FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj kad Husref izvede 3-4-2-1 u subotu čupat će se kose
Uplatit ce mu klub to, da na predstavljanju moze ponosno pokazati.
Gledaj ga, vrijeme ga pojelo. Ostario, zreo za penzije. Al Mirvica boli qurac, daj da navijace malo jos podijelim
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Kao i sto bi bilo sa svakim trenerom, al evo pratim dugo ovaj forum i kad je bio Husref trener i kad nije bio pljuvao si ga psovao mu itdNazorUso je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:25Sve osim titule je neuspjeh i sa sobom nosi pljuvanja, psovke, tjeranje...ŠTA_JE je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:23Momci bili za ili protiv hajmo podržat! Hajmo podržat svim srcem! Iz sveg glasa podržat! To je nase Sarajvo, naš Husref! I njemu je mozda posljednji put da nas vodi oa hajmo ispostovati kako god da bude i ako ne bude islo da ne bude pljuvanja, psovki, tjeranja!
Smaras vise popusti nas tvoje demagogije
Ova simbioza sarajeva i husrefa je skolski primjer stokholmskog sindroma. Samo sto se ne zna ko igra koju ulogu. Ovo se na zapadu izucava
Helem na hajr
Helem na hajr
Tad se govorilo na forumu da protest "rusi buducnost kluba", 6 godina kasnije dolazi dokaz da protest nije bilo uzaludan.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:11E jest Boga mi,sjecam se ko da je jucer bilo,iz parkuse pa ispred kluba. Ne znam jesam li tuzan,sretan,razocaran...Kontam mora na bolje krenuti.
Nadati se da cemo procepiti.

Znaci gotovo je...
Borac i Zrinja 20 bodova iza nas ove sezone...
Borac i Zrinja 20 bodova iza nas ove sezone...
Cirkus se nastavlja. Najgora vijest i opcija za klub. Korak naprijed nazad tri. Mirvic se sprda s klubom al bukvalno. Laku noc do nekih boljih vremena.
I ja sam to isto pomislio, tuzno ali tako ispada. Otprilike isto kao da na svadbu dovedes nekog modernog DJ-a, a dodje seoski lokalac sa harmonikom i napravi 100 put bolju atmosferu.keli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:12Pricaju o modernom fudbalu a igramo u najnemodernijoj ligi. Ovdje sto manje izmisljas toplu vodu bolje prolazis.skullcrusher je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:03Ma trebao nas je neki mladi Hrvat ili stranac preuzeti, pa jedno dvije sezone dok uigra ekipu pa nas iznenada napusti jer eto nesto mu nije po volji pa onda opet tako. Dok drugi trofeje skupljaju mi cemo skupljati iskustvo nekim trenerima. Sretno Husrefe, da ti Bog da zdravlja i da osvojimo titulu.
- siroliver69
- Kontakt:
Boli nas kyrac, sad se bar vise ničemu ne nadamo...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nema titule dok se kurban ne zakolje i jacija ne otklanja na centru, s tim da svi igraci moraju klanjati, a adem da predvodi
Dok sjever przi
Ti sefe izdrzi!
Dok sjever przi
Ti sefe izdrzi!
HOLEEEEEEEEEEEEEEE
- relativizam
- Kontakt:
Imati Gulia,Keremiju,Ljajica,gojkovica,Ristovskog, Jattu, Elezia
I na to sve dovesti Husrefa koji nije mogao naći drugi angazman ...
Pa to je za izucavanja ,ali u svemu ovome je meni gori Husref nakon svega on opet pristane doći, gdje je tu karakter, obraz i slično.
Daj Bože da se ovi igrači pale na psovke I vrijedjanje, pa da okrenemo ovu katastrofu od sezone
Ovim potezom jasno je da je zadnja prilika za pojedine igrače da ostanu u klubu,jer neće otjerati trenera ako sljedeća 3 kola ne bude imao uspjeha, lete da su zlatne lopte imali
I na to sve dovesti Husrefa koji nije mogao naći drugi angazman ...
Pa to je za izucavanja ,ali u svemu ovome je meni gori Husref nakon svega on opet pristane doći, gdje je tu karakter, obraz i slično.
Daj Bože da se ovi igrači pale na psovke I vrijedjanje, pa da okrenemo ovu katastrofu od sezone
Ovim potezom jasno je da je zadnja prilika za pojedine igrače da ostanu u klubu,jer neće otjerati trenera ako sljedeća 3 kola ne bude imao uspjeha, lete da su zlatne lopte imali
- f0rest1946
- Kontakt:
Husref ce dobit svaku do kraja i zacepit usta svima. Ko god nije zadovoljan ne mora ni dolazit na Kosevo i vozdra. Za sve vas Husref je Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- MaroonBjelave
- Kontakt:

Sad ide vadiona tipa pa i bivšim trenerima je trebalo tri ciklusa itd itd.
I dobro je neko prije napisao, baš me zanima situacija kod prvog izvođenja slobodnjaka, gdje kod lopte stoje Guliashvili i Ljajić. Tu će nam se dosta stvari kazati.
Ma ovo je komentar na ovaj dio "Sad kad smo svi zadovoljni"
Da rezimiram za sebe ovo, ovako javno. Ove klasicne mahalastine i tjeranje Mirvica je stvarno za zapitat se u kakvom svijetu i gdje zive pojedinci. Jel vama svima skupa jasno da nije bas da u redu stoje ljudi spremni przit svoje vlastite milione na godisnjem nivou, sa neizvjesnoscu povrata novca, za zadovoljstinu do sad maksimalnog broja od 8500 clanova i sigurnih 2000 ljudi na utakmici. Znaci ovdje odmah u vodu da se bace ta prava glasa navijaca i budalastine i klub postoji za navijace i u Liverpoolu se pitaju itd. Liverpool ima rasprodate sve sezonske do 2028 barem. Fudbal je biznis, emocije i patetike su mahala. Isto kao sto me zaboli jel Husref voli Sarajevo il ovo i ono, tako i te price o dusama i tako dalje su besmislica. Husrefu puna podrska kao sto je bila i Rozmanu, kao sto treba biti svakom ko dodje, kraj price. Podrzavao sam cak i njegovu smjenu s prvog mjesta, jer se vidjelo da drifta u lose i to je to. S druge strane smo napravili gresku o zadrzali Marinovica da da nasu titulu Borcu, jebga. Ove price “aaaaaa 21 vijek Husref” jel ima neko podatak za predhodnih 20 vijekova jel nam neko okreno 3:0 il nam dao 4 komada za 14 minuta?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, bhfanatic14, kanarinac, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, spezial, supervizor i 72 gosta.