FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pozdrav za svu bracu koji su bili na protestima za Husrefa prije 6 godina ,kao sto se pokazalo bili smo u pravu i nije trebao dobiti otkaz.
Sretno šefe. 
Edit: Ko zasluzi odma nek mu po spisku ko i Holetu, makar to Adem bio.

Edit: Ko zasluzi odma nek mu po spisku ko i Holetu, makar to Adem bio.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 10 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Gdje je sada onaj, što je rekao da ce ugasiti account ako sam upravu da je Husref novi trener ??
- siroliver69
- Kontakt:
Igračima ili Husrefu??feniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:57Mrtva trka ko ce vise psovat igracima
Istok il Husref
- feniksptica
- Kontakt:
Blatio nas mjesecima, al eto kod nas raja brzo zaboravlja. Zato i jesmo u qurcu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!
Bordo, bordo od sudbine jači!
-
- Kontakt:
Jel Seferovic kondicioni a Toso Repuh analiticar? Turkovic ce preuzet sportski dio. Valjda nas sef nakon ovog mandata nece blatiti i pricati da su to neki cudni ljudi itd
Sretno novom treneru naseg kluba.
Dokle cemo sa trenutnom postavom u 2025 god samo Bog zna. Iskorak neki tesko da cemo napraviti. Mnogo smo jaki na svim pozicijama. Tehnicki direktor kruna karijere Sarajevo i da ga trenira aktuelni trener jedne od najlosijih liga evrope. Vjerovatno velike kontakte ima.
Nas trener velike uspjehe osim sa Saraj.pravio po evropi, izmedju ostalog Sloboda 2 liga, Igman 2 liga, City 2 liga, Celik 2 liga, Mladost Kakanj 2-3 liga, Olimpic ugasen, Djerzelez ugasen...
Naravno da cu podrzati svakog trenera zbog kluba, i volio bi da me demantuju zbog ovog gore nalisanog i da napavimo evropsko Saraj.sa trenutim strucnim kadrom.
Napred Sarajevo, napred Hus, da u maju ispred vjecne vatre novu titulu slavimo.
Dokle cemo sa trenutnom postavom u 2025 god samo Bog zna. Iskorak neki tesko da cemo napraviti. Mnogo smo jaki na svim pozicijama. Tehnicki direktor kruna karijere Sarajevo i da ga trenira aktuelni trener jedne od najlosijih liga evrope. Vjerovatno velike kontakte ima.
Nas trener velike uspjehe osim sa Saraj.pravio po evropi, izmedju ostalog Sloboda 2 liga, Igman 2 liga, City 2 liga, Celik 2 liga, Mladost Kakanj 2-3 liga, Olimpic ugasen, Djerzelez ugasen...
Naravno da cu podrzati svakog trenera zbog kluba, i volio bi da me demantuju zbog ovog gore nalisanog i da napavimo evropsko Saraj.sa trenutim strucnim kadrom.
- relativizam
- Kontakt:
Kad krene ademu psovati Rasima, muftije Romu i fiorentinu
-
- Kontakt:
Pa sto je Husref nije osvojio, nije nikad iz BiH izaso.
-
- Kontakt:
Dabogda 10 bili aBd,daBogda nas Zeljo okino na derbiju,Borac izmaltretiro na Kosevu,Siroki zgazio na Pecari,Krle tebi posebno **** sve mrtvo i zivo licemjercino odvratna uhljebu nevidjeni
Ademe nadam se da ces nastaviti praviti skandale kakve nisi do sad i dodatno srozati svlacionicu
Usro kad se tragicno okonca tvoja hiljadita epizoda na Kosevu nemoj sam ici vec povedi i homera
Zivim za taj dan a doci ce aBd do tad adios
Ademe nadam se da ces nastaviti praviti skandale kakve nisi do sad i dodatno srozati svlacionicu
Usro kad se tragicno okonca tvoja hiljadita epizoda na Kosevu nemoj sam ici vec povedi i homera
-
- Kontakt:
E jest Boga mi,sjecam se ko da je jucer bilo,iz parkuse pa ispred kluba. Ne znam jesam li tuzan,sretan,razocaran...Kontam mora na bolje krenuti.
Nadati se da cemo procepiti.
-
- Kontakt:
Yebali
Vam
Stranci
Sve

Vi ne znate sta je Sarajevo.
Vam
Stranci
Sve

Vi ne znate sta je Sarajevo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jos samo sa legende preuzmu upravljacka prava foruma i poklope sve. Jer mi ostali ne navijamo za Sarajevo…
strahmeipomisliti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:10Dabogda 10 bili aBd,daBogda nas Zeljo okino na derbiju,Borac izmaltretiro na Kosevu,Siroki zgazio na Pecari,Krle tebi posebno **** sve mrtvo i zivo licemjercino odvratna uhljebu nevidjeni
Hajde Marš , govedo nekvalifikovano. Kako te ba nije vise stid tako. Idi ojebino nesto zguzi, izbaci malo negative iz sebe
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nadam se da je potpisom ugovora nas sef, nase Sarajevo, postao i clan kluba jer to godinama unazad nije bio...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
Legende su nam.vise odmogle poslije karijera nego pomogle za vrijeme istih.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eto nek se Zekic proslavio vani, u svakoj zemlji je po jednu blamažu doživio.deda je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:09Sretno novom treneru naseg kluba.
-
- Kontakt:
Problem sto njihove ublehe iz Hrvatske i Srbije nikada nista nece osvojiti sa ovim klubom a deru nas godinama,to njih boli
Bravo Krle doktore yebali vas amerikanci
Bravo Krle doktore yebali vas amerikanci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!