Moj babo ima teoriju da oni to namjerno rade

Kombija vozas 10+ godina, motor i sve ostalo i dalje dobri.
Kaže namjerno ga slabo zaštite, da ga pojede hrdja, pa da moraš novog kupiti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Moj babo ima teoriju da oni to namjerno rade
Ma ne da mi se stari. Nekad malo da odmorim misli svratim ovdje napišem koji post, meni terapija uspjela, a onda se sjetim uvijek ovdje naleti neka budala što uvijek ima nekakvu kontru i negativnost i onda izbrišem.
Htjeli smo mi prošle godine kupiti dva ona sa 7 sjedišta , ali nam nisu mogli garantovati zamjensko vozilo u slučaju kvara , a i servis tanak ...tuzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 09:09Kazu ljudi ovaj Chery sto se pojavio kod nas top. Jeftiniji od ostalih, a zbog stednje na materijalima kod Njemaca, Skode i Francuza na istom nivou kao novi Mercedesi. I sa motorom koji nije 1.0 1.2 i tako ti.
Cijenom dosta povoljniji od drugih.
Samo sto se ljudi boje kupiti ali vidim evo u Remexu se vec pomalo prodaje tako da ce ako nista u narednih par godina lagano da iz BiH pomete Korejce ako nista.
Ako ti se sviđa kupi , sada novija auta su većina bare bare loša , tako da se nećeš zajebatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:49Ja zagledam Ford Edge već neko vrijeme. Ali mi je nešto kolega @Asteriks prije koji sedmicu Forda ocrnio. Iako se hanuma kune u Pumu![]()
Nije buraz ni ovaj nov, star je tri godine i uzeo bih ga od prvog vlasnika direktno. Ništa ovi Händleri i slično. Mislim da sam već pisao o tome. Haman da su ovdje veće varalice nego kod nas.VensanKasel je napisao/la: ↑12 avg 2025, 21:19Ako ti se sviđa kupi , sada novija auta su većina bare bare loša , tako da se nećeš zajebatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 avg 2025, 20:49Ja zagledam Ford Edge već neko vrijeme. Ali mi je nešto kolega @Asteriks prije koji sedmicu Forda ocrnio. Iako se hanuma kune u Pumu![]()
![]()
U HitleristanuCentre forward je napisao/la: ↑12 avg 2025, 22:18Uh, (Veloci) Raptor je baš druga liga, al' je auto čisti sex.
Jesi li ti negdje preko bare ili si na Starom kontinentu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.