Kulenovic ? Sta je on pokazo kakvu on ima formu?? Znaci tabakovic iz bundeslige treba nesta posebno pokazat da dobije poziv, igra sve utakmice dosad u prvih 11 gladbacha, a kulenovic klupa heraclesa kao i bazdar koji godinu dana nije dao gola i sjedi isto na klupi Saragosse zasad. Ili svakom ista pravila ili priznat da ne odlicuje kvalitet o pozivu. Ali teren nemozes lagat sve vidimo kako barbike menadzerske sve vise propadaju i manje igraju i to u smjesnim klubovima, nedo bog da igraju u ligama petice. Ni Austriju necemo dobit ni na kipru jer se ne radi sportski i fer kako bi trebalo. Kladim se u 100.000 eura.katalinski je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:32Bez Bicakcica, Hadzikadunica, Omerovica, Sarica i Kulasina , po sadasnjoj formi , to je ok
I Kolasinca koji ce se prilkljuciti.
Pokrio bih tu poziciju ljevog beka Karicem,bar da i tu imamo igraca na svojoj poziciji
Tabakovic - zasto ne jer ima kvalitet i osjecaj za gol, mada nesto sumnjam da ce mu sad Barbarez priliku dati ako bas ne pokaze nesto posebno.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- katalinski
- Kontakt:
Svi imaju svoje favorite, da mozemo uticati preko foruma to bi bila druga prica.bhfanatic14 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:37Kulenovic ? Sta je on pokazo kakvu on ima formu?? Znaci tabakovic iz bundeslige treba nesta posebno pokazat da dobije poziv, igra sve utakmice dosad u prvih 11 gladbacha, a kulenovic klupa heraclesa kao i bazdar koji godinu dana nije dao gola i sjedi isto na klupi Saragosse zasad. Ili svakom ista pravila ili priznat da ne odlicuje kvalitet o pozivu. Ali teren nemozes lagat sve vidimo kako barbike menadzerske sve vise propadaju i manje igraju i to u smjesnim klubovima, nedo bog da igraju u ligama petice. Ni Austriju necemo dobit ni na kipru jer se ne radi sportski i fer kako bi trebalo. Kladim se u 100.000 eura.katalinski je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:32Bez Bicakcica, Hadzikadunica, Omerovica, Sarica i Kulasina , po sadasnjoj formi , to je ok
I Kolasinca koji ce se prilkljuciti.
Pokrio bih tu poziciju ljevog beka Karicem,bar da i tu imamo igraca na svojoj poziciji
Tabakovic - zasto ne jer ima kvalitet i osjecaj za gol, mada nesto sumnjam da ce mu sad Barbarez priliku dati ako bas ne pokaze nesto posebno.
Ali slusam sta je rekao Barbarez , ne zeli mijenjati tim , igraci koji pocnu igrati tesko ce ispasti iz tima, zeli imati neki klupski sitem - bazu i rotirati par igraca.
Problema je imao i pravi ove cistke pri nekoj " nedisciplini" , s kim bira nove igrace i po kojem kriterijumu u to ne mozemo ulaziti jer niko ne zna.
Ne svidja mi se jer mu igraci igraju na neprirodnim pozicijama , ali on se toga drzi. Zbog toga sumnjam da ce sa zdravim trenutnim napadacima , tabakovic dobiti poziv , ali po rejtingu i kvalitetu ga zasluzuje.
Ajvatar
Siguran sam da bi dobar trener izvukao maksimum i dao nam nadu do zadnjeg kola da možemo izboriti Svjetsko prvenstvo.
Barbarez i stručni štab mi tu nadu ne daju.
Barbarez i stručni štab mi tu nadu ne daju.
Vs San Marino mislim da bi navijaci bas bi uzivali u ovoj postavi
Alajbegovic -- Demirovic -- Bajraktarevic
Tahirovic -- Gigovic -- Sunjic
Karic -- Muharemovic -- Katic -- Dedic
Vasilj
- dovoljno iskustva i "voljnog momenta" da se uzmu 3 boda
- Kerim / Esmir nijedan nemaju strah a donose kreativnost, moglo bi biti svasta u napadu - protiv najlosije rep na svijetu trebalo bi biti sasvim dovoljno
- ako rezultat bude kako treba, U 2PV izvesti igrace koji ce igrati protiv Austrije, pogotovo 'radilice' - Demirovic, Dedic, Gigovic
- ako se bude ganjao rezultat, U 2PV uvesti po potrebi: Dzeku, Memica, Hajradinovica
Vasilj
- Kerim / Esmir nijedan nemaju strah a donose kreativnost, moglo bi biti svasta u napadu - protiv najlosije rep na svijetu trebalo bi biti sasvim dovoljno
- ako rezultat bude kako treba, U 2PV izvesti igrace koji ce igrati protiv Austrije, pogotovo 'radilice' - Demirovic, Dedic, Gigovic
- ako se bude ganjao rezultat, U 2PV uvesti po potrebi: Dzeku, Memica, Hajradinovica
Ne znam ko prati socijalne medije ali neki dan kad je Anel napravio transfer vidio sam da ga prate i Sergej a i ostali reprezentativci - mozda ne znaci nista..
Ne bih se iznenadio da vidimo povratak - bilo bi dobro za sve da se to uradi kako treba
Ne bih se iznenadio da vidimo povratak - bilo bi dobro za sve da se to uradi kako treba
Izbaci Tahirovica, ubaci Dzeku ili Tabakovica (dat mu sansu protiv San Marina)No99 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:50Vs San Marino mislim da bi navijaci bas bi uzivali u ovoj postavi
Vasilj
Mislim da je previse ta tri vezna i neka malo Tahira na klupi
Demirovic na Amf, jer moze trcati nazad u odbranu i u napadu prelaziti na ss
Eventualno jos Memica umjesto Alajbegovica ili Bajrakatrevica zbog trcanja i iskustva
Ostalo ok dobro
Znaci samo jedna ili maksimalno dvije promijene
Svidja mi se tvoja postavka

