Ne razumijem zašto morate sve da gledate isključivo jednom bojom, je l moguće da je istina negdje između?Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:47Nisam pogrijesio.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:34Idu sad spinovi botova. Samo citajte. Kroz 2-3 dana od Zekica ce napraviti najvece smece, nakazu, zlikovca, taldziju itd. itd. itd.
Da li su ovi ljudi svjesni koliko su providni??
Nit je Zekić smeće i loš trener, a nije ni gospodin i trenerčina kakvim ga se predstavlja, nit je Husref idealno rješenje a nije ni katastrofa.
Što se tiče ulaznih transfera Zekić je doveo Ristovskog, Elezija i Bralića ove godine a Pavičića, Lulića i Butića prošle tako da ta priča da nije birao igrače pada u vodu. Trenerski je odradio jako dobar posao s obzirom na to koliko smo bili oštećeni u njegovom mandatu, ali je imao i jako loših utakmica i nekih katastrofalnih odluka sa izmjenama. Njegov stručni štab je fizički spremio ekipu katastrofalno i nakon što je dobio podršku uprave trebao je ostati da isprave to što su zasrali, ovako je samo napustio klub i ostavio svoju ekipu na cjedilu u najgorem mogućem trenutku.
Da se razumijemo, meni je žao što je Zekić otišao ja sam ga vidio kao trenera na duge staze sa kojim će ekipa da napravi iskorak, ali pretjerujete sa tim dizanjem njega u nebo kao da nije imao grašku za ovo vrijeme kod nas. Isto tako mi je drago što je Husref novi trener ako su opcije bili Karoglan, Dudić, Nalić, Mutu i slični, opet kažem raja je ovdje oplakivala Akrapovića i Bašića kad su otišli kod komšinica jer su to moderni treneri, a šprdali su se kad je Žižović seljačina preuzeo Borac pa čovjek napravi rezultat u evropi, ovo domaće neću ni da spominjem zbog zna se već čega i koga.
Iskreno meni je bitno da Sarajevo uzme titulu i da doguramo do tih famoznih grupa, hoće li na klupi biti Musemić, Zekić, Fazlagić iz Guardiola hebe mi se