Sport klub prenosi za Hrvatsku,za Srbiju i BiH vjerovatno Arena
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Sta je meni drago, uprkos problematicnom sutu i tek slobodnima bacanjima, ekipa i dalje postize koseva koliko se za ovaj vakat ocekuje.
Nevezano za ovu utakmicu, bas smo mimo svijeta u vezi slobodnih. Ja bih ih nakon svakog treninga ostavljao sahat dodatno samo zbog slobodnih. Sve do prvenstva.
Nevezano za ovu utakmicu, bas smo mimo svijeta u vezi slobodnih. Ja bih ih nakon svakog treninga ostavljao sahat dodatno samo zbog slobodnih. Sve do prvenstva.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
U odbranu Nurkica treba ići to što čovjek igra u ekipama kojima je cilj izgubiti, te zbog toga sezonama nema potrebe za formom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
BC Dubai.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nije nerealno.
Zalosno sto se lik doveo od toga da se poredi sa Jokicem da ga sada u primeu karijere nijedna ozbiljna ekipa ne zeli i da sluzi samo za meciranje ugovora u trejdovima.
Zalosno sto se lik doveo od toga da se poredi sa Jokicem da ga sada u primeu karijere nijedna ozbiljna ekipa ne zeli i da sluzi samo za meciranje ugovora u trejdovima.

Šteta baš, mogao je mnogo više. Navodno je Dubai bio zainteresovan i ovo ljeto.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa da se nije polomio sigurno bi ostvario puno vise.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Cuj rezervni Amer...pa to nema nijedna ekipa u Evropi, jedva smo i ovog zavrsili.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zacudilo me šta sam pročitao,taj Željan koliko sam uplatio prilično dobro poznaje košarku i onda ovo napiše19vendetta87 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:42Cuj rezervni Amer...pa to nema nijedna ekipa u Evropi, jedva smo i ovog zavrsili.