FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
76
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 217

Hordas1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas1990 » 11 avg 2025, 16:33

Oerde je napisao/la:
11 avg 2025, 16:24
Hordas1990 je napisao/la:
11 avg 2025, 14:54
PapakIzSa je napisao/la:
11 avg 2025, 14:43

sve je top, odlican trener, zao mi je sto je otisao, ali zar se nije moglo reci bar hvala navijacima
Pa eto slazem se, moglo je bilo bi lijepo s njegove strane.

Ne zanima mene Zekic kao Zekic ni bilo koji pojedinac, ali zna se zasto je covjek digao sidro i kako je do toga doslo. Cak i ako treba da ide neka ide, uredu je. Neka i Husrefa, nije problem. Ali sad od Zekica praviti neku varalicu i smetljara to vec ne ide a pogotovo ne ide kad znamo svi da se to radi s ciljem da se opravdaju potezi Mirvica. Nismo slijepi.
Pa zasto je tacno digao sidro, ja iskreno ne znam, nije se oglasio, nije nista, ovdje mogu citati samo nagadjanja? I dalje da te ne smaram opet citiranjima; da li je razlog odlaska postojao i ranije ili se tek pojavio u pretprosloj sedmici. Nacin na koji je otisao je izuzetno ruzan, bukvalno su to sturo prenijeli hrvatski mediji. Kazu navijaci Osijeka da je nekako slicno i Osijek napustio. Mene smeta to nagađanje, pogotovo ako je vec gotovo, mogao si reci navijacima koji su te podrzavali pa i onomad kad nismo pogledali prema polovini Zrinjskog… ali opet, oke, njegova neka stvar. Zbog toga ga ne mrzim, bio mi je rijetko drag lik, pogotovo nakon Rozmana cije su taktike i vizije pojeli veliki postotak mojih zivaca. Pomogao nam je tada mnogo, hvala mu. Za mene trenutno samo bivsi trener kao i sijaset ostalih. Previse ljudi polariziraju ovo, kao Zekic je super, Husref odron, i obrnuto. Podrsku moramo sad dat ovoj ekipi i ovom sš pa kako god. Na hajr i na dobro.
Skoro svaki klub ima neke svoje projekte od igraca koje treneri guraju kad to mozda i ne zele. Nije to sad neki skandal niti smo mi jedini klub na svijetu koji to radi, ali svaki trener ce trpiti to samo do odredjene tacke. Nece niko dozvoliti da mu se diktiraju sastavi, ponistavaju odluke i unistava autoritet.

Zar ti trebaju neke posebne informacije iz svlacionice da vidis sto vidi svako ko gleda utakmice, makar i na TV-u, a to je da se hemija u ekipi kvari zbog pojedinaca, da Guliashvili ima dozvolu da suta iz 500 pozicija, solira, glupira se i da radi sta hoce jer gazda zeli da se proda. Pa kad dodje trener i kaze javno "neki igraci" poslije utakmice i zeli da klupira takve koji to rade, njemu se kaze da ne smije to raditi. I sta ce nego da ode?

Covjek se borio i dugo je izdrzao u nezamislivim i preteskim okolnostima za rad. Dobro je ovoliko izgurao sa kakvim budalama je okruzen odnosno kakve su mu budale bile iznad glave. Mozda je i njega Aylah napala sto nema Instagram kao Fedju kad je bio tu, haj znaj, ali poslao je i nju u neku stvar jer nije mogao da se suzdrzi.

Sto se tice Husrefa ja cu njega podrzati to je jace od mene i ima moju punu podrsku. Nije problem nikakav, ali docemo u identicnu ovu situaciju za godinu dana ako ne i prije. Zasto? Zato sto Mirvic nema plana ni strategije ni vizije a okruzen je pusikurcima, debilima i amaterima.

