Armin Gigović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Gigović
Realno, sličan nivo fudbala. Šteta što nije privukao pažnju nekog bundesligaša.
-
- Kontakt:
Ma pravo bezveze…. Cuj svicarska…. Ganjaj bolan Bundesligu!
Young Boys za nekoliko dana igra playoff za Europa Ligu
Sto se tice toga svakako ce biti na radaru i imati dobre utakmice
Sto se tice toga svakako ce biti na radaru i imati dobre utakmice
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Top klub, igrat ce Evropa ligu, i vjerovatno se borit za prvaka Svicarske. Davat ce golove, dijelit asistencije, dok u HSVu ce vjerovwtno ko u Kielu branit se, defanzivno igrat. Ona dtatistika njegova 5 golova prosle sezone u Kielu je ravna 50 golova igraca u Bayernu
-
- Kontakt:
Bas zbog toga je se ocekivao transfer u bolji klub, tipa Wolfsburg, Freiburg itd, stabilan prvoligas.dedo26 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:41Top klub, igrat ce Evropa ligu, i vjerovatno se borit za prvaka Svicarske. Davat ce golove, dijelit asistencije, dok u HSVu ce vjerovwtno ko u Kielu branit se, defanzivno igrat. Ona dtatistika njegova 5 golova prosle sezone u Kielu je ravna 50 golova igraca u Bayernu
Svicarska liga je bas bez veze…
- Beduin
- Kontakt:
Rekao bih razocarenje, osim da odigramo tamo neku vrhunsku sezonu gdje bi se vrlo lako vratio u BL.
Ja nimalo nisam odusevljen tim klubom, jer sama lige je solidna i nista vise. Ne znam da ce tamo pretjetano takticki sazriti i unaprijediti svoju igru.
Ja nimalo nisam odusevljen tim klubom, jer sama lige je solidna i nista vise. Ne znam da ce tamo pretjetano takticki sazriti i unaprijediti svoju igru.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa precijenio si ga. Ne znam sta je to pokazao da ode u takve klubove. Realno igrac za ekipe iz donjeg dijela tabele farmerlige ili za ove cvajtase sto se nadaju da ce upasti. Slicno kao onaj dvojac iz Kolna.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:44Bas zbog toga je se ocekivao transfer u bolji klub, tipa Wolfsburg, Freiburg itd, stabilan prvoligas.dedo26 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:41Top klub, igrat ce Evropa ligu, i vjerovatno se borit za prvaka Svicarske. Davat ce golove, dijelit asistencije, dok u HSVu ce vjerovwtno ko u Kielu branit se, defanzivno igrat. Ona dtatistika njegova 5 golova prosle sezone u Kielu je ravna 50 golova igraca u Bayernu

Svakako napredak spram Kiela.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Realno, transfer ništa posebno. Iz Bundeslige u Švicarsku. Sreća u nesreći je da će igrati Europu, nadamo se EL.
Igrat će na manjem nivou nego prošlu sezonu.
Zapravo se otprilike vraća na nivo na kojem je igrao prije dolaska u Kiel, tj. kao da se vratio u Midtjylland.
U svakom slučaju bolje nego da je ostao u Kielu, ako vec nije bilo drugih ozbiljnijih opcija.
Zapravo se otprilike vraća na nivo na kojem je igrao prije dolaska u Kiel, tj. kao da se vratio u Midtjylland.
U svakom slučaju bolje nego da je ostao u Kielu, ako vec nije bilo drugih ozbiljnijih opcija.
Iz Cvajte mislišhurem je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:29Realno, transfer ništa posebno. Iz Bundeslige u Švicarsku. Sreća u nesreći je da će igrati Europu, nadamo se EL.

Bolje je da se bori za sami vrh Švicarske i nastupe u Europi, nego da se tabori po Cvajti gdje uopšte nije sigurno hoće li se vratiti. Ovo mu je bolji "izlog" za ostale klubove.
