FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
junioR neki dan reče da Kovačik nije pao na ljekarskom
Zadnja izmjena: SineTalexy, dana/u 11 avg 2025, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pusti botove pasa i brisi te screenshotove. Dovest ces nekoga u problem sa dijeljenjem privatnih razgovora.
-
- Kontakt:
Ja necu pljuvat ni klub ni Husrefa kao sto to ni do sad nisam radio,najveci sam protivnik povratka Husrefa,medjutim ove stalne pljuvacine i harange svega i svacega sto ima veze sa nasim klubom,konstantna izmisljanja,klanovi itd nekakav razvojni tim a dovodimo Ljalica,Ristovskog,Banica,Cimirota itd znaci logika jedna velika 0. Podrzite klub i to je to nema nam druge. Ovako su i za SB i namjestanje pali na ovu foru kona,onda i prije kad smo kup uzeli opet prica namjesteno i svaku tekmu koju zijanimo namjesteno.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 avg 2025, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vidi dosta je izmisljanja al hebem joj mater ja ovako preventivno,taj Hosic ako je tacno bi mi letio iz kluba momentalno,mada se znalo da je uvodje je u klub tih ubleha kao Hosic cisti harakiri. Javi se meni mogu ti ja ovakvih razgovora napraviti koliko hoces,samo mi napisi sta hoces da ti unesem.SineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:12
To je momak koji je sa Hošićem kao brat, nemam razloga da lažem i mene sve ovo nervira, a ovima što misli da sam plavi nek mi se sagnu i napušu jaja kroz kitu
Lik ima neku fiksaciju na Juniora, svaki post mu je o njemu. Interesantno je što se prvo kao raspituje za info a sad ispade da zna sve iz prve ruke.
Druze igra li Zekic ili igraci,malo si kontradiktoran,vidim da ga ne volis,ali dugo nismo imali pismenijeg trenera.kanarinac je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:27Ja da sam ga zaposlio i dao mu sve u ruke,kao sto su mu dali,nakon onakve dvije blamaze morao je proci brifing
-
- Kontakt:
U pravu si ja se zamaram glupostima i budalama, mene pojede što je sve ovako i neko konta ja plavi. Ma kebo ih prepiska svakako nista ne pise na njoj samo o tome sta se prica po klubu. Ja bi najsratniji bio kad bi rekli kod nas teče med i mlijekoHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:14Pusti botove pasa i brisi te screenshotove. Dovest ces nekoga u problem sa dijeljenjem privatnih razgovora.
Ako postoje ti klanovi, vjerovatno je hrvatsko-makedonski najbrojniji, Banic, Bralic, Elezi (igrali zajedno Gorici), Ristovski, Mlinaric, Kupresak, Butic.
Suma sumarum sve rekla kazala...spilberg nam zavidi
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:17Vidi dosta je izmisljanja al hebem joj mater ja ovako preventivno,taj Hosic ako je tacno bi mi letio iz kluba momentalno,mada se znalo da je uvodje je u klub tih ubleha kao Hosic cisti harakiri. Javi se meni mogu ti ja ovakvih razgovora napraviti koliko hoces,samo mi napisi sta hoces da ti unesem.SineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:12
To je momak koji je sa Hošićem kao brat, nemam razloga da lažem i mene sve ovo nervira, a ovima što misli da sam plavi nek mi se sagnu i napušu jaja kroz kitu
Zadnja izmjena: djokica, dana/u 12 avg 2025, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
FKS❤️1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Sve je to otprilike istina, ne bih to nazvao klanovima ali grupicama sigurno i laže ko kaže da toga nema u svakom klubu.
Obzirom da su rezultati u ovom klubu 10 nivoa ispod svega ostalog, logično da će se pročitati sve i svašta.
Kod kona imaš krpin klan koji uništava svakog trenera ali o tome se ne piše jer to nikome nije bitno, nit ko očekuje neki rezultat.
Obzirom da su rezultati u ovom klubu 10 nivoa ispod svega ostalog, logično da će se pročitati sve i svašta.
Kod kona imaš krpin klan koji uništava svakog trenera ali o tome se ne piše jer to nikome nije bitno, nit ko očekuje neki rezultat.
-
- Kontakt:
Ma imo je i Dinamo klan,zvali ih senatori,izadje onaj Petkovic i popljuje i izvrijedja Bobana ko koske,to je tako kad im ego povrijedis a ne kod nas,mada me i za to boli k ima ko je placen to da rijesava.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:42Sve je to otprilike istina, ne bih to nazvao klanovima ali grupicama sigurno i laže ko kaže da toga nema u svakom klubu.
-
- Kontakt:
Ajla je rak rana kluba!
Dok je ona tu,hajra od nas nema!
-
- Kontakt:
Svaki klub ima klanove, nemoguće je da imas 25 različitih karaktera i da je sve ko mlijeko. Postrojit će njih Husref ili on ili niko
-
- Kontakt:
A zassto ga pljujem i njega i Torlaka,Turkovica i jos neke? Eto onako mi doslo pa ja to iz hira. Hvala sto si me uputio da je ograo za nas,igrao je i Sasivarevic,Zukic,Krupinac,Nedic itd itd i sta sad sa tim?djokica je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:38Ja ne znam sto se raja navalila na Hosica? Covjek imao mozda 1 trening sa ekipom i otisao u Doboj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:17Vidi dosta je izmisljanja al hebem joj mater ja ovako preventivno,taj Hosic ako je tacno bi mi letio iz kluba momentalno,mada se znalo da je uvodje je u klub tih ubleha kao Hosic cisti harakiri. Javi se meni mogu ti ja ovakvih razgovora napraviti koliko hoces,samo mi napisi sta hoces da ti unesem.SineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:12
Sta ti znaci ovo “uvodjenje Hosica u klub”? Taj decko je od 93 u Sarajevu bio kao igrac i to dobar igrac. Radi svoje.
Gledam tamo na Facebook-u, neki debil mu se natovario, kaze Hosic je sef akademije od 2022. Covjek dosao u akademiju na pocetku prosle sezone, i vodi juniore. Valjda je Skoro sef akademije od ranije. Fakat je zlo sto svako ima internet. Ovako je bilo i za Dzenu Uscuplica rahmetli, fol taktika polulijevo, sta on zna…pa onda Dogan koji je bio u istoj situaciji ko sad Hosic, ekipa u kur.cu, vodio jednu utakmicu, pa ga internet ratnici tjerali.
Ne branim ja ni Skoru ni Hosica, ni bilo koga treceg, ali se uvijek natovarimo na ledja nasim ljudima, a druge nesto pazimo i postujemo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ma ja, na kraju krajeva ima ih 100+ na budžetu kluba i ja treba da se brinem o tim stvarima. Zviždi mi kurrac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:46Ma imo je i Dinamo klan,zvali ih senatori,izadje onaj Petkovic i popljuje i izvrijedja Bobana ko koske,to je tako kad im ego povrijedis a ne kod nas,mada me i za to boli k ima ko je placen to da rijesava.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:42Sve je to otprilike istina, ne bih to nazvao klanovima ali grupicama sigurno i laže ko kaže da toga nema u svakom klubu.
-
- Kontakt:
Nažalost istinaVolimoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:46Ajla je rak rana kluba!
-
- Kontakt:
Ovo je fake al eto ako bude i 1 posto istine treba Hosica nabit nogom i tog sto ovo salje,da im se smijem maloSineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:27U pravu si ja se zamaram glupostima i budalama, mene pojede što je sve ovako i neko konta ja plavi. Ma kebo ih prepiska svakako nista ne pise na njoj samo o tome sta se prica po klubu. Ja bi najsratniji bio kad bi rekli kod nas teče med i mlijekoHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:14Pusti botove pasa i brisi te screenshotove. Dovest ces nekoga u problem sa dijeljenjem privatnih razgovora.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako jos nisi shvatio ili ti je previse teksta, procitaj posljednju recenicu ponovo, ona je bitna. Za Turkovica mogu razumjeti da ga ne gotivis, pricao je svasta. Za ostale ne razumijem.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:48A zassto ga pljujem i njega i Torlaka,Turkovica i jos neke? Eto onako mi doslo pa ja to iz hira. Hvala sto si me uputio da je ograo za nas,igrao je i Sasivarevic,Zukic,Krupinac,Nedic itd itd i sta sad sa tim?djokica je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:38Ja ne znam sto se raja navalila na Hosica? Covjek imao mozda 1 trening sa ekipom i otisao u Doboj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:17
Vidi dosta je izmisljanja al hebem joj mater ja ovako preventivno,taj Hosic ako je tacno bi mi letio iz kluba momentalno,mada se znalo da je uvodje je u klub tih ubleha kao Hosic cisti harakiri. Javi se meni mogu ti ja ovakvih razgovora napraviti koliko hoces,samo mi napisi sta hoces da ti unesem.
Sta ti znaci ovo “uvodjenje Hosica u klub”? Taj decko je od 93 u Sarajevu bio kao igrac i to dobar igrac. Radi svoje.
Gledam tamo na Facebook-u, neki debil mu se natovario, kaze Hosic je sef akademije od 2022. Covjek dosao u akademiju na pocetku prosle sezone, i vodi juniore. Valjda je Skoro sef akademije od ranije. Fakat je zlo sto svako ima internet. Ovako je bilo i za Dzenu Uscuplica rahmetli, fol taktika polulijevo, sta on zna…pa onda Dogan koji je bio u istoj situaciji ko sad Hosic, ekipa u kur.cu, vodio jednu utakmicu, pa ga internet ratnici tjerali.
Ne branim ja ni Skoru ni Hosica, ni bilo koga treceg, ali se uvijek natovarimo na ledja nasim ljudima, a druge nesto pazimo i postujemo.
Ali me i ne cudi ovo, mi smo bili isti otkako ja pamtim, a pamtim od ‘75. , uvijek smo ljude koji “nisu nasi” vise postovali, a najbolji smo bili kad su domaci kadrovi vodili klub i cinili vecinu igrackog kadra.
FKS❤️1946