FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
53
25%

Ukupno glasova: 214

Sanchez87hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez87hz » 11 avg 2025, 00:10

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 avg 2025, 00:03
Sanchez87hz je napisao/la:
11 avg 2025, 00:02
Pitar6785 je napisao/la:
10 avg 2025, 23:52
Husref sa 5 trofeja 20 godina trener,finom nogometnom karijerom dosego do slobode i igmana, dokazao je da je trenercina.. Fedja laznjakje uspio za 8 godina 0 trofeja otic u srbiju i bit trener 2 godine

Posle igmana citava liga promjenila trenera niko nije posego za husrefom, vule trivinovic feja maksimovic sabljic dobivali poso husrefa niko nije htio..

Takodje za 20 godina nije mogo do vukovara il ko fedja radnicki kragujevac..

Husrefove metode nice moci proc, samo kad dobije odkaz bice izgovor nisam sklapo ja ekipu treba vremena bila ekipa u kurcu dok ih dignem

Ova ekipa ima kvalitet i dovoljno je siroka i spremna da bili kakav trener koji zna 2+2 sabrat moze sa ovom ekipom da osvoji titulu (znam za VICINE IGRE) na fer nacin,
Odjednom kad je Husref frener ekipa nam je top,a za sve trenere do sad si govorio kako treba dva -tri prelazna da se ekipa uigra da trener dovede svoje igrace itd,,,kakva je ekipa pokazale su zadnje tri utakmice..
Zamisli koliko lud moras biti da das Husrefu,Cosicu da dovode svoje nekakve igrace,nije ih ni Zekic dovodio kao sto je rekao 20 puta. Evo vam komplet razlog zasto je Sancez ovaj i slicni pljuvali svakog nakon jedne utakmice makar i pripremna bila.
Zato i igramo ovako dobro sto treneri ne dovode igrace,svaka nam cast meljemo sve redom..ugledali se na sve evropske klubove gdje isto treneri nemaju veze sa pojacanjima.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2025, 00:11

MaroonBjelave je napisao/la:
11 avg 2025, 00:07

Odjednom kad je Husref frener ekipa nam je top,a za sve trenere do sad si govorio kako treba dva -tri prelazna da se ekipa uigra da trener dovede svoje igrace itd,,,kakva je ekipa pokazale su zadnje tri utakmice..
Zamisli koliko lud moras biti da das Husrefu,Cosicu da dovode svoje nekakve igrace,nije ih ni Zekic dovodio kao sto je rekao 20 puta. Evo vam komplet razlog zasto je Sancez ovaj i slicni pljuvali svakog nakon jedne utakmice makar i pripremna bila.
Eto sta sam napisao u pretproslom postu. Znači ide alibi unaprijed i laž da je Zekić dovodio igrače.
Jest onom ko prati kone a ne nas,cim je dosao rekao je da nema zivce i vrijeme i da vise nikad nece kao u Osijeku da se bavi menagerskim poslom,da se stavi tacka na to.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2025, 00:12

11 avg 2025, 00:07

Eto sta sam napisao u pretproslom postu. Znači ide alibi unaprijed i laž da je Zekić dovodio igrače.
Pa zato je i dosao Hus, uopste nije vazno kakav nam je roster, titula je tu i 20 bodova prednosti ispred drugog...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2025, 00:13

11 avg 2025, 00:10

Zato i igramo ovako dobro sto treneri ne dovode igrace,svaka nam cast meljemo sve redom..ugledali se na sve evropske klubove gdje isto treneri nemaju veze sa pojacanjima.
Znam ja ovu mantru i nas mentalitet,kad dobije otkaz onda neka se spreme na pljuvacinu svi od igraca,uprave,cistacice vec vidjeno sve.

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 11 avg 2025, 00:14

:rol: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 11 avg 2025, 00:15

ja nemam nikakvih principa
ja nisam nikakav karakter
meni dodje Mirvic i kaze mi
preuzmi nas
i ja nas preuzmem
ja ne znam reci ne
meni ne valja to

ima 64 godine
da nas nije vodio imao bi sad 32

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 11 avg 2025, 00:18

Hvala Allahu pa se forum ne pita ko ce nam biti trener. Opet bi vi moderne skolovane trenere pa cetvrto mjesto . Opet bi trebali vrijeme dati modernim trenerima i tri roka da rasciste . Sefe samo deri , puna podrska !

