Tramvaji29877 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:51
Levin je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:04
Ja bih se suzdržao od bilo kakvih pretpostavki vezano za Amara i Adžema dok ne bud ta famozn skupština u septembru. Mnogo je mahale i meni većina toga što pišete nema logike.
Btw, Adžem ima ugovor 2+1 a ne tri godine. Mene da su ovako zavalili kao njega (mada on nije trebao pristati) ja ne bih dao otkaz ni pristao na sporazumni raskid. Tjera se čovjek nakon tri kola a još nema poraza u ligi. Gdje to ima u pi*** mat******.
Svaka čast na analizama prije i posle naših utakmica, ali čini mi se kada je u pitanju nas trener, da si ipak subjektivan. Ima ugovor na dvije godine, on sam kaže da je sklapao ekipu po svojim željama (rezultat toga je ocajan).
Ja stvarno ne znam sta su mu iz uprave kluba mogli jos ponuditi?
Btw ja se slažem s tobom, da nema smisla čovjeka tjerati nakon tri utakmice, ali realno srlja iz greske u gresku.
Podržavao sam Denisa do zadnje utakmice (One sa Širokim) a i dalje sam smatrao da treba da ostane i vodi ekipu u Evropi. Isto tako ću podržavati i Adžema sve dok smo u okviru zacrtanih ciljeva. Jedna ili dvije loše utakmice to ne mijenja.
Lično mislim da imamo bolju ekipu od prošlosezonske, mnogo izbalansiraniju. Fali tu još jedan kvalitetan veznjak za rotacije i to je to. Mislim da se ovo može dobro složiti da imamo odličnu ekipu za sljedeću sezonu.
Ništa oni više njemu ne mogu dati. Dali su mu kompletan sportski segment da vodi. Mislim da je to u ovom klubu jedino Amar imao. Sad da li je to pogrešno ili ne ostaje da se vidi ali evidentno je Adžem i trener i sportski direktor. Jedino što Uprava treba i mora jeste stati iza njega i iza svoje odluke.
U pravu si, realno srlja iz greške u grešku (i to ponavljam u svakom postu), pravi loše poteze tokom utakmice, slabo se radilo na napadačkom segmentu i razvijanju komunikacije i to je upravo rezultat ovoga što vidimo. Vrlo neefikasna ekipa sa vrlo solidnom odbranom. Jedna od njegovih prvih izjava je bila da je on tu da poboljša igru u odbrani jer kao u napadu to sve zavisi od igrača (al u qrcu).
Mi ovdje vidimo da ne što ne štima i odmah bismo preventivno mijenjali trenera nakon tri kola. Mislim da je i on shvatio da ne štima i vidjet ćemo hoće li (i zna li) to ispraviti.
Ja zaista ne vjerujem da će nas nadigrati ijedna ekipa i ukoliko uspije da popravi vrlo neorganizovan i konfuzan napad sve je moguće ali, opet kažem, to će se vrlo brzo samo reći jer nam slijedi paklen mjesec.