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 11 avg 2025, 16:33

jurisicduska je napisao/la:
11 avg 2025, 16:16
Donio nam je frajer 1 kup i to je to.
To dosta dobrog ne znam kroz sta se gleda.
Trofeji su mjerilo i jedino je to važno.
Koliko prodaje igrače i plaća je njemu bitno - nama irelevantno.
Kolike plate daje također.
Nas treba da zanima isključivo je li osvojio titulu.
Evo imaš 3 trofeja ove godine u opticaju osvoji 2 super ( bilo koji u kombinaciji sa ligom)
Gdje su 2-3 pripreme, 2-3 prelazna roka, gdje su profili igrača koji mu trebaju za ta dva trofeja, šta je sa sudijskim lakrdijama na našu štetu, to je sad postalo nebitno. Kakve ste vi hinje i licemjeri, zaista nevjerovatno.
Kad osvoji prvi aBd u decembru reći ćete da mu ga je Mirvić "kupio" a onaj "pošteni" kup iz prošle sezone branit ćete do groba iako TI lično odlično znaš šta se desilo.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 11 avg 2025, 16:36

fks74 je napisao/la:
11 avg 2025, 16:32
11 avg 2025, 16:12
fks74 je napisao/la:
11 avg 2025, 16:04

Mirvić nije najbolji ali je puno dobrog donio, da je država normalna to bi ličilo na ono što mi želimo.
Nema drzava nista sa Mirvicevom kadrovskom politikom i manjkom vizije za klub. Ne znam kako je moguce da su uvijek svi krivi osim covjeka koji ima apsolutnu moc odlucivanja.
Itekako da ima, na prvom mjestu da se donese zakon o sportu a na drugom da se pohapse lopovi iz saveza koji kroje sudbinu svih klubova. Možeš ti dovesti igrače iz Bajerna ako ti oni ne daju da igraš, ništa ne možeš.
Nisam bio siguran da li ciljas na savez, a to je tek smijesna prica. Politika, nacionalni interesi i picke materine to sve vazi ali donekle, ostalo su pare jer para vrti gdje burgija nece. Pare u ovoj drzavi apsolutno sve rjesavaju tad nema ni vjere ni nacije. Ko da ste u Norveskoj svi odrasli pa ne znate.

Mirvic moze zavrsiti nama perfektno sudjenje, ali prefketno i to sutra odmah. Ali kad udjes u neke kombinacije sa Vicom to ide malo teze jer ne treba se covjeku zamjerati, lakse je supljirati raji da se boris protiv saveza, a ne znas ni od kantona sta ces. Dovedes Trbica i Ibrakovica da ti zavrse to, otjeras ih 3 dana poslije. Hoces Dzeku u savez, prebijes ga :rol:

Ta prica moze prolaziti kod ovih novopecenih navijaca Mirvica koji zive 100 km od Sarajeva i na Kosevo dodju tri puta godisnje, ali ne moze kod svakog.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 avg 2025, 16:41

NazorUso je napisao/la:
11 avg 2025, 14:13
▶️ SAZNAJEMO: FK Sarajevo će platiti oštetu za Dženisa Ćosića

Ćosić je prihvatio odličnu ponudu čelnika Sarajeva, ali je i pomogao svom Igmanu.

📷 FK Igman Konjic

🤣🤣🤣 Jbg momak vrijedi ! 🤣🤣🤣
Ovo ako nije tuga, ne znam sta je.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 11 avg 2025, 16:42

Jel sletio seferovic

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 avg 2025, 16:44

kanarinac je napisao/la:
11 avg 2025, 14:57
Zekic je jedna najveca picka,demagog,lopov,sve najgore o njemu,imao je samo takvu podrsku,i nakon svega niko ga nije prozvao,on digne sidro i ostavi nas na cjedilu,ni hvala
Miran budi.

Kad pojma nemas pozadinu desavanja.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 11 avg 2025, 16:45

Guli je u našoj ekipi najbolji igrac,nama fali napadač koji će odvlaciti odbranu na sebe.

Nama zatvorisGulia pola posla si uradio

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 11 avg 2025, 16:45

relativizam je napisao/la:
11 avg 2025, 16:42
Jel sletio seferovic
Sutra u 19:46 zvanicna objava.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 avg 2025, 16:51

James1987 je napisao/la:
11 avg 2025, 16:45
relativizam je napisao/la:
11 avg 2025, 16:42
Jel sletio seferovic
Sutra u 19:46 zvanicna objava.
Otisao je za Dubai ,nastavlja tamo dalje ;)600 K je odbio logicno.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2025, 16:55

