KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
To je to sto se igraca tice izgleda
Ps: evo i zubac
Ps: evo i zubac
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 10 avg 2025, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Samo nisam bio upravu za Podojka..
Dobro, znači Marinković ne ostaje - neka dovedu još jednog i hajde nadati se najboljem.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- svrakino1921
- Kontakt:
Od svih igraca iz prosle sezone, samo jos za Marinkovica nista nisu objavili; ni da su se razisli s njim, ni da produzavaju s njim. Ne zelim vjerovati da postoji i 1% sanse da ce on ostati u klubu, ali me vise nista ne bi iznenadilo.
Smijesno je vidjeti da i oni sami stave statistiku za Salica i Zubca iz prosle sezone, kao 17-18 minuta, 8-9 poena, 3-4 skoka itd. Covjece, razlika izmedju aba1 i aba2 je ko nebo i zemlja. Aba2 je tek malo jaca od domace lige, a vidimo kakvi se igraci dovode u aba1 (nerijetko i iz nba). Ako ti Salic nije bio od koristi na pocetku prosle sezone, pa si bio primoran dovesti Marinkovica na poziciji 5 i ovog poslati na kraj klupe, kako ocekujes da taj isti lik bude od koristi ove sezone u 10x jacoj ligi?! Zubac je ok kao 12. igrac, moze ponekad uci da odigra odbranu i pokusa nesto napraviti na energiju i atletiku, ali Salic kao prva rezerva na 5 (i to Halilovicu koji svake sezone propusti par mjeseci zbog povreda) je ludilo mozga. Ljudi mu sude na osnovu jedne jedine dobre utakmice iz prosle sezone, iako ni on sam ne zna kako je uspio tako odigrati. Bio je vrhunski talenat, imao je potencijal da dominira aba ligom, ali nikad to nije ostvario niti ce ostvariti. Ipak se nadam da ce do pocetka sezone dovesti bar jos jednog ili dvojicu kvalitetnih igraca za rotacije, jer pola proslogodisnjeg rostera apsolutno ne garantuje plasman medju top 8 ekipa aba lige.

Smijesno je vidjeti da i oni sami stave statistiku za Salica i Zubca iz prosle sezone, kao 17-18 minuta, 8-9 poena, 3-4 skoka itd. Covjece, razlika izmedju aba1 i aba2 je ko nebo i zemlja. Aba2 je tek malo jaca od domace lige, a vidimo kakvi se igraci dovode u aba1 (nerijetko i iz nba). Ako ti Salic nije bio od koristi na pocetku prosle sezone, pa si bio primoran dovesti Marinkovica na poziciji 5 i ovog poslati na kraj klupe, kako ocekujes da taj isti lik bude od koristi ove sezone u 10x jacoj ligi?! Zubac je ok kao 12. igrac, moze ponekad uci da odigra odbranu i pokusa nesto napraviti na energiju i atletiku, ali Salic kao prva rezerva na 5 (i to Halilovicu koji svake sezone propusti par mjeseci zbog povreda) je ludilo mozga. Ljudi mu sude na osnovu jedne jedine dobre utakmice iz prosle sezone, iako ni on sam ne zna kako je uspio tako odigrati. Bio je vrhunski talenat, imao je potencijal da dominira aba ligom, ali nikad to nije ostvario niti ce ostvariti. Ipak se nadam da ce do pocetka sezone dovesti bar jos jednog ili dvojicu kvalitetnih igraca za rotacije, jer pola proslogodisnjeg rostera apsolutno ne garantuje plasman medju top 8 ekipa aba lige.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo je bas tanko. Razocaravajuce.
Ali svakako mi se tesko loziti nesto na ovakvo instant i bez sistema, Barbaricu jedno jutro pukne film i eto nas opet samo u domacoj ligi
Dok iz politike sumnjam da cemo opet dobiti ovoliko novca
Ali svakako mi se tesko loziti nesto na ovakvo instant i bez sistema, Barbaricu jedno jutro pukne film i eto nas opet samo u domacoj ligi
Dok iz politike sumnjam da cemo opet dobiti ovoliko novca
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Marinkovic je prosle sezone potpisao 1+1..Ghuraba je napisao/la: ↑10 avg 2025, 17:41Od svih igraca iz prosle sezone, samo jos za Marinkovica nista nisu objavili; ni da su se razisli s njim, ni da produzavaju s njim. Ne zelim vjerovati da postoji i 1% sanse da ce on ostati u klubu, ali me vise nista ne bi iznenadilo.![]()
Opet ce se centar trazit u decembru i opet nece bit dobrih opcija
Daj ba, nemoj zezati.

- ASD
- Kontakt:
Svaki projekat koji racuna na Salica je neozbiljan. Raditi ovo kada citava javnost i politika ocekuju solidne rezultate nakon onog medijskog cirkusa je suludo. Svaka budala moze ovako biti direktor.
Dobiti onolike pare od kantona , ti ove ostavljas, jasno je sve kao dan da ovo sto imamo ne vrijedi ni milion ali eto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.