Neka sam ja zaostao hvala Bogu. Kako mi je preci trener nego klub. Druze pokusalo se sa 5 nakih modernih trenera slavili jedva kup. Pokazali da ne znaju, da ne umiju i tjt. Sa Carevicima, Karoglanima ne bi bilo -20 vec -30. Dozovi se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44Ma ja ba,da opet podere dres,pobijegne iz kluba. Nego nesto te nije bilo dok nisu Husa imenovali,vama je preci trener nego klub,mada zaostao si kao i nasa kasaba i drzava da bi skontao sta pricam,do tada hebo Vico balije,siluj ih za bolje nisu kao i sto Dodik radi a dok balije cute i gutaju.keli je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:27Sa Tatarom se slavila dupla. Zaboravljas brzo jbg. Treba probat sa Carevicemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:54Ja bi probao sa Tatarom,Serbecicem,oni znaju nas mentalitet,brzo ce da se uklope.![]()
vizionar nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
mamas ima problema nesto slicno kao sto je imao djordjevica.
frajer ne moze na nogama da stoji kako treba
frajer ne moze na nogama da stoji kako treba
Dva veznjaka za koje se predviđalo da će biti nosioci veznog reda imaju hronične povrede. Pod moranjem je dovesti još jednog veznjaka i rezervno krilo.
Ko nam klub vodi dobro jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:12Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09
Ja sam se apostrofirao na Mamasa konkretno. Ima li igdje info nekog iz kluba sta je s njim? Ja je nisam našao.
Evo pogledaj zvaničnu stranicu kluba, nigdje se ne navodi na koliko je potpisan ugovor s Husrefom.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sve ce biti jasno dok kraja sedmice. Javim cim nesto saznamMSOZ101 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:18I ko će uzet takvog lika od kojeg eto nema koristi dva mjeseca, znači ništa.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:12Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09
Ja sam se apostrofirao na Mamasa konkretno. Ima li igdje info nekog iz kluba sta je s njim? Ja je nisam našao.
-
- Kontakt:
Evo jos jedna insajderska, Zekićevi pomocnici su jos ugovorom vezani za Sarajevo te postoji opcija da neki od njih ostanu u klubu. Zadnju riječ ima Musemić
Naravno da je tužno. Klub se totalno udaljio od navijača i za to su krivci ljudi koji rade u upravi i oni su krivci za sve ovo što se dešava.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:12Povreda prepona. Može trajati od dva do šest mjeseci.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:09
Evo pogledaj zvaničnu stranicu kluba, nigdje se ne navodi na koliko je potpisan ugovor s Husrefom.
Čak i ova objava za Musemića, kao da je pisao chat gpt (vrlo vjerovatno i jeste). Mi kao navijači na već par godina tražimo krivca na pogrešnom mjestu. Jedini krivac za sve je uprava i Ismir Mirvić koji nema želju da napravi rezultat već da klub bude “rasadnik talenata” radi zarade. Ili nije ili ne želi da bude svjestan da titulom i ulaskom u grupne faze nekog takmičenja zarađuje puno više nego prodajom igrača.
Da se okrenuo rezultatima a ne “Building the Model Club of the Balkans” kroz raznorazne načine na koje gradi, do sad bi titulama i grupnim fazama uspostavio dominaciju i izgradio taj “Model club…”.
Čovjek ne želi da riješi sebi regularno suđenje, o čemu dalje da pričamo. Novac koji će otići Ademu u džep je dovoljan da imaš regularno suđenje za cijelu godinu. Ništa protiv Adema, da se razumijemo.
Na hajr i na dobro brate ali ovaj klub se više ne može prepoznati.
Bravo kralju, kakva disertacija.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:06Naravno da je tužno. Klub se totalno udaljio od navijača i za to su krivci ljudi koji rade u upravi i oni su krivci za sve ovo što se dešava.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?
Čak i ova objava za Musemića, kao da je pisao chat gpt (vrlo vjerovatno i jeste). Mi kao navijači na već par godina tražimo krivca na pogrešnom mjestu. Jedini krivac za sve je uprava i Ismir Mirvić koji nema želju da napravi rezultat već da klub bude “rasadnik talenata” radi zarade. Ili nije ili ne želi da bude svjestan da titulom i ulaskom u grupne faze nekog takmičenja zarađuje puno više nego prodajom igrača.
Da se okrenuo rezultatima a ne “Building the Model Club of the Balkans” kroz raznorazne načine na koje gradi, do sad bi titulama i grupnim fazama uspostavio dominaciju i izgradio taj “Model club…”.
Čovjek ne želi da riješi sebi regularno suđenje, o čemu dalje da pričamo. Novac koji će otići Ademu u džep je dovoljan da imaš regularno suđenje za cijelu godinu. Ništa protiv Adema, da se razumijemo.