Zeko87 je napisao/la:
11 avg 2025, 13:36
HeavyBassBlues je napisao/la:
11 avg 2025, 09:16
Antikloc je napisao/la:
11 avg 2025, 06:52
Nisam nikada podrzavao Husrefa za trenera,ni u jednom mandatu. Jer smatram da nije dovoljno 'moderan', ne u smislu toga sto ne trci okolo sa dronnovima,nego u smislu medjuljudskih odnosa. Ovo su druga vremena,danas trener radi s mladim bogatasima,treba tu ocinski i prijateljski pristup,treba team-building,stvaranje tima,galvanizacija. Tu je rahmetli Dzeno bio majstor a Hus sigurno nije. Sto je stariji sve je veci ters i nervozniji :mrgreen:
No,kada vidim ko je danas protiv Husrefa i sa kakvim argumentima,postao sam najveci Husrefovac.
U svakom slucaju Husref je u odnosu na ove 'moderne' ogroman napredak. A 'moderni' nisu u stvari moderni. Bašic,Sabljic ,Vasoski ,Coric,Rozman,Zekic svi su isti,kao da ih je isti qurac pravio. Samo teorija ,znanje i iskustvo nula ( 0 ) i onda svu svoju nekompetenciju i nesposobnost sakrivaju iza toboznje modernosti.
Kada recimo neki taj 'moderni' pokusava sprovesti neke svoje teoretske zamisli a nije u stanju procijeniti mogucnosti i sposobnosti svoje ekipe ,on nije ni moderan,ni trener,on je debil.
I nije nas Zekic napustio,on je otjeran a trebao je davno biti. Njemu je ponudjeno da da ostavku,kao castan i bezbolniji izlaz za njega ( nepotrebno od onog dobrog covjeka Mirvica ),isto je bilo sa Dudicem u Radnickom. A da je tako,pokazuje ,kako je sve glatko ,lako i bezbolno teklo. Dvije recenice od Zekica, sturo,najkrace saopstenje od kluba i gotovo. Zekic je dobio castan i lak izlaz,vjerovatno i dobar finansijski deal a klub je to rijesio brzo i lako,da se ide dalje odmah i bez repova.
Da se vratimo Husu. Ne valja jedino sto je dobio dug ugovor. Treba se rijesiti ove nepotrebne pretencioznosti ,tipa izgradnja sistema,dugorocno planiranje i sveg tog demagoskog smetlja. Treba igrati lopte-fudbal ,sto bi se reklo. Utakmicu ,po utakmicu,prvenstvo po prvenstvo.
U subotu svi na Kosevo da s tribina grmi Husref Musemic je jedan od nas .... :mrgreen:
Mogao bih se s tobom složiti u par stvari, ali generalno nisi u pravu.
Oprosti ćeš mi, nadam se, na malo dužem elaboratu. Grad Sarajevo, kao i cijela Bosna, do 1945. nazivao se tamnim vilajetom. Može se o tome razglabati nadugo i naširoko, ali takvi pejorativni nazivi koji u suštini oslikavaju jednu palanku i njen mentalitet, ili ako hoćeš - mahalu, karakteristična je nepromjennjlivost u bilo čemu. Načinu razmišljanja, ishrane, mode, običaja... učmalost ovih, a i drugih osobina tvori jednu zaostalu sredinu koja ne zna dalje od, konkretno u ovom slučaju Husrefa Musemića.
Mahala ne trpi drugog i drugačijeg, jer takav drugi i drugačiji jopasan je, jer može razbiti mahalske ustaljene norme i forme i pokazati palanki da je zaostala u vremenu i prostoru. Zato moderni treneri, ili moderniji bolje reći, ne mogu ovdje proći jer se na samom početku suočavaju sa podsmijehom. Ako prođu tu prvu prepreku i mahala se osjeti ugroženom tim djelovanjem njoj nepoznate i nevične joj osobe, dolazi do ataka na istu na svim nivoima, a cilj je samo i jedino povratak na pređašnje stanje.
Za ilustraciju, iako nema direktne veze sa temom, do 1945. u Sarajevu je živjelo oko 50.000 stanovnika i od toga ih je bilo 90% elementarno nepismeno. Dolaskom nove vlasti, bez obzira na simpatije, promijenila se ukupna svijest naroda, pa je 1991. dakle za samo 45 godina broj stanovnika porastao na skoro 500.000 sa 90%-tnom pismenošću.
Do toga perioda, sarajevski klubovi su bili na nivou fiskulturnih društava, bez obzira na to što neko sad želi romantizovati taj period i dati mu značaj koji mu realno ne pripada.
Nakon 1995. došlo je do velikih migracija i promjene strukture stanovništva, kao i promjene vlasti. Novoj vlasti je odgovarao onaj stari sistem, pa sada 30 godina nakon uspostave novi standarda, ponovno imamo oko 80% elementarno nepismenog stanovništva, s tim da se sada posmatra informatička pismenost, a prosječni IQ po PISA testovima iznosi 85. Ne moram napominjati da je 80 granična retardacija.
U takvoj sredini, niti jedan Zekić, Klopp, Murinho, Dudić.... ne mogu uspjeti. Ne zato sto oni neće, ili ne znaju, nego zato što okolina ne vidi dalje od svoje avlijske kapije. Da ne idem predaleko, ali nekada su palili ljude koji su govorili da je Zemlja okrugla i okreće se. Naravno, sad banaliziram, ali Husref i njemu slični su idealni treneri u ligi gdje su predsjednici vice, sudije gigovići, fudbalski radnici durici, beusi i slični. Da još dodatno karikiram, idealan trener za one sto još uvijek misle da je Zemlja ravna ploča koju nose slonovi na kornjači.
Pa super, mnogi će reci. Daj nam Husrefa kad je već tako.
Ali, onda se vraćamo na početak ovoga predugog posta. Dakle, mi nećemo Europu, nećemo napredak, nećemo promjenu svijesti. Mi hoćemo da smo prvi u vlastitom prnjavoru, a svijet i svemir oko njega su za nas ionako daleke i mutne destinacije, koji će nam to kurrrac?!?! Puno je važnije da ja šuknem komšiji i da ga ismijavam glupim fazonima koji su samo meni smješni, iako mi u tom osmjehu fali gornja dvojka najmanje, nego da prevaziđem te gluposti i okrenem se unosnijim i boljim stvarima.
Zato se slažem sa tobom da je Husref idealan za Sarajevo, ali ćeš se, nadam se i ti složiti samnom, da Sarajevo nije ozbiljan klub, niti će to ikada biti dok su god husrefi, hošici, repusi... runde bilo sta u tom klubu.
Neka nam glavni uspjeh bude pobjeda u lokalnom derbiju.
Izvini na duzini posta.
Ako mogu da se nadovežem na ovaj post heavy-a sa kojim se u nekim dijelovima slažem, a u nekim ne.

