BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ovo do sad odbrana je veći problem nego napad .
PanjOvi.
-
- Kontakt:
Katastrofa je ovo
Uh pade 100ka.. gadno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaki meč preko 100 koševa primamo, baš loše.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Primiše ljudi 100 od CG 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobro veče svima koji vole ovu državu i ovu reprezentaciju.
Ovo kurcu ne valja.
Nadam se da Turski bosanac inace ekspert sa stazom u ligi Kosova ima neki plan inace mrka kapa. Dobijamo Kipra i pisi kuci po odijelo
Ovo kurcu ne valja.
Nadam se da Turski bosanac inace ekspert sa stazom u ligi Kosova ima neki plan inace mrka kapa. Dobijamo Kipra i pisi kuci po odijelo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svaka cast ako misle neki iskorak uraditi. Ovo zasad vise vuce na neki debakl. Sreca pa ne pocinje prvenstvo naredne sedmice...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uzeti Kipra i to je to.Volio bih da me demantuju al ovo je nista ni s cim.Sreca pa ni Gruzija nije Bog zna sta pa pokusati nekako njih dobiti.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne može se svaka utakmica dobiti na hajc, nadam se svakako da je ovo zadnji ciklus za Aziza.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
U neku ruku mi je drago da dobijamo po ušima . Neka se atmosfera stvorila idemo po medalju a nikad nismo grupe prošli od Njemacke 90 i neke . Selektor i igraci u najavama su bas bili idemo sve pobjediti ovo ono . Zato kažem nije možda lose da se spustimo na zemlju,zapnu raditi i početi odbranu igrati. I pored svega vjerujem da možemo proći grupu a dalje sta bude.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 avg 2025, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se nadati da im nije pustio Grbavicu pa da taj adut cuva za Gruziju.
DJ od selektora ako nastavi ovim tempom jesenje lišće dočekati neće na pozeljnoj klupi nase reprezentacije.
DJ od selektora ako nastavi ovim tempom jesenje lišće dočekati neće na pozeljnoj klupi nase reprezentacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Porazi u ovakvim utakmicama su najmanje bitni. Problem je sto nasa prva zvijezda nece biti na nivou, a treca ce nas ocito samo castiti svojim prisustvom. Bojim se da je 15-ak dana premalo da Castaneda uhvati pravu formu, a tacno toliko je ostalo do putovanja na Kipar. Imat ce tamo jos par dana do prve ozbiljne utakmice protiv Spanije, mada nisam nimalo optimistican. Za Nurkica vjerovatno ima vremena, ali je pitanje koliko ima volje. Kod nas su to sve normalne i ocekivane pojave, jer su nam te zvijezde uvijek glumile igracine. Zato sam uvijek cijenio likove poput Vucevica, koji su sportiste od glave do pete.
Sta bi s Aticem, zasto mala minutaza i zasto 0 poena? Da se nije sta povrijedio, pa nije ni ulazio u drugom poluvremenu?
Sta bi s Aticem, zasto mala minutaza i zasto 0 poena? Da se nije sta povrijedio, pa nije ni ulazio u drugom poluvremenu?
Ovo je tek 1/3 priprema, velika su očekivanja. Zadnja utakmica priprema će mnogo toga pokazati. Crnogorci moraju ranije dizati formu jer im je prva utakmica 27.08. protiv Njemačke, a nama tek 30.08. protiv Španije. U prvoj polovini priprema ogromne su razlikw oko tempiranja i dizanja forme. Crnogorci moraju živjeti od šuta, mi od odbrane, naŝe pripreme su specifične, drugačije. Ono što sam trebao vidjeti je OK, biće to do EB sve kako treba. Brinu me jedino slobodna bacanja, tu do EB moramo al moramo biti nepogriješivi.
Ghuraba je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:13Porazi u ovakvim utakmicama su najmanje bitni. Problem je sto nasa prva zvijezda nece biti na nivou, a treca ce nas ocito samo castiti svojim prisustvom. Bojim se da je 15-ak dana premalo da Castaneda uhvati pravu formu, a tacno toliko je ostalo do putovanja na Kipar. Imat ce tamo jos par dana do prve ozbiljne utakmice protiv Spanije, mada nisam nimalo optimistican. Za Nurkica vjerovatno ima vremena, ali je pitanje koliko ima volje. Kod nas su to sve normalne i ocekivane pojave, jer su nam te zvijezde uvijek glumile igracine. Zato sam uvijek cijenio likove poput Vucevica, koji su sportiste od glave do pete.
Upravo tako. Volim reprezentaciju, volim kosarku zaista, nadam se uspjehu nekom. Ne mogu reci da nisam bio ambiciozan za ovo EP, i zbog Garze i Castanede, ali ne ide sve po planu. Vjerujem ipak da ce se zategnuti ovo do pocetka.
Bas kao sto kazes ove nase zvijezde su uvijek glumile igracine, nadam se da ce se dozvati.
Opet ne hejtam, ali ni Musa ni Nurkic ne mogu bar za mene vezati pertle Mirzi Teletovicu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma samo pljuvati , tu smo najbolji !!!
Šta je više ljudima , samo negativnosti sve najgore ...
Šta je više ljudima , samo negativnosti sve najgore ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
imal kakva izjava Bekira
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ljudi spominju odbranu a mi vecinom zadnjih godina u svim bitnim utakmicama smo primali mnogo poena
Na euru kad smo dobili sloveniju primili mnogo
francusku u kvalifikacijama mnogo poena
sad hrvatsku mnogo poena
odbrana nama skripi odavno.U teoriji bi mogli igrati dobrru odbranu al je ne igramo
sad hrvatsku mnogo poena
odbrana nama skripi odavno.U teoriji bi mogli igrati dobrru odbranu al je ne igramo
MElloo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:33Ljudi spominju odbranu a mi vecinom zadnjih godina u svim bitnim utakmicama smo primali mnogo poena
sad hrvatsku mnogo poena
Ako sagledaš napadačke igračke kvalitete svakog našeg pojedinca u odnosu na protivnike, itekako igramo odbranu jer ih dovodimo u timski egal neovisno o broju koševa na utakmici. Igrati odbranu, ne samo znači primiti malo, već i diktirati tempo i tok utakmice. Košarka je mnogo kompleksnija od šut-napad-odbrana. Nisi ni svjestan kako tempo igre može da usmjeri sam tok utakmice protiv znatno jačeg protivnika. Mi tu dimenziju imamo i zato jesmo konkuretni protiv znatno jačih protivnika. Ima još 20 dana do Španije i prve bitne utakmice.
- VensanKasel
- Kontakt:
U kojoj teoriji ?MElloo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:33Ljudi spominju odbranu a mi vecinom zadnjih godina u svim bitnim utakmicama smo primali mnogo poena
sad hrvatsku mnogo poena
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...