Ako su hronicne kako to da nisu otkrivene na ljekarskim pregledima? Ovamo kao dva igraca nisu prosla ljekarski, a on prosao.
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da nije fer od strane pojedinaca što Husrefu spočitavaju "uzete" novce. On ih je zaradio, nije ukrao. Isto tako novce iz Kluba su odnosili i kunto i panto, zašto bi Husref halalio?
Šefu struke želim puno sreće i uspjeha u radu. Da nastavi tamo gdje je stao, akoBogda.
Nadam se da Posušje napadamo u sljedećem sastavu:
Banić
Beganović Ristovski Turda Kuprešak
Jatta Elezi
Kyeremeh Krdžalić Guliashvili
Turkeš
S klupe očekujem Mlinarića i Ljajića.
Subota, 21 h, Koševo
Šefu struke želim puno sreće i uspjeha u radu. Da nastavi tamo gdje je stao, akoBogda.
Nadam se da Posušje napadamo u sljedećem sastavu:
Banić
Beganović Ristovski Turda Kuprešak
Jatta Elezi
Kyeremeh Krdžalić Guliashvili
Turkeš
S klupe očekujem Mlinarića i Ljajića.
Subota, 21 h, Koševo

šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Sve je jasno samo ono sto nije logicno da hoces da budes razvojni klub a igra Ristovski,Banic,Elezi,,Cimirot,Ljaljic,nema logike.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:06Naravno da je tužno. Klub se totalno udaljio od navijača i za to su krivci ljudi koji rade u upravi i oni su krivci za sve ovo što se dešava.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?
Mirvić, ime što sudbinu kroji,
Ismir vodi gdje se nada boji.
S vizijom jasnom, srcem vatrenim,
Nova era rađa snove svjetlim.
ChatGPT, ljeta gospodnjeg 2025.

Husrefu sretno! Vizionaru ćuna.. i pjesmica.
Ismir vodi gdje se nada boji.
S vizijom jasnom, srcem vatrenim,
Nova era rađa snove svjetlim.
ChatGPT, ljeta gospodnjeg 2025.

Husrefu sretno! Vizionaru ćuna.. i pjesmica.

The saddest thing in life is wasted talent.
Ma nema nama naprijed dok je Mirvic i Alimanovicka u klubu, kreni samo od kupovine pratioca na drustvenim mrezama, pa do placanja obestecenja za Cosica...Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:04100%jurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2025, 16:56Govorim glede Mirvicapitar je napisao/la: ↑11 avg 2025, 16:33
Gdje su 2-3 pripreme, 2-3 prelazna roka, gdje su profili igrača koji mu trebaju za ta dva trofeja, šta je sa sudijskim lakrdijama na našu štetu, to je sad postalo nebitno. Kakve ste vi hinje i licemjeri, zaista nevjerovatno.
Kad osvoji prvi aBd u decembru reći ćete da mu ga je Mirvić "kupio" a onaj "pošteni" kup iz prošle sezone branit ćete do groba iako TI lično odlično znaš šta se desilo.
Sto se tiče Husrefa neka ga 5 godina narednih ali Nek javno izađe i kaže biće Husref trener još 5 godina bez obzira na rezultate
Nemoj mene u te koševe. Ja pričam isključivo o ovim sto kažu da nam je Mirvic donio dobro. Ako se dobro sjećam otjerao je Husrefa nakon duple krune i sezone kakvu još on nije imao u svom mandatu.
Sto se mene tiče Husref ima sve vrijeme svijeta ali Mirvic vise nema. Kontas ?
Podrzavo sam Mirvica, falamu za sve al haveru ti se ponasas ne ko pjanac koji baca pare vec kao narkomancina
Ili reci titula ove godine je cilj ako nebude noga ili sto kazes 5 godina niko ga nesmije dirat taman ispali iz lige..
Pisam se i na Mirvicevu fameliju (tacnije brata ako je istina i da pomislja da kupi bjednike= prosjake)