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 11 avg 2025, 00:18

Da covjek koji ne prati ovo udje ovdje na forum i cita zadnje dvije stranice mislio bi da se radi o sukobu Musemiceve sekte koja na sve nacine pokusava uvalit Musemica u klub, umjesto covjeka koji je aktuelni prvak, ima dvije pobjede i modernizovao je fudbal u mjeri da mu snimke treninga pregleda Gvardiola.
Ja znam da i jedna i druga strana istinski vjeruje u sve sto prica. Srusicu vam snjeska pa reci da je realnost da je prethodni trener podnio neopozivu ostavku, ne na presici, ne nakon utakmice, nego nekad i nestao. Musemic je jedini dovoljno blentav da u ovom trenutku prihvati ekipu koja ima jedan bod iz utakmica sa pretendetima za ispadanje, pritom je zadnje izdanje izgledalo losije od pola termina, u klubu sa najvecim pritiskom i atmosferom dabogsacuva. Vjerovatno su jos neki kontaktirani i rekli “aj ba mante nas sad uvaljivanja”.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2025, 00:21

Pitar6785 je napisao/la:
10 avg 2025, 23:52
Husref sa 5 trofeja 20 godina trener,finom nogometnom karijerom dosego do slobode i igmana, dokazao je da je trenercina.. Fedja laznjakje uspio za 8 godina 0 trofeja otic u srbiju i bit trener 2 godine

Posle igmana citava liga promjenila trenera niko nije posego za husrefom, vule trivinovic feja maksimovic sabljic dobivali poso husrefa niko nije htio..

Takodje za 20 godina nije mogo do vukovara il ko fedja radnicki kragujevac..

Husrefove metode nice moci proc, samo kad dobije odkaz bice izgovor nisam sklapo ja ekipu treba vremena bila ekipa u kurcu dok ih dignem

Ova ekipa ima kvalitet i dovoljno je siroka i spremna da bili kakav trener koji zna 2+2 sabrat moze sa ovom ekipom da osvoji titulu (znam za VICINE IGRE) na fer nacin,
Ova ekipa roster je TOP TOPOVA, ova ekipa ima 3-4 igraca koja nisu top TURKES UNUSIC KAPETANOVIC ROCKOV , i svi ovi igraci nisu ni bili standardni vec treci esalon a neki i 4ti. Plus Adem Ljaljic.

NARAVNO da posle vasovskog fedje mirze rozmana i 7 prelazni rokova koje su ti treneri imali i koji su promjenili 65 igraca od kojih (od65 igraca u 3,5 godine) imas Gulija keremeha renana i prodo si catakovica dala i celika.. 6 igraca od 60 ostali nijedan igrac nije napravio ni mali korak u karijeri na sprem FK SARAJEVA.. svi 4-5 koraka nazad, od ovih igraca koje husref ima plus Adem 5 ce napravit transver preko 1,5 m€ 2-3 ce otic za 700-800 k € a ristovski adem gojkovic banic ce igrat jos minimum 3godine kad husref ode..

Krste Velkovski je doveo Husrefa to je svina jasno, na 2-3 podjesta lizo mu je muda i prica o kaputu i tim kurcima moze proc za djecu od 6 mjeseci

Balta
Serbedzic
Sehinovic
Rogic
Soldo
Anicic
Zeljkovic
Drobarov
Nardin
Kapic
Julardzija
Mehmedovic
Radovic

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2025, 00:26

Je li Hus po zakonu stekao pravo na penziju?

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 11 avg 2025, 00:27

NazorUso je napisao/la:
10 avg 2025, 23:51
broj6 je napisao/la:
10 avg 2025, 23:48
Da je docekat dan nakon svih turbulencija koje prozivljavamo, da svi zajedno damo podrsku treneru i igracima, ali tesko izgleda.
Bas sad pozivate na ujedinjenje i pisete izlizane floskule ??? Sto nismo svi zajedno dali podrsku npr. Vasoskom ???
Ko smo to mi a ko ste vi? Potvrdjujes ono sto sam pisao. Poseri ti nas, nismo bolje ni zasluzili

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 11 avg 2025, 00:27

Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2025, 00:26
Neki dan se isplakao u penzijskom, nisu mi valjda dobro obračunali..
Max Allegri

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2025, 00:28

Mig_Mig je napisao/la:
11 avg 2025, 00:27
Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2025, 00:26
Neki dan se isplakao u penzijskom, nisu mi valjda dobro obračunali..
Nisam upratio, na kojoj tv stanici je bilo?

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 11 avg 2025, 00:30

10 avg 2025, 22:57
samoFKS je napisao/la:
10 avg 2025, 22:52
Ma ovom NazorUso je Husref natakario mamu ili nanu, nema druge. Kakva mrznja btj
Smiri malo s takvim postovima. Ovo ti je posljednje upozorenje.
kempes je napisao/la:
10 avg 2025, 23:01
E cuj husref u 2025 sunce ti jebbem i mater svima kome je ovo ok.

a ovo je ok jel?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 avg 2025, 00:40

