PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

apocalyps
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la apocalyps » 19 apr 2011, 23:09

Anderson8 je napisao/la:Kako god glasali samo naprijed 8-) ... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Bilo bi fer da imam bodova kao i predzadnji, i da igram ko covjek, da se takmicim...

Ako ne onda nista... igrat cu ovako prijateljske sa vama.
Hvala
ne znam sta se sikiras dzabe ima jos 20 kola do kraja, vjerujem da ces stici to, bitno ti je da budes u prvih osam a ne prvi.
PS: dacu ti ja 3 boda u drugoj tekmi hahahahahaha
BHF Bosanska Krajina!

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 19 apr 2011, 23:10

Anderson8 je napisao/la:Kako god glasali samo naprijed 8-) ... Ja ne zelim igrati sa Celticom na ovakav nacin. Sta da radim sa ovim jednim bodom? Da ga sebi u pakas zabijem!?
Bilo bi fer da imam bodova kao i predzadnji, i da igram ko covjek, da se takmicim...

Ako ne onda nista... igrat cu ovako prijateljske sa vama.
Hvala
Jbg, liga je duga, 30 kola. Ja sam nakon prvih 5 kola bio zadnji, a evo sad sam u play-offu. Ne znam, mislim da vrijedi pokušati, ako ništa zbog zajebancije ;)
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 19 apr 2011, 23:12

juventus 0244 je napisao/la:
apocalyps je napisao/la: e sad odoh obrisati post, ustvari mozda ga i budem mijenjao par puta do 21.04 :D
Tvoj glas je već zabilježen, pa ti mjenjaj koliko god hoćeš :P . Dosta te je bezveze se samo sikiraš mogao bi dobiti šećer od sikiracije. ;)
mozda ga i imam vec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 apr 2011, 23:16

Neki ne kontaju da je ovo samo igra.

Jarane nisi od pocetka bio tu, zakasnio si, i dosao si pred kraj 1. djela sezone (jbg, imao si problema sa comp.). Da si bio od pocetka tu, dodjelio bi ti se ko i svima jedan klub i igrao bi od 1. kola kao i svi.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 19 apr 2011, 23:17

nego hocel ko jednu-dvije friendly ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 19 apr 2011, 23:17

Goalgetter je napisao/la:Neki ne kontaju da je ovo samo igra.

Jarane nisi od pocetka bio tu, zakasnio si, i dosao si pred kraj 1. djela sezone (jbg, imao si problema sa comp.). Da si bio od pocetka tu, dodjelio bi ti se ko i svima jedan klub i igrao bi od 1. kola kao i svi.
Tako je Goalgetter ovo je samo igra,,a usput ako je toliko dobar koliko ga dizu na chatu a ima 20 kola do kraja nek se dokaze,,po prici drugih nebi mu predstavljao problem da udje u play off :D
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 19 apr 2011, 23:18

Cospy89 je napisao/la:

Tako je Goalgetter ovo je samo igra,,a usput ako je toliko dobar koliko ga dizu na chatu a ima 20 kola do kraja nek se dokaze,,po prici drugih nebi mu predstavljao problem da udje u play off :D
to i ja isto mislim, samo ne znam sta glumi :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 19 apr 2011, 23:21

ma dobroo vise lik igra strasno OK (Big Deal) nek dokaze aaa moze se vise i promjeniti temaa smucilo m ise kad god udjem na forum prica oko bodova i hocu-necu!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 apr 2011, 23:26

Ma da. Ako će ovako igrati, onda bih ja da odmah rezervišem jednu solidnu ekipu sa minimum 15 bodova nakon 15 kola, za iduću sezonu.
I naravno da je prošla dalje u kupu. I po mogućnosti da su neki od igrača te ekipe među najboljim strijelcima lige.
Hvala.

I glasam za opciju 2.
100% sportski i krajnje opušten potpis

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 19 apr 2011, 23:26

Cospy89 je napisao/la:ma dobroo vise lik igra strasno OK (Big Deal) nek dokaze aaa moze se vise i promjeniti temaa smucilo m ise kad god udjem na forum prica oko bodova i hocu-necu!!!
Sta ima kako zena, djeca? ;)

(ja sam proslu sezonu igrao samo 2. dio sezone i na kraju mi falila 2 boda cini mi se da odem u playoff i sta sad trebao bi se ubiti jel?)
Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 19 apr 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2011, 23:27

RiNo je napisao/la:

Ma da. Ako će ovako igrati, onda bih ja da odmah rezervišem jednu solidnu ekipu sa minimum 15 bodova nakon 15 kola, za iduću sezonu.
I naravno da je prošla dalje u kupu. I po mogućnosti da su neki od igrača te ekipe među najboljim strijelcima lige.
Hvala.