Ristovski je došao zahvaljujući Zekiću i Velkoskom, Elezi takođe. Banić vrlo vjerovatno preko Zekića a Ljajic je želja našeg vrlog preSednika. Kakav Cimirot? Kad je potpisao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:28Sve je jasno samo ono sto nije logicno da hoces da budes razvojni klub a igra Ristovski,Banic,Elezi,,Cimirot,Ljaljic,nema logike.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:06Naravno da je tužno. Klub se totalno udaljio od navijača i za to su krivci ljudi koji rade u upravi i oni su krivci za sve ovo što se dešava.MaroonBjelave je napisao/la: ↑11 avg 2025, 19:44
Hvala brate, ali da me ne shvatiš pogrešno, zar nije tužno da se za takve info saznaje na forumu?
Sutra da dođe ponuda za Elezija prodali bi ga u roku od 5 minuta.
-
- Kontakt:
Pa kontradiktorno, da si razvojni tim nebi njih dovodio a ti ode na temu ko ih je doveo.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:42Ristovski je došao zahvaljujući Zekiću i Velkoskom, Elezi takođe. Banić vrlo vjerovatno preko Zekića a Ljajic je želja našeg vrlog preSednika. Kakav Cimirot? Kad je potpisao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:28Sve je jasno samo ono sto nije logicno da hoces da budes razvojni klub a igra Ristovski,Banic,Elezi,,Cimirot,Ljaljic,nema logike.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:06
Naravno da je tužno. Klub se totalno udaljio od navijača i za to su krivci ljudi koji rade u upravi i oni su krivci za sve ovo što se dešava.
E cuj, platili obestecenje za Cosica...
Dobro je da se na vrijeme reagovalo, mogao ga je neko drugi jamiti, a on je pokazao ogromnu lojalnost Igmanu i nije htio dati neopozivu ostavku...
Sta radi Shrek...

Dobro je da se na vrijeme reagovalo, mogao ga je neko drugi jamiti, a on je pokazao ogromnu lojalnost Igmanu i nije htio dati neopozivu ostavku...

Sta radi Shrek...

Šta je za tebe uopšte razvojni tim? Kako ti to vidiš?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:45Pa kontradiktorno, da si razvojni tim nebi njih dovodio a ti ode na temu ko ih je doveo.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:42Ristovski je došao zahvaljujući Zekiću i Velkoskom, Elezi takođe. Banić vrlo vjerovatno preko Zekića a Ljajic je želja našeg vrlog preSednika. Kakav Cimirot? Kad je potpisao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:28
Sve je jasno samo ono sto nije logicno da hoces da budes razvojni klub a igra Ristovski,Banic,Elezi,,Cimirot,Ljaljic,nema logike.
Izvedeš 11 igrača iz svog omladinskog pogona, oni se najnormalnije nose sa izazovima seniorskog fudbala, izbore ti Evropu i ti prodaješ najbolje od njih u jače i bogatije klubove?
Dovedeš Ristovskog koji će pomoći bar trojici odbrambenih igrača da napreduju. U ovom slučaju Ristovski donosi (valjda) trenutni rezultat ali i bolje odbrambene igrače u budućnosti. Nije isto učiti od Solde i Ristovskog.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:45Pa kontradiktorno, da si razvojni tim nebi njih dovodio a ti ode na temu ko ih je doveo.tabba77 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:42Ristovski je došao zahvaljujući Zekiću i Velkoskom, Elezi takođe. Banić vrlo vjerovatno preko Zekića a Ljajic je želja našeg vrlog preSednika. Kakav Cimirot? Kad je potpisao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:28
Sve je jasno samo ono sto nije logicno da hoces da budes razvojni klub a igra Ristovski,Banic,Elezi,,Cimirot,Ljaljic,nema logike.
Nije isto raditi i učiti od Rockova i od Banića. Elezi je igrač koji se i dalje može prodati.
O Ljajiću zaista ne bih jer igrača takvog kvaliteta nije vidjela naša liga do sad i on može ako bude profesionalac imati pozitivan uticaj na mnoge sfere u i oko kluba. A isto tako i negativne. Tu se Mirvić kocka. Na šta će izaći vidjet ćemo.
Takvi igrači poput njih dvojice mogu itekako naučiti ove naše talente više nego i Zekic, Rožman ili Husref.
Treba gledat i širu sliku ponekad.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 11 avg 2025, 21:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko ce ih otkriti, Đorđevica 6 mjeseci prevrtali da vide sta mu je. Ljekarski ti uspije proci golman sa povredom sake, sta dalje pricati.Lavcina je napisao/la: ↑11 avg 2025, 20:15Ako su hronicne kako to da nisu otkrivene na ljekarskim pregledima? Ovamo kao dva igraca nisu prosla ljekarski, a on prosao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Imamkarbarum, keli, macahz, mire971, riki46, sekac, tutankamon1905 i 50 gostiju.