Ja sam cuo da se Ahmedhodzic izvinuo i da ce biti pozvan
Navodno ce se i izviniti javno na pres konferenciji
Iskreno nadam se i za Krunica, ipak i on je najbolji vezni koji imamo i valjao bi nam ako nista s klupe da ulazi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Hahahahahha e i ti Nodi lupas pofino. Gdje li si to cuo za Anela da mi je znatiNoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:56Izbaci Tahirovica, ubaci Dzeku ili Tabakovica (dat mu sansu protiv San Marina)No99 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:50Vs San Marino mislim da bi navijaci bas bi uzivali u ovoj postavi
Vasilj
Eventualno jos Memica umjesto Alajbegovica ili Bajrakatrevica zbog trcanja i iskustva
Ostalo ok dobro
Iskreno nadam se i za Krunica, ipak i on je najbolji vezni koji imamo i valjao bi nam ako nista s klupe da ulazi

-
- Kontakt:
Na reprezentacijaba pise da je Alajbegovic na dodatnom spisku.
Sad koliko tu ima istine...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Postao Nodi evo i insajder. Cekamo da nam on kaze.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:26Na reprezentacijaba pise da je Alajbegovic na dodatnom spisku.

napisali su u tekstu da je cisto nagadjanje i predvidjanje tako da se spisak uopce jos uvijek ne zna19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:26Na reprezentacijaba pise da je Alajbegovic na dodatnom spisku.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Bruda, istina je ovo za Anela. I ja sam tako cuo.Masqareda je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:28Postao Nodi evo i insajder. Cekamo da nam on kaze.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 18:26Na reprezentacijaba pise da je Alajbegovic na dodatnom spisku.
Sad koliko tu ima istine...![]()
I Nisa ce biti na toj press konferenciji

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kerim je za nas sto je Yamal za Spaniju i Sergej ce ga staviti na rezervni spisak
u isto vrijeme zvati provjerene mekusce u ekipu koji su opasni po bilo kojeg protivnika ko i ja od kuce

Jel stvarno neko vjeruje da ce Alajbegovic zajedno sa Bajraktarevićem biti na spisku.. 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sto ne bi bio
Tehnicki najbolji je igrac u repki
Niko nema sut, pas i centarsut kao on
Prije Alajbegovic zabije sa 20,25 metara neko mnogi nasi igraci sa 10 metara
Dribbling takodjer ima bolji od 99% nasih igraca
Ima jos 5,6 utakmica sa Salzburgom do San Marina
Sutra ako bude igrao i ako prodju u grupnu fazu lige prvaka to je to
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vi znate da su hercegovci prkosni.
Eto nabijajte mu na nos i onda ce namjerno da ga ne pozove.
Eto nabijajte mu na nos i onda ce namjerno da ga ne pozove.
-
- Kontakt:
Kakav Krunić ljudino?NoDi80 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:56Izbaci Tahirovica, ubaci Dzeku ili Tabakovica (dat mu sansu protiv San Marina)No99 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:50Vs San Marino mislim da bi navijaci bas bi uzivali u ovoj postavi
Vasilj
Ostalo ok dobro
Nemoj molim te, inače kad vrbuješ igrača da igra za tebe ljubav za repkom i zemljom nadođe vremenom a ovom za desetak godina nije ni neko osnovno poštovanje moglo nadoći, igraš za BiH pjevaš himnu Srbije, ne trebaš je voljeti al de brate mili poštuj je. Ne treba dalje.
Bas evo gledam da se anel i barba prate na mrezama. Hm
naprijed rejal
Kratkotrajno bi legao Anel nazad. Dugotrajno bi sa sobom neku novu aferu sa Mirsom, Hisom ili s kim već ne opet ubacio u redove reprezentacije.
Kad nas iznenadi, pa na spisak uvrsti Ahmedhodzica 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.