Nije naše društvo zatucano zato što ne želimo tuđu pamet. Naprotiv, konkretno sarajevska mahala se stoljećima sklanja svakom bezveznjakoviću koji dođe sa strane sa tezom "on je van ove kasabe, sigurno zna bolje od nas", pa nas stoljećima tare ko stigne. Ljubi ruke svakom koga strane vlasti pošalju od Austrougara pa do danas, Osmanlije su kud i kamo imali neki topliji odnos, ali je i kod njih bio interes na prvom mjestu.

Da se vratim na stadion Koševo, tj.temu ta nepismena masa koju mnogi takvom smatraju u jednoj stvari odudaraju od našeg društva, ne žele da im se prodaju "mu*da pod bubrege". Sigurno da bi neki treneri bili boljih rezultata da im se dopustilo više vremena, ali činjenica da su svi došli nadmeni kao pauni sa tezom : saću ja ovim levatima pokazati kako se vodi ekipa.

Gubili su od svih manjih ekipa, ali od svoje nadmenosti niko nije odustajao, i kako je koji odlazio nikome karijera niša uzvodno, a da su bili pamet i neshvaćena u ovoj nepismenih sredini valjda bi to neko negdje prepoznao i ostvarili bisvoje zamisli.

Tako da ne bi ja toliko krivio narod, puno ne tu opravdanog bunta, a tribine su za mase povlastica da iznesu svoj neki kritički stav, koji najčešće nema veze sa sportom, ali se u ljudima nakuplja. Ne opravdavam takav pristup, ali razumijem.

Nabacah more teksta umjesto samo da kažem : ni tuđe go*vno ne miriše samo zato što je tuđe.
Haveru kako nece, kad bh klubove vode od kraha rata 85% ljudi BOSANCI I HERCEGOVCI. I KURCINA. Repka otisla na svjetsko prvenstvo samo jedan igrac iz bosne DZEKO, svi drugi karijeru digli od hrvaske do amerike.

Odes da ti urade MRI (magnetnu) 5x kaze snimak nije uspio, odes kod privatnika iz prve al (750 km poneses) i tako milion primjera..