Da je mogao bolje, potpisao bi za bolje. Gigovic je igrac kojeg 'hoce gol', ali nema skoro nikakve posebne kvalitete kao vezni igrac. To su ocigledno i drugi skontali. Sve dok nam je Giga (i slicni) starter , mi smo prosjek od repke.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:44Bas zbog toga je se ocekivao transfer u bolji klub, tipa Wolfsburg, Freiburg itd, stabilan prvoligas.dedo26 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:41Top klub, igrat ce Evropa ligu, i vjerovatno se borit za prvaka Svicarske. Davat ce golove, dijelit asistencije, dok u HSVu ce vjerovwtno ko u Kielu branit se, defanzivno igrat. Ona dtatistika njegova 5 golova prosle sezone u Kielu je ravna 50 golova igraca u Bayernu
-
- Kontakt:
Ali što je bolje boriti se za opstanak u Bundesligi, nego za trofeje u Švicarskoj? Mislim, da sam ja igrač, znam šta bih prije birao.hurem je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:29Realno, transfer ništa posebno. Iz Bundeslige u Švicarsku. Sreća u nesreći je da će igrati Europu, nadamo se EL.
Ne zna covjek sta bi pametno rekao. Prvo trofej Danske lige pa ispadanje iz bundeslige a sada je sasvim realno da ce ponovo osvojiti trofej Svicarske lige.
Bundesliga je neuporedivo jaca od ove 2 lige ali sam uvijek za to da nam reprezentativci igraju u najjacim klubovima liga koje nisu u top5 evropskih po jacini prije nekih fenjerasa iz lige petice kakav je Kiel bio. Dakle, bolje Club Brugge, Shakhtar, Salzburg ili Young Boys negoli cak i vecina klubova od 10-15. Liga petice.
Ako već nije mogao zakačiti neki stabilan klub u bundesligi tipa Uniona, Freiburga ili Wolfsburga, ovo je veoma dobar transfer.
Bundesliga je neuporedivo jaca od ove 2 lige ali sam uvijek za to da nam reprezentativci igraju u najjacim klubovima liga koje nisu u top5 evropskih po jacini prije nekih fenjerasa iz lige petice kakav je Kiel bio. Dakle, bolje Club Brugge, Shakhtar, Salzburg ili Young Boys negoli cak i vecina klubova od 10-15. Liga petice.
Ako već nije mogao zakačiti neki stabilan klub u bundesligi tipa Uniona, Freiburga ili Wolfsburga, ovo je veoma dobar transfer.
Slažem sefanatik19 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:28Ne zna covjek sta bi pametno rekao. Prvo trofej Danske lige pa ispadanje iz bundeslige a sada je sasvim realno da ce ponovo osvojiti trofej Svicarske lige.
Po meni odlican transfer. Borit CE SE za titulu, boysi igraju 4to pretkolo protiv gubitnika kairat-slovan. Nevidim Kako ih ijedan od ova 2 Moze izbacit. Znaci imat CE zagarantovanih 8 utakmica u el protiv jakih protivnika. Ako prodzu dalje Jos vise. 35 36 tekmi u svicarskoj ligi plus kup. Iskreno bolje boysi u el nego cvajta. On nam je jedan od bitnijih igraca I treba nam da igra sto god je moguce vise utakmica. Da kockar Nije slijep pored ociju, on I hadziahmetovic bi bili savrsen tandem u sredini.
S obzirom da nije za neke vece domete, bolje i ovako igrati i Evropu, boriti se za titulu, nego biti rubni prvoligas ili cvajtas
-
- Kontakt:
Problem je sto mi cesto precjenjujemo nase igrace… Kontas, zabio par golova // asistencija, izborit ce se za neki transfer, ostat ce u Bundesligi, a na kraju zavrsi u slabijoj ligi.
Kad sumiramo, trenutno imamo 5–6 igraca koji igraju ili ce igrati u ozbiljnim timovima, a ostalo je cisti prosjek… Cvajtasi ili klubovi ispod liga petice.
Dzeko
Dedic
Demirovic
Kolasinac
Alajbegovic
Muharemovic (mozda)
Kad sumiramo, trenutno imamo 5–6 igraca koji igraju ili ce igrati u ozbiljnim timovima, a ostalo je cisti prosjek… Cvajtasi ili klubovi ispod liga petice.
Dzeko
Dedic
Demirovic
Kolasinac
Alajbegovic
Muharemovic (mozda)