Oerde je napisao/la:
11 avg 2025, 00:18
Da covjek koji ne prati ovo udje ovdje na forum i cita zadnje dvije stranice mislio bi da se radi o sukobu Musemiceve sekte koja na sve nacine pokusava uvalit Musemica u klub, umjesto covjeka koji je aktuelni prvak, ima dvije pobjede i modernizovao je fudbal u mjeri da mu snimke treninga pregleda Gvardiola.
Ja znam da i jedna i druga strana istinski vjeruje u sve sto prica. Srusicu vam snjeska pa reci da je realnost da je prethodni trener podnio neopozivu ostavku, ne na presici, ne nakon utakmice, nego nekad i nestao. Musemic je jedini dovoljno blentav da u ovom trenutku prihvati ekipu koja ima jedan bod iz utakmica sa pretendetima za ispadanje, pritom je zadnje izdanje izgledalo losije od pola termina, u klubu sa najvecim pritiskom i atmosferom dabogsacuva. Vjerovatno su jos neki kontaktirani i rekli “aj ba mante nas sad uvaljivanja”.
Naravno da bi prihvatili,pojma nemam sto ne uziva u penziji,gleda lagano tekme i gusta. Zekic je ispao nikakav onim potezom i nema tu sta da se brani.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2025, 00:42

5-2 ga amaw na karo pa onda 1-3 i na kosevu, znaci trener koji nije mogo ostat u velezu vise od 6 mjeseci.. i kaze sto su ga istjerali, jarane 5 komada primis od zelje koji nije igracki jaci ekipe 50/50 i onda u revansu opet 1-3 i nepodnosis ostavku

Radnik je gubio 3-0 do 60 minute, nemoze bit do trenera taman da su 3oica dobiliodma crvene kartone. Prva utakmica i utakmica je zavrsena remijem (var greskom 4 go)

Nijednu utakmicu u evropi nismo bolju odigrali nego onu protiv krajove pobjedili.

Covjek je dao neopozivu ostavku sto znaci da klub nece morat njemu isplatit ostatak ugovora. Prvu sezonu osvoio kup i to najtezim mogucim putem i samim tim proso prvo predkolo godinu ranije isto izbacio oktobe,

KRSTINO JE MASLO PODRZAT NECU NI HUSREFA NI KRSTU, i jedini razlog zasto ih necu podrzat jeste sto je ovaj potez pokazao koliko su oba plitki i koliko mogu znaju, krste treba dobit odkaz u paketu sa husrefom..za 4 kola ce dobit nogu citirajte me, liga je napredovala mnogo a husref sa znanjem energijom dosta nazadovao

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2025, 00:44

11 avg 2025, 00:40
Oerde je napisao/la:
11 avg 2025, 00:18
Naravno da bi prihvatili,pojma nemam sto ne uziva u penziji,gleda lagano tekme i gusta. Zekic je ispao nikakav onim potezom i nema tu sta da se brani.
Pa je li to znaci da Hus potpisuje ugovor o djelu, ako je u penziji...
4 sata dnevno od_do_...
Valjda ce ove Shrekove ublehe da stave vrijeme kad su tekme, a treninge ce voditi Cosic...

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 11 avg 2025, 00:47

Hordas1990 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:34
Idu sad spinovi botova. Samo citajte. Kroz 2-3 dana od Zekica ce napraviti najvece smece, nakazu, zlikovca, taldziju itd. itd. itd.
Nisam pogrijesio.

Da li su ovi ljudi svjesni koliko su providni??

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 11 avg 2025, 01:05

Husref osvoji duplu krunu sa Tatarom iz drugoligasa Gorice, sa Rahmanovicem koji se nije snasao u Sloveniji, sa klincima poput Pidre, Sabanovica, Kovacevica, Mujakica i tako to. Poslije njega prodje 6 godina davalo se na igrace šakom i kapom, maltene i bolesni igraci i plate za nase uslove a mrka kapa -20 standardica. Ali eto zamisli Husref naplatio otkaz koji mu dade velika persona Sabrina. Inace to pisu ljudi koji garant popizde kad im plata 5 dana kasni, ali ono rade svoj posao iz ljubavi. Covjek je trener i zaradjuje od toga i neka je naplatio svoje. Posteno radio posao posteno i naplatio. Nije dobio otkaz zbog -20 vec zbog drugog mjesta na tabeli zbog gol razlike u polusezoni kad smo kuburili sa povredama vise nego sad. Ali eto pojedini se nazivaju navijacima Sarajeva a pljuju covjek vise nego sto bi amara osima pljunuli. U ovom trenutku on je najbolji izbor i tjt. Pusti vise cekaj ovog cekaj onog...ako se vec treba cekati onda neka nadju trenera neka zaradjuje vise od svakog igraca sa brutalnim CVom i renomeom i svi sretni. A Rozmane, Vasoske, Zekice, Karoglane, Sabljice vise nikad. Demagog do demagoga. Da jos dodam da je Dudic okej opcija samo da jos malo iskustva nabere jer covjek zivi fudbal 00/24 i daje se max poslu. Ali iznad jedan komentar rece Dudic dosao do Radnickog iz Kragujevca...to ti je isto da treniras Radnik iz Bijeljine. Samo sto je Radnik jos prije 10 godina osjetio slast izlaska u europska takmicenja.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 avg 2025, 01:07

ISMIRE odlazi

Ismir
Krste
Husref

Cirukuz i borba za opstanak

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90, samoFKS i 49 gostiju.