I glasam za opciju 2.
Hajde da igramo do 12 je zadnji rok :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 19 apr 2011, 23:28

Ja sam vidio da je ovdje nekima krivo dosta stvari... Normalno da je ovo igra ba, pa nisam ja balavac neki, ovdje sam cisto iz zajebancije, imam 20+ godina :( , posao, fax, zenu, samo obrnutim redom :) ....

Nego glupo mi je samo sad, naprimjer, Celtic je propao od pocetka sezone, PSV je evo izgubio vlasnika juce. I zasto, po kojem principu ja sad dobijam Celtic? Sta sad treba propasti PSV?
Ili treba cekati do predzadnjeg kola lige da neko drugi odustane pa da se preuzme taj klub... Dosta ste jednodimenzionalni...
al et, just for fun
Glory Glory Man United!

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 19 apr 2011, 23:30

kivi je napisao/la:nego hocel ko jednu-dvije friendly ?
ajde hocu ja, ajde u eu2 pass:123
Stipeee gdje mi pobjezeee??
Zadnja izmjena: dziza_23, dana/u 19 apr 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 19 apr 2011, 23:31

Anderson8 je napisao/la:Ja sam vidio da je ovdje nekima krivo dosta stvari... Normalno da je ovo igra ba, pa nisam ja balavac neki, ovdje sam cisto iz zajebancije, imam 20+ godina :( , posao, fax, zenu, samo obrnutim redom :) ....

Nego glupo mi je samo sad, naprimjer, Celtic je propao od pocetka sezone, PSV je evo izgubio vlasnika juce. I zasto, po kojem principu ja sad dobijam Celtic? Sta sad treba propasti PSV?
Ili treba cekati do predzadnjeg kola lige da neko drugi odustane pa da se preuzme taj klub... Dosta ste jednodimenzionalni...
al et, just for fun

VELIKI EDIT : Rino sine mogu ti samo reci da si jedan veliki bot, bez prevelikog vrijedjanja 8-)
Glory Glory Man United!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 19 apr 2011, 23:31

dziza_23 je napisao/la:
kivi je napisao/la:nego hocel ko jednu-dvije friendly ?
ajde hocu ja, ajde u eu2 pass:123
et me :D
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 apr 2011, 23:32

LBJ MVP je napisao/la: Hajde da igramo do 12 je zadnji rok :mrgreen:
Kreiraj domaćine
100% sportski i krajnje opušten potpis

Cospy89
Kontakt:

Post Postao/la Cospy89 » 19 apr 2011, 23:34

a cuj te decki iz saveza ako lik hoce dajte mu PSV prepolovite mu bodove i to je to nek igra sto se mene tice ostavite mu osvojene bodove PSV-a nek se igra samo i nek nas ima,,izgleda da je Unica cementirao Celtic jadnici nece ih niko hahahah,,, al ok sta je tu je :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2011, 23:34

RiNo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Hajde da igramo do 12 je zadnji rok :mrgreen:
Kreiraj domaćine
EU2
ss.ba
123
za minut
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 apr 2011, 23:35

Anderson8 je napisao/la:Ja sam vidio da je ovdje nekima krivo dosta stvari... Normalno da je ovo igra ba, pa nisam ja balavac neki, ovdje sam cisto iz zajebancije, imam 20+ godina :( , posao, fax, zenu, samo obrnutim redom :) ....

al et, just for fun
Kad si se prijavio, Celtic je bio jedini slobodan klub, a @Juventus0244 mi je poslao poruku da ti dodjelim Celtic (ako treba objavicu PP, nije problem). I mozda si procitao post, da sam napisao da si novi vlasnik Celtica. Zatim je navecer odustao ever, i onda je PSV novi klub, a u medjuvremenu su se jos 2 igraca prijavila.
Ne bi bilo fer prema drugima da smo tebi dodjelili poslije PSV, jer smo kod S-Y-L-A-R, i drugih isto tako mogli odradit.
Znam da je teska situacija samo sa 1 bodom, pa evo pitam te, hoces li preuzeti Celtic ?

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 19 apr 2011, 23:52

Ma hocu, nije beg cicija :D
Glory Glory Man United!

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.