Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la NoDi80 » 10 avg 2025, 14:50

KA potencijal kakav nismo imali
Gledao sam skoro svaku utakmicu Leverkusena U19 i sad mi je jos draze gledati Salzburg
Sinoc igrac utakmice gol, asistencija i dvije predasitencije :tokralju:
Za dva dana revans Brugge - Salzburg 1:0
Nadamo se da ce biti opet u prvih 11 i da ce proci
Jedva cekam San Marino :bih:
Fanaticeee dusmane **** te njemacka
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 10 avg 2025, 15:24

NoDi80 je napisao/la:
10 avg 2025, 14:50
Gledao sam skoro svaku utakmicu Leverkusena U19 i sad mi je jos draze gledati Salzburg
Nadajmo se da će ga kockar pozvati

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 avg 2025, 15:37

NoDi80 je napisao/la:
10 avg 2025, 14:50
Jel ovo meni psovke nedjeljom poslije podne ? ? Nodi prodo si se za par maraka ovim cafirima za klikove i lajkove :oops: da radis protiv mene. Jbg
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 10 avg 2025, 16:17

chily-rz je napisao/la:
10 avg 2025, 11:57
sagitarius je napisao/la:
10 avg 2025, 09:53
ArtVandelay je napisao/la:
09 avg 2025, 22:08

Ma je li... kaži otvoreno, ne podnosim muslimane i to je to.

Sta seres koji k, upravu je sta portali imaju pisati dive se bh navijaci!?kakva glupost, prvo i prvo Bosna i Hercegovina nije niti ce biti muslimanska drzava, drugo, ne navijaju samo muslimani za bh reprezentaciju (jest vecina) al ima nas i druge vjere koji volim i navijamo za Bosnu i koji nemamo drugu domovinu!
Ima nas što se ponosimo, gdje je problem i zašto da se ne piše? Šta tebi to smeta koje god da si vjere kako je on proslavio gol?
Zato jer kad citam sportski clanak na kvazi sportskom portalu boli me neka stvar jel se neko prekrstio na utakmici ili pao na sedzdu i smatram da to ne treba bit u clanku gdje pises kako je neko dao gol/asistiro. I ko je on uostalom da u ime bh navijaca napise da su bh navijaci odusevljeni? Vecinu normalnih nije briga, a ovi ekstremni ionako su samo to vidili u clanku, ni ne znaju ko je Alajbegovic. Najbolje da se napise svaki put kad se neko prekrsti i padne na sedzdu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2025, 16:21

tutankamon1905 je napisao/la:
10 avg 2025, 16:17
chily-rz je napisao/la:

Sta seres koji k, upravu je sta portali imaju pisati dive se bh navijaci!?kakva glupost, prvo i prvo Bosna i Hercegovina nije niti ce biti muslimanska drzava, drugo, ne navijaju samo muslimani za bh reprezentaciju (jest vecina) al ima nas i druge vjere koji volim i navijamo za Bosnu i koji nemamo drugu domovinu!
Ima nas što se ponosimo, gdje je problem i zašto da se ne piše? Šta tebi to smeta koje god da si vjere kako je on proslavio gol?
Zato jer kad citam sportski clanak na kvazi sportskom portalu boli me neka stvar jel se neko prekrstio na utakmici ili pao na sedzdu i smatram da to ne treba bit u clanku gdje pises kako je neko dao gol/asistiro. I ko je on uostalom da u ime bh navijaca napise da su bh navijaci odusevljeni? Vecinu normalnih nije briga, a ovi ekstremni ionako su samo to vidili u clanku, ni ne znaju ko je Alajbegovic. Najbolje da se napise svaki put kad se neko prekrsti i padne na sedzdu
I ti se Tutankamon bezveze pravdas i objasnjavas. I ja sam muliman i totalno mi je glup clanak gdje se u fokus stavlja kako je neki djecacic kao pao na sedzdu i odusevio bosance, jasta je eto.
Kakva sedzba gdje se pljuje i sline otresaju, prljavo mjesto i najmanje je za sedzde.
Ok, pomolio se Bogu kao sto neko prouci fatihu ili se prekrsti i caos. Sta me ima odusevljavati, nije nahranio neke gladne porodice ili renovirao kucu povratnicima ili udijelio donaciju za socijalno ugrozene pa da ovdje klicem od odusevljenja.

Nek on zabija golove i radi posao za koji je placen, to ce nas najvise oduseviti i uveseliti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 avg 2025, 17:19

chily-rz je napisao/la:
ArtVandelay je napisao/la:
09 avg 2025, 22:08

Ma je li... kaži otvoreno, ne podnosim muslimane i to je to.

