Skoro svaki klub ima neke svoje projekte od igraca koje treneri guraju kad to mozda i ne zele. Nije to sad neki skandal niti smo mi jedini klub na svijetu koji to radi, ali svaki trener ce trpiti to samo do odredjene tacke. Nece niko dozvoliti da mu se diktiraju sastavi, ponistavaju odluke i unistava autoritet.Oerde je napisao/la: ↑11 avg 2025, 16:24Pa zasto je tacno digao sidro, ja iskreno ne znam, nije se oglasio, nije nista, ovdje mogu citati samo nagadjanja? I dalje da te ne smaram opet citiranjima; da li je razlog odlaska postojao i ranije ili se tek pojavio u pretprosloj sedmici. Nacin na koji je otisao je izuzetno ruzan, bukvalno su to sturo prenijeli hrvatski mediji. Kazu navijaci Osijeka da je nekako slicno i Osijek napustio. Mene smeta to nagađanje, pogotovo ako je vec gotovo, mogao si reci navijacima koji su te podrzavali pa i onomad kad nismo pogledali prema polovini Zrinjskog… ali opet, oke, njegova neka stvar. Zbog toga ga ne mrzim, bio mi je rijetko drag lik, pogotovo nakon Rozmana cije su taktike i vizije pojeli veliki postotak mojih zivaca. Pomogao nam je tada mnogo, hvala mu. Za mene trenutno samo bivsi trener kao i sijaset ostalih. Previse ljudi polariziraju ovo, kao Zekic je super, Husref odron, i obrnuto. Podrsku moramo sad dat ovoj ekipi i ovom sš pa kako god. Na hajr i na dobro.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:54Pa eto slazem se, moglo je bilo bi lijepo s njegove strane.
Ne zanima mene Zekic kao Zekic ni bilo koji pojedinac, ali zna se zasto je covjek digao sidro i kako je do toga doslo. Cak i ako treba da ide neka ide, uredu je. Neka i Husrefa, nije problem. Ali sad od Zekica praviti neku varalicu i smetljara to vec ne ide a pogotovo ne ide kad znamo svi da se to radi s ciljem da se opravdaju potezi Mirvica. Nismo slijepi.
Zar ti trebaju neke posebne informacije iz svlacionice da vidis sto vidi svako ko gleda utakmice, makar i na TV-u, a to je da se hemija u ekipi kvari zbog pojedinaca, da Guliashvili ima dozvolu da suta iz 500 pozicija, solira, glupira se i da radi sta hoce jer gazda zeli da se proda. Pa kad dodje trener i kaze javno "neki igraci" poslije utakmice i zeli da klupira takve koji to rade, njemu se kaze da ne smije to raditi. I sta ce nego da ode?
Covjek se borio i dugo je izdrzao u nezamislivim i preteskim okolnostima za rad. Dobro je ovoliko izgurao sa kakvim budalama je okruzen odnosno kakve su mu budale bile iznad glave. Mozda je i njega Aylah napala sto nema Instagram kao Fedju kad je bio tu, haj znaj, ali poslao je i nju u neku stvar jer nije mogao da se suzdrzi.
Sto se tice Husrefa ja cu njega podrzati to je jace od mene i ima moju punu podrsku. Nije problem nikakav, ali docemo u identicnu ovu situaciju za godinu dana ako ne i prije. Zasto? Zato sto Mirvic nema plana ni strategije ni vizije a okruzen je pusikurcima, debilima i amaterima.