Postao/la MoSaZeLjo1921 » 11 avg 2025, 15:57
Ova ekipa,na čelu sa Adzemom,ako ima karakter odgovorit će dobrom igrom i pobjedom u Mostaru.Slični su rezultati na početku ove i prošle sezone,mada kad se poredi igra i ostalo,nikakav napredak,ista situacija kao i prošle sezone 3,4 napadača a nema ko gola dati.Ovo do sada Sedorf i Alić jedini opravdali kriterij pojačanja,ostalo samo prinove.Najtanji smo na sredini i tu je potrebno pod hitno pojačanje.Generalno utakmica u subotu,ništa ni s čim,Fočo u Posušju među najboljim,a u subotu najlošiji,jednostavno pojede ih Grbavica,nemam ništa drugo kao razlog.Ako će već igrati Fočo kao u-21,Šabić ne može nikako prije Cvetanovskog,koji nama puno znači po krilu.I da,ova ekipa ima problem kada fali jedan igrač iz prve postave,a kamoli 2 i više,govorim za Boljevića i Lagumdziju,ono što je Adzem potencirao želi širinu,sve je to ok,ali da ta širina klupe zadrži kvalitet prve postave,a mi smo daleko od toga s ovim igračima.Izvodi Vinija,koji je dosta bolji bio u ove 2 utakmice od Pejića,koji je za mene najveći promašaj ovog ljeta.Ne bih da preudiciram,mislim da je Adzem bivši za 2 do 3 kola,s obzirom na raspored.