Prvo procitaj sta sam ja napisao i momak prije!Niko ne spori kako slavi, nek slavi, lijepo je oni vidjeti!Al sta mi moras naglasavati i pisati “i dive se bh navijaci”!?Ni prvi ni zadnji koji je tako proslavio!Jel ga to cini vise posebnim od npr Dzeke koji tako ne slavi!Ne seri ba
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 avg 2025, 17:47

Palestinizacija bosnjaka kroz medije,realno naslov je idiotski.
Decku svaka cast :salut:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 10 avg 2025, 18:00

10 avg 2025, 17:19
chily-rz je napisao/la:

Prvo procitaj sta sam ja napisao i momak prije!Niko ne spori kako slavi, nek slavi, lijepo je oni vidjeti!Al sta mi moras naglasavati i pisati “i dive se bh navijaci”!?Ni prvi ni zadnji koji je tako proslavio!Jel ga to cini vise posebnim od npr Dzeke koji tako ne slavi!Ne seri ba
Ova novinarska gluperda sto je napisao ovaj retardirani tekst bi momentalno trebao dobiti otkaz. Koga bolan boli rinaka sto neko pada na sedzdu, ili SE krsti ili kad neki brazilac digne rule u zrak a recituje nesto is biblije.
Znaci nihad mujakic kad prouci fatihu mi mu SE trebamo diviti I dizati GA u nebesa a momak limitiran do bola I ne bi trebao biti ni medzu 50 igraca za poziv.

Ja fakat nekontam nase ljude Koji u ljudima Koji su vjernici I to javno ispoljavaju vide nekakve moralne vertikale. I alija izetbegovic je glumio velikog muslimana nekad I islamistu pa je svojim veleizdajnickim potpisima ukinuo republiku bih I stvorio republiku srpsku na pola bosne. A reis Mustafa ef ceric je Bio agent KOS-a. Dragi nasi mumini.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 10 avg 2025, 18:06

L-Train je napisao/la:
10 avg 2025, 17:47
Palestinizacija bosnjaka kroz medije,realno naslov je idiotski.
Decku svaka cast :salut:
Donosi klikove. Imas i dosta forumasa koji se loze na to. A imao je ovaj portal i mnogo debilnijih naslova. :yawn:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 avg 2025, 18:06

Bošnjaci su ponosni Kerime. :bih: :bih:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 avg 2025, 18:06

Diadora je napisao/la:
10 avg 2025, 18:00
Ja fakat nekontam nase ljude Koji u ljudima Koji su vjernici I to javno ispoljavaju vide nekakve moralne vertikale. I alija izetbegovic je glumio velikog muslimana nekad I islamistu pa je svojim veleizdajnickim potpisima ukinuo republiku bih I stvorio republiku srpsku na pola bosne. A reis Mustafa ef ceric je Bio agent KOS-a. Dragi nasi mumini.
:salut: :clap:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 10 avg 2025, 18:11

Beduin je napisao/la:
10 avg 2025, 01:06
Diadora je napisao/la:
10 avg 2025, 00:40
Masqareda je napisao/la:
10 avg 2025, 00:08
Pokeras mozda jeste poglup, ali nije retardiran. Danasnjom utakmicom je osigurao poziv. Ali treba biti i starter. :yawn:
Ovo cemo tek vidjeti kad saopsti sljedeci spisak. Ako kerima ne pozove treba ga razapet. Vidjeti ces kad ne pozove esmira sa pricom I pravdanjem u stilu " nemozemo imati toliko novih igraca pred ovako bitne utakmice".
A kako je Esmir novi igrac, kad mu je upravo Barbarez o dao priliku za igru? De prvo to objasni... a onda sacekaj(mo) svi da vidimo prvo kako ce igrati u narednom periodu i hoce li doci do poziva Kerima i Esmira pa onda ga pljujemo i pametujemo.

Smoriste vise "vidices nece ga pozvati". Isto tako vas je vecina ovdje govorila da cete otici s foruma i prestati pisati ako uzmemo u prvom dvomecu 4 boda, a mi uzeli svih 6, pa i dalje nemate obraza i piskarate i serete po svemu i svacemu neosnovano.
De nek nama barba objasni kako omerovic I kulasin dobijaju pozive prije esmira i kerima u zadnje 2 tekme. Kulasin hajd ok Ali omerovic. Lik odigrao 3 utakmice da valja I poziv. Kako to da SE gazibegovicu, tabakovicu, kerimu, esmiru, hadzikadunicu, muharemovicu,karicu itd trazi dlaka u jajetu I koristi kao opravdanje za nepozivanje ili neigranje a mujakic, radeljic,omerovic, tahirovic, dobijaju minutazu cak I kad su na tribinama a ne na klupi.