Sta mo mi kao narod BOSNE I BIVSE YUGE IZMISLILI. Najvece dostignuce stojadin dignes ga dizalicu da zamjenis gumu usinese, vrata nemozes da zatvoris, prozor radi 3 dana i onda sarafciger.

Jakirovic od novije generacije je jedino nesto napravio od trenera, a i on je cinimi se svu svoju igracku i trenersku karijeru radio u hrvaskoj jedino taj period od 8 mjeseci u zrinjskom.

Vahid Alilohodzic i mozes se donekle reci da je Prodavac podova cosak osim nesto pokazo i niko vise

Imas onog sa svicarskom uzo klub izblamiro se i onaj selimbegovic 3celigasa vodio sto je doso sa motorke da bude trener..

Hrvaska reprezentacija medju 9 reprezentacija svijeta u zadnjih 30 godina i onda dinamo standardno dere evropu jednog igraca prodaju ko kompletna pl bh za 30 godina sve transvere zajedno.hajduk rijeka OSJEK i ostali neprave rezultate ko dinamo al bi pokarali svaku sezonu prvaka bh sa 3+ gola sa po snage..

I onda neko kaze p mi necjenimo nase pa normalno da necjenimo naravno da bi mi volili cjenit nase al nemozes cjenit nase i govorit nema veze sto nezna nas je

A ponudis mu poso uzo bi ti vise 10x vise nego stranac upravo natu laznu pricu

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 avg 2025, 16:56

pitar je napisao/la:
11 avg 2025, 16:33
Evo imaš 3 trofeja ove godine u opticaju osvoji 2 super ( bilo koji u kombinaciji sa ligom)
Gdje su 2-3 pripreme, 2-3 prelazna roka, gdje su profili igrača koji mu trebaju za ta dva trofeja, šta je sa sudijskim lakrdijama na našu štetu, to je sad postalo nebitno. Kakve ste vi hinje i licemjeri, zaista nevjerovatno.
Kad osvoji prvi aBd u decembru reći ćete da mu ga je Mirvić "kupio" a onaj "pošteni" kup iz prošle sezone branit ćete do groba iako TI lično odlično znaš šta se desilo.
Govorim glede Mirvica
Sto se tiče Husrefa neka ga 5 godina narednih ali Nek javno izađe i kaže biće Husref trener još 5 godina bez obzira na rezultate
Nemoj mene u te koševe. Ja pričam isključivo o ovim sto kažu da nam je Mirvic donio dobro. Ako se dobro sjećam otjerao je Husrefa nakon duple krune i sezone kakvu još on nije imao u svom mandatu.

Sto se mene tiče Husref ima sve vrijeme svijeta ali Mirvic vise nema. Kontas ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 avg 2025, 16:59

Ali komentari za ove momke iz Afrikeee, "a dje su nasa djeca kmeeee, moraju trazit stelu kmeeeee" u yebem vam sunce.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 avg 2025, 17:02

Aduka87 je napisao/la:
11 avg 2025, 16:59
Ali komentari za ove momke iz Afrikeee, "a dje su nasa djeca kmeeee, moraju trazit stelu kmeeeee" u yebem vam sunce.
Kad djeca koja su kvalitet ne potpisu ugovore nego ih odbace da bi doveli ove strance.
I ovo sto daju ugovore, daju ovakvim ko Vrban koji kvalitetom nije nista bolji od svojih vrsnjaka.
Nemoguce da nijedno nase dijete nije u b timu, da su svi stranci.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2025, 17:04

11 avg 2025, 16:56
pitar je napisao/la:
11 avg 2025, 16:33
Govorim glede Mirvica
Sto se tiče Husrefa neka ga 5 godina narednih ali Nek javno izađe i kaže biće Husref trener još 5 godina bez obzira na rezultate
Nemoj mene u te koševe. Ja pričam isključivo o ovim sto kažu da nam je Mirvic donio dobro. Ako se dobro sjećam otjerao je Husrefa nakon duple krune i sezone kakvu još on nije imao u svom mandatu.

Sto se mene tiče Husref ima sve vrijeme svijeta ali Mirvic vise nema. Kontas ?
100%

Podrzavo sam Mirvica, falamu za sve al haveru ti se ponasas ne ko pjanac koji baca pare vec kao narkomancina

Ili reci titula ove godine je cilj ako nebude noga ili sto kazes 5 godina niko ga nesmije dirat taman ispali iz lige..

