H8Z7 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:21
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:12
H8Z7 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:06
Nije problem Sablić, Vasoski, Dudić, Varešanović, Rožman, Zekić. Glavni problem je Ismir Mirvić. #UpravaNapolje
Možemo mi investitora tjerati koliko nam volja, svjestan si i sam da će on biti tu dok god ne bude mislio da mu je vrijeme da proda klub iz nekog razloga.
Da je on samo predsjednik UO bez postotka vlasništva kluba, to je onda druga priča.
Četiri godine sada će kako je ovdje, za to vrijeme Musemić je sedmi S E D M I trener, da nije malo puno? Šta to govori? Čovječe skršiš hrpu novca na šta? Jedan kup. Ne da je smiješno nego je tužno, pogotovo ko nam radi sa Mirvićem u klubu. Dva puta igrao si 2. pretkolo KL, jednom 1. pretkolo. Doživio debakl svaki put. Svake sezone istu grešku ponavljaš ali svake, prodaješ igrače i ne dovedeš ne adekvatnu nego pitanje je da li dovedeš ikako zamjenu. Od Mujakića, preko Buljubašića, Čatakovića do Bubanje, Dala neću računati svi znamo kakav je tretman imao momak. Gledaš samo neku zaradu, gledaš računicu, to ne ide tako. Ovo nije MLS, NBA itd.
Sve ok, s time da ne bi rekao da ove sezone nisu nikako adekvatne zamjene dovedene. Doveo si u vezni red Mamasa, Elezija, Mlinarića( igrao u veznom do sad osim jučer ) i Ljajića.
Turda korektan, Pejović potpuno bespotreban.
Ok, imao si peh u vidu povrede Mamasa, ybg.
Hoću reći, ne bih ja rekao da je konkretno ove sezone to bio problem, već neke druge stvari koje su rezultirale time da Zekić ode. Šta je tačno u pitanju vjerovatno nećemo saznati, ali nije sigurno bezveze otišao.
Ja se sa tobom slažem u vezi 99% stvari koje si napisao, ali opet mi tu nažalost ništa ne možemo promjeniti.
Dok god mu je volja, bit će vlasnik.