FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uzmite s rezervom ono sto pisu ljudi koji su ofirno tu po zadatku. Kovacik nije pao ljekarski.
-
- Kontakt:
Povrijeđeni su al u qurcu nego zavlače ljude,obečaju jedno pa serviraju drugo itd
-
- Kontakt:
Sad pisemo kako Mirvic treba kupovati sudije a da to radi pisali bi mrs iz svetinje to nije Sarajevo kakvo zelimo....
Jednostavno uvijek nam nesto ne valja
Mogao se bolje odraditi prelazni rok, doveli su se neki dobri igraci, ali nije se uradila dobra selekcija, gdje nam najvise skripi zadnji vezni, stoperi tu su se doveli prosjecni ili povrijedjeni igraci, trojica stopera Turda, Pejovic i Bralic za te plate si mogao dovesti bomba stopera, ofanzivno smo dobri, ali defanziva nam je kriza, svaki put kad protivnik predje polovicu to je gol sansa, ali eto traje jos prelazni rok mozda bude bolje.
-
- Kontakt:
Zato sto je FK Sarajevo ljubav,ideologija samo cekas vikend i tekmuArhitekt je napisao/la: ↑11 avg 2025, 15:44Zašto trošiti živce uzalud? I ja cu negdje na izlet, baciti pogled na telefon oko 22:00 da ispratim rezultat. Definitivno odmoriti od Koševa i Sarajeva godinu il dvije, možda se više zavolimo nakon togajohntravolta123 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:22+1Pendulum je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:07Ne razumijem zašto se nečije neslaganje s izborom Husrefa (ovdje ne govorim o pljuvačima i psovačima) za trenera tumači kao nedostatak ljubavi ili podrške prema Klubu? Ja ću u subotu biti na zapadu pa da se trener zove Ismet Horo.
FK Sarajevo je veće od bilo kojeg pojedinca!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Ne znam nikoga ko bi volio da nam se sudi kao Borcu. Sve sto ljudi hoce je normalno sudjenje i to se itekako moze srediti kao sto mnogi sebi sredjuju i sredjivali su od nastanka lige. Ako Mirvic nece (a nece) da se bavi time i to je posteno, ali onda nek ne laze da se bori protiv saveza i nek nam ne salje botove ovdje da ispiraju raji mozak da bi mi uzeli 8 duplih kruna samo da nas Vico ne mrzi.Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:14Sad pisemo kako Mirvic treba kupovati sudije a da to radi pisali bi mrs iz svetinje to nije Sarajevo kakvo zelimo....
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U ovom trenutku nam je potreban instant uspjeh, samo jedna titula, baz daljeg plana. To bi nas automatski bacilo u grupe konferencije.. Nadam se da to Husref može popraviti iako smo zijanili dosta već.
-
- Kontakt:
Slazem se i pozdravljam ipak ovaj potez, jeste da je skup, ali vrijedice, sto kazu, ulaganje u buducnost kluba...HyperOS je napisao/la: ↑11 avg 2025, 21:56Kad je husref u pitanju, nista nije previse.
-
- Kontakt:
I još nešto nek se jave ovi forumaši tipa junioR i slični koji su u klubu i nek kažu istinu da ova raja koja se nervira ne živi u laži, svlačionica je podjeljena na dva klana i ovu djecu koja gledaju u čudu i šute, Keremeh, Ristovski, Elezi i Jatta nisu u klanu ostali su podjeljeni osim ovih par juniora naše djece. Nek kažu koja to dva tri igrača planiraju otjerati da smire Husrefu svlačionicu. I nek napišu koji od klanova podržava plastična **** jer je ona rak rana kluba zbog koje se mnogima ogadio posao u klubu. Ajla **** ti sve od do i proklet bio dan kad si ušla u klub.
Bubanja je tri dana, nakon naše prve utakmice protiv Krajove, igrao poluvrijeme za Orenburg, a i na dan revanša protiv Krajove, odigrao je poluvrijeme u kupu.
Zato što više niko ne vjeruje u te priče o podjelama i bojkotima. Čim dođe do prve krize i turbulencija, stani-pani situacija, pojavi se nekolicina insajdera koji serviraju priče o kojekakvim bojkotima i protestima.Otrcana i isfurana priča. Baš čudno da se nikad ne podjeli svlačionica Borca, Zrinskog ili Veleža, nego uvijek ona u Sarajevu.SineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:34I još nešto nek se jave ovi forumaši tipa junioR i slični koji su u klubu i nek kažu istinu da ova raja koja se nervira ne živi u laži, svlačionica je podjeljena na dva klana i ovu djecu koja gledaju u čudu i šute, Keremeh, Ristovski, Elezi i Jatta nisu u klanu ostali su podjeljeni osim ovih par juniora naše djece. Nek kažu koja to dva tri igrača planiraju otjerati da smire Husrefu svlačionicu. I nek napišu koji od klanova podržava plastična **** jer je ona rak rana kluba zbog koje se mnogima ogadio posao u klubu. Ajla **** ti sve od do i proklet bio dan kad si ušla u klub.