Pisam se i na Mirvicevu fameliju (tacnije brata ako je istina i da pomislja da kupi bjednike= prosjake)

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 avg 2025, 17:04

HyperOS je napisao/la:
11 avg 2025, 16:44
kanarinac je napisao/la:
Zekic je jedna najveca picka,demagog,lopov,sve najgore o njemu,imao je samo takvu podrsku,i nakon svega niko ga nije prozvao,on digne sidro i ostavi nas na cjedilu,ni hvala
Miran budi.

Nema sta znati. Mirvic je isti bio na kraju maja i u augustu. Mogao je otici na kraju sezone al jok zavali nas u gvna sa rezultatima atmosferom i ode nakon prvog kola. Ostavio ekipu rastelovanu na max sto se vidjelo u doboju. Jos nam bralica ostavi.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 11 avg 2025, 17:05

HyperOS je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Miran budi.

Babi u drugu sobu izadji pa reci tako.
Kakva god da je pozadina nije trebao ovako otici i tacka.
Samo Sarajevo

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 11 avg 2025, 17:10

kanarinac je napisao/la:
Mora biti neka pozadina,imao je dosta miniranja u klubu puno su mu se petljali,covjek nece da trpi,i nisu zasluzili ni da im kaze zdravo.

atomskaNavika
Kontakt:

Post Postao/la atomskaNavika » 11 avg 2025, 17:12

11 avg 2025, 16:36
fks74 je napisao/la:
11 avg 2025, 16:32
11 avg 2025, 16:12

Nema drzava nista sa Mirvicevom kadrovskom politikom i manjkom vizije za klub. Ne znam kako je moguce da su uvijek svi krivi osim covjeka koji ima apsolutnu moc odlucivanja.
Itekako da ima, na prvom mjestu da se donese zakon o sportu a na drugom da se pohapse lopovi iz saveza koji kroje sudbinu svih klubova. Možeš ti dovesti igrače iz Bajerna ako ti oni ne daju da igraš, ništa ne možeš.
Nisam bio siguran da li ciljas na savez, a to je tek smijesna prica. Politika, nacionalni interesi i picke materine to sve vazi ali donekle, ostalo su pare jer para vrti gdje burgija nece. Pare u ovoj drzavi apsolutno sve rjesavaju tad nema ni vjere ni nacije. Ko da ste u Norveskoj svi odrasli pa ne znate.

Mirvic moze zavrsiti nama perfektno sudjenje, ali prefketno i to sutra odmah. Ali kad udjes u neke kombinacije sa Vicom to ide malo teze jer ne treba se covjeku zamjerati, lakse je supljirati raji da se boris protiv saveza, a ne znas ni od kantona sta ces. Dovedes Trbica i Ibrakovica da ti zavrse to, otjeras ih 3 dana poslije. Hoces Dzeku u savez, prebijes ga :rol:

Ta prica moze prolaziti kod ovih novopecenih navijaca Mirvica koji zive 100 km od Sarajeva i na Kosevo dodju tri puta godisnje, ali ne moze kod svakog.
:clap: :clap: :clap:

Napokon neko ko razumije našu realnost i kratko i jasno sve objasni pojedincima.

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 11 avg 2025, 17:14

NazorUso je napisao/la:
11 avg 2025, 14:13
▶️ SAZNAJEMO: FK Sarajevo će platiti oštetu za Dženisa Ćosića

Ćosić je prihvatio odličnu ponudu čelnika Sarajeva, ali je i pomogao svom Igmanu.

📷 FK Igman Konjic

🤣🤣🤣 Jbg momak vrijedi ! 🤣🤣🤣
E stvarno ne mogu vjerovati :puke:

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 11 avg 2025, 17:21

kanarinac je napisao/la:
11 avg 2025, 17:05
HyperOS je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
Miran budi.

Babi u drugu sobu izadji pa reci tako.
Kakva god da je pozadina nije trebao ovako otici i tacka.
Jel babi kao nani ili babi kao ocu? :hmmmmm:

Cisto da znam kako da reagujem, jer nije lijepo psovati a ne znati sta psujes i u koji nivo papanluka da te svrstam .

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google [Bot], keli, nedimmmm1337, Venom i 22 gosta.