FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kao i uvijek cu podrzat klub bilo ko da je trener a vracat Husrefa sa toliko godina po milioniti put je smijesno pa nek prica ko sta hoce. Nije poenta samo osvojiti nesto vec i da si spreman na moderan fudbal i sve ono sta on nosi,od analiticara pa nadalje, Husrefov domet je da mozda vidi nekog igraca iz Sloge ili Igmana i to je to, nema te osobe na svijetu da me moze ubijediti da ce Cosic i slicni neki napredak donijeti mada ko nas hebe.
-
- Kontakt:
Pricaju o modernom fudbalu a igramo u najnemodernijoj ligi. Ovdje sto manje izmisljas toplu vodu bolje prolazis.skullcrusher je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:03Ma trebao nas je neki mladi Hrvat ili stranac preuzeti, pa jedno dvije sezone dok uigra ekipu pa nas iznenada napusti jer eto nesto mu nije po volji pa onda opet tako. Dok drugi trofeje skupljaju mi cemo skupljati iskustvo nekim trenerima. Sretno Husrefe, da ti Bog da zdravlja i da osvojimo titulu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Vidi, Husref ok, mada nisam za njega, ali eto mogu to svarit, ali mi on sam nije jasan, toliko puta te otjeraju ko kera i ti se opet vracas, kontas ovaj put nece. Ali Cosic brate, ma daj ba. Jos znam sigurno da su mu ponudjeni drugi pomocnici, nasi navijaci, koji sad rade vani, ali on samo Cosic, jos platimo Igmanu obestecenje za njega. Ko ce ga bolan slusat, kad krene utakNica i ostale gluposti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:04A da su stavili hrvata koji je vodio Dugopolje i Vukovar to bi bio vrhunski potez?Daj ba ljudi ne budalite vratili smo najtrofejnijeg trenera nismo Hurtica
since 1973
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovaj put ako uspije uzeti titulu, dati ime stadiona Husref Musemić. Toliko je tezak zadatak. Uvijek tu za klub i u najtezim trenucima. Sretno šefe!
-
- Kontakt:
Pa u prethodnih 5 godina nema šta se nije probalo sve ovo što navodiš . Mladi,moderni,stranci,svega je prošlo i ništa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:10Kao i uvijek cu podrzat klub bilo ko da je trener a vracat Husrefa sa toliko godina po milioniti put je smijesno pa nek prica ko sta hoce. Nije poenta samo osvojiti nesto vec i da si spreman na moderan fudbal i sve ono sta on nosi,od analiticara pa nadalje, Husrefov domet je da mozda vidi nekog igraca iz Sloge ili Igmana i to je to, nema te osobe na svijetu da me moze ubijediti da ce Cosic i slicni neki napredak donijeti mada ko nas hebe.
Husref:

Zekic:

Osvojiti titulu sa Sheriffom je lakse nego je ne osvojiti.
LP.
ON VOLI SARAJEVO PRAVI JE HORDAŠ
HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS

SRETNO ŠEFE !!!
SRETNO ŠEFE !!!
- Ferrante071
- Kontakt:
Ima li kakvih kvalitetnih i slobodnih krila, vjerovatno ce Husref to traziti da mu se dovede.
Nisam uopšte za Husrefa, ali mora se priznati da ima i on muda i da preuzeti klub SADA u ovom trenutku gdje je titula sa ivim igracima pod moranje jako hrabro. Znam i da ce on ta svoja MUDA naplatiti i to dobro, ali …. Sta je tu je
Sretno nam bilo svima
Sretno nam bilo svima
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Mirvić je nažalost trenutno najteže zamjenjiv lik u klubu, već su ljudi objašnjavali nekih 3792. puta tjerali ga ne tjerali nama je s njim deverat do boljih dana. Kad to prihvatite lakše će sve ostalo da ide. Husref je trener, Dženis je prvi pomoćnik. Guliashvili će se gurat dok se ne proda. Kada se proda guraju se Jatta i Vrban, eventualno neko iz B tima ko se pokaže do zime. Vraćamo se jednostavnijem fudbalu jer od ovog modernog hajra nema. Konkurencija je tankosava tako da su kup ili superkup realan domet. Za Europu nema straha.
Zna li se šta će biti sa igračima? Hoće li biti raskida?
Zna li se šta će biti sa igračima? Hoće li biti raskida?
-
- Kontakt:
Ja ne znam da je taj Cosic nesto zayebao.Sta vise cuo sam dosta dobro o njemuonako je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:12Vidi, Husref ok, mada nisam za njega, ali eto mogu to svarit, ali mi on sam nije jasan, toliko puta te otjeraju ko kera i ti se opet vracas, kontas ovaj put nece. Ali Cosic brate, ma daj ba. Jos znam sigurno da su mu ponudjeni drugi pomocnici, nasi navijaci, koji sad rade vani, ali on samo Cosic, jos platimo Igmanu obestecenje za njega. Ko ce ga bolan slusat, kad krene utakNica i ostale gluposti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:04A da su stavili hrvata koji je vodio Dugopolje i Vukovar to bi bio vrhunski potez?Daj ba ljudi ne budalite vratili smo najtrofejnijeg trenera nismo Hurtica
Vi morate shvatiti da jaceg trenera od Zekica ne mozemo dovesti iz x razloga a bio sam 1000% za njegov ostanak na klupi logicno.
Nije se vracao 5 puta da nas odere nego jer zivi FKS citav svoj zivot.Bukvalno kad nekome starijem kazem Sarajevo prva asosijacija Husref i Hase(ko ga pamti).
Isto tako nije on kriv sto nijedan drugi ne zna pisao sam vec post o tome.
Nas moze samo trener iz Sarajeva voditi i to je nazalost tako.Sad sam se uvjerio
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Napadac nam je pod moranje, rijesiti se plata Renana, Turkesa i Butica, to je brat bratu 70 000 KM, dodati jos 70 i dovedi Seferovica. Ova trojica skupa ne mogu dobaciti do 10 golova godisnje, a opterecuju budzet....smijesno
Are you not entertained ?!
Nas treba sto vise doci na tekmu protiv Posusja da se pobijedi i malo digne psiha. U ovom trenutku je to najbitnije.
Maroon1946 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:12Ovaj put ako uspije uzeti titulu, dati ime stadiona Husref Musemić. Toliko je tezak zadatak. Uvijek tu za klub i u najtezim trenucima. Sretno šefe!

Ni Dobrica Cosic vam nije ravan !!!
Ima najbolju ekipu, jedini moze voditi Sarajevo, bolji je od svih modernih trenera... sve osim SIGURNE TITULE je neuspjeh !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Momci bili za ili protiv hajmo podržat! Hajmo podržat svim srcem! Iz sveg glasa podržat! To je nase Sarajvo, naš Husref! I njemu je mozda posljednji put da nas vodi oa hajmo ispostovati kako god da bude i ako ne bude islo da ne bude pljuvanja, psovki, tjeranja!
ŠTA_JE je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:23Momci bili za ili protiv hajmo podržat! Hajmo podržat svim srcem! Iz sveg glasa podržat! To je nase Sarajvo, naš Husref! I njemu je mozda posljednji put da nas vodi oa hajmo ispostovati kako god da bude i ako ne bude islo da ne bude pljuvanja, psovki, tjeranja!

Da osvoji titulu aBd, podnese ostavku i ode sa stilom. Onako mangupski s mudima, otići će u vječnost...
HUSREF MUSEMIĆ
Zadnja izmjena: Posejdon, dana/u 10 avg 2025, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Are you not entertained ?!
Sve osim titule je neuspjeh i sa sobom nosi pljuvanja, psovke, tjeranje...ŠTA_JE je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:23Momci bili za ili protiv hajmo podržat! Hajmo podržat svim srcem! Iz sveg glasa podržat! To je nase Sarajvo, naš Husref! I njemu je mozda posljednji put da nas vodi oa hajmo ispostovati kako god da bude i ako ne bude islo da ne bude pljuvanja, psovki, tjeranja!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?: