava".
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 12 avg 2025, 06:27

12 avg 2025, 03:16
https://www.youtube.com/live/lJkiBlnyiD ... Ha8bP8mk9j

Od 3 minute nas nesto spominju ironicno. Izgleda da je dolazak Ljaljica bio problem a ne kako ovdje pisu da se zahtjeva da neko igra. Uglavnom kolic8na novca tj plata je zasmetala. Zna li neko otkud ovaj analiticar u Sarajevu 5 mjeseci i koja mu je uloga bila,izgleda da je bio zaduzen za dovodjenje igraca, znaci Zekic nas je lagao i njegovi ljudi su dovodili igrace.

Na ovom potkastu imaš od 1.05.20 jasno rečeno sve ono što se nama desilo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 avg 2025, 06:56

Ne znam otkud klanovi, kad je pola ekipe u klubu jedva par mjeseci? Nisu ni kafu mogli popiti cestito.
Helem nije bitno, svaka ekipa ima igraca koji se ne podnose, nije to nista novo. To je na treneru da dovede u red, mene vise brina katastrofalna sprema ili nesprema igraca, a sezona nije cestito ni pocela.
I brate vi previse o toj ajli, ona ispada svemoguca i da se bas za sve pita, u sta ja ne vjerujem.
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 12 avg 2025, 07:03, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”