Majke ti, znas li u kojem je Ljajić klanu? Živo me zanimaSineTalexy je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:34I još nešto nek se jave ovi forumaši tipa junioR i slični koji su u klubu i nek kažu istinu da ova raja koja se nervira ne živi u laži, svlačionica je podjeljena na dva klana i ovu djecu koja gledaju u čudu i šute, Keremeh, Ristovski, Elezi i Jatta nisu u klanu ostali su podjeljeni osim ovih par juniora naše djece. Nek kažu koja to dva tri igrača planiraju otjerati da smire Husrefu svlačionicu. I nek napišu koji od klanova podržava plastična **** jer je ona rak rana kluba zbog koje se mnogima ogadio posao u klubu. Ajla **** ti sve od do i proklet bio dan kad si ušla u klub.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Jeste ne Pisi gluposti.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:02Uzmite s rezervom ono sto pisu ljudi koji su ofirno tu po zadatku. Kovacik nije pao ljekarski.
Dosta ih se nakotilo ovdje, ovaj, sad eno tamo neki pise o raskolu u svlacionicisoe je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:48Jeste ne Pisi gluposti.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:02Uzmite s rezervom ono sto pisu ljudi koji su ofirno tu po zadatku. Kovacik nije pao ljekarski.

Ide crnilo pljuje se Zekic pljuje se Mirvic pljuje se Husref niko ne valja sjasite vise idite tamo na svoju temu mastajte o Mirvicevom burazeru kako ce ulozit milione napravit vam akademiju kako ce te poklopiti ligu itd itd
-
- Kontakt:
Udji slobodno u moj profil pa ces vidjet da sam odmah pisao za Kovacika da nema sanse da je pao ljekarski i da je glupa prica. Ovdje dosao neki bot kaze losi mu "parametri" valjda mi treba da vjerujemo jer to zvuci onako medicnski kad kaze parametriboki86 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:51Dosta ih se nakotilo ovdje, ovaj, sad eno tamo neki pise o raskolu u svlacionicisoe je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:48Jeste ne Pisi gluposti.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 22:02Uzmite s rezervom ono sto pisu ljudi koji su ofirno tu po zadatku. Kovacik nije pao ljekarski.![]()

Kasnije sam saznao da nije pao nego da je propao transfer. Zasto ne znam, ali momak je zdrav, prav. Sad evo kazu Mamas je prosao ljekarski ali sa hronicnom povredom. Ili mozda ipak ide na posudbu i to povrijedjen? Kako, niko ne moze da odgonetne i Bog zna da li je uopste tacno, ali sta moze navijac nego da se raspituje kad klub stavlja Chat GPT objave i ne obajvestava nista.
Uostalom ako meni ne vjerujes i @junioR koji je najpozudaniji ovdje sa informacijama je objasnio da nema veze sa ljekarskim sto Kovacik nije potpisao.
Mamas je vukao neku povredu odavno vec i sad je kulminiralo nazalost.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 23:00Udji slobodno u moj profil pa ces vidjet da sam odmah pisao za Kovacika da nema sanse da je pao ljekarski i da je glupa prica. Ovdje dosao neki bot kaze losi mu "parametri" valjda mi treba da vjerujemo jer to zvuci onako medicnski kad kaze parametri![]()
Kasnije sam saznao da nije pao nego da je propao transfer. Zasto ne znam, ali momak je zdrav, prav. Sad evo kazu Mamas je prosao ljekarski ali sa hronicnom povredom. Ili mozda ipak ide na posudbu i to povrijedjen? Kako, niko ne moze da odgonetne i Bog zna da li je uopste tacno, ali sta moze navijac nego da se raspituje kad klub stavlja Chat GPT objave i ne obajvestava nista.
Uostalom ako meni ne vjerujes i @junioR koji je najpozudaniji ovdje sa informacijama je objasnio da nema veze sa ljekarskim sto Kovacik nije potpisao.
Posto cuo po to prod’o.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, keli, mosarajvosa83, N3R3D, Posejdon, relativizam i 43 gosta.