De nam objasni logiku nepozivanja esmira a stavljanje gigovica na krilnu poziciju Koji to nikad u zivotu nije igrao. Opet ponavljan, barba je u konfliktu SA prirodom. On hoce majci prirodi da dokaze da je ona u krivu a NE on.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2025, 18:11

10 avg 2025, 17:19
chily-rz je napisao/la:

Ne može meni neko ko navija za klub koji je "nacionalno" obojen i koji je samim tim isključivo jedan narod vezao za klub govoriti da nije u redu da sportski portal piše o načinu proslave gola.

Jesil se bunio kad napišu tekst o Ronaldovoj proslavi gola koja oduševljava milionsku publiku ? Nedavno je čitav tekst posvećen na ovom istom portalu Gojkeresu i njegovoj proslavi gola i nisam vidio nikoga od vas da nešto osporava autoru?

Sve može ali nemoj Islam potencirati slučajno, onda je to bauk. Pola miliona susjeda ode fašisti na koncert ali problem je u ovom društvu novinar koji napiše da je momak proslavio gol tako što je pao na sedzdu i oduševio mnoge što i jeste, fino je vidjeti mladog momka koji je odrastao van BiH da se ponosi sa onim što jest.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 avg 2025, 18:12

Evo gola i proslave.
On i Dedić vraćaju nadu ovoj reprezentaciji.
:bih:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 10 avg 2025, 18:37

Diadora je napisao/la:
10 avg 2025, 18:11

De nek nama barba objasni kako omerovic I kulasin dobijaju pozive prije esmira i kerima u zadnje 2 tekme. Kulasin hajd ok Ali omerovic. Lik odigrao 3 utakmice da valja I poziv. Kako to da SE gazibegovicu, tabakovicu, kerimu, esmiru, hadzikadunicu, muharemovicu,karicu itd trazi dlaka u jajetu I koristi kao opravdanje za nepozivanje ili neigranje a mujakic, radeljic,omerovic, tahirovic, dobijaju minutazu cak I kad su na tribinama a ne na klupi.

De nam objasni logiku nepozivanja esmira a stavljanje gigovica na krilnu poziciju Koji to nikad u zivotu nije igrao. Opet ponavljan, barba je u konfliktu SA prirodom. On hoce majci prirodi da dokaze da je ona u krivu a NE on.
Ja isto ne bih pozivao ni omerovica izmedju ostalog, ali ako želiš esmira u reprezentaciju, onda ti ne može biti argument da je Omerović malo dobrih utakmica odigrao jer esmir nema ni loših utakmica, a kamoli dobrih. Čovjek ne igra, a kako stvari stoje neće igrate ni naredne sezone jer dovode opet igrače na njegovoj poziciji a ni bez tih novih ne igra.

Kulasin je tu da bude neko od igrača iz naše lige kao što je često znao biti i bilbija.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2025, 18:44

chily-rz je napisao/la:

Šta podrazumijevaš pod normalno? Jel ti normalno da klub za koji navijaš ima prefiks Hrvatski a dolazi iz BiH koja je multietnička država ?

Jel ti normalno što u Širokom Brijegu samo katolici mogu igrati za isti, kad si se bunio povodom toga ?

Jel ti normalno da se skupi pola miliona ljudi na koncertu liku koji je držao koncerte kao znak podrške osudjenim ratnim zločincima?

E vidiš kad mi odgovoriš ko čovjek na ova pitanja onda nisi licemjeran kad pozivaš autora da piše o nečemu što nema veze sa sportom.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 10 avg 2025, 18:46

chily-rz je napisao/la:
10 avg 2025, 18:44
chily-rz je napisao/la:

Šta podrazumijevaš pod normalno? Jel ti normalno da klub za koji navijaš ima prefiks Hrvatski a dolazi iz BiH koja je multietnička država ?

Jel ti normalno što u Širokom Brijegu samo katolici mogu igrati za isti, kad si se bunio povodom toga ?

Jel ti normalno da se skupi pola miliona ljudi na koncertu liku koji je držao koncerte kao znak podrške osudjenim ratnim zločincima?

E vidiš kad mi odgovoriš ko čovjek na ova pitanja onda nisi licemjeran kad pozivaš autora da piše o nečemu što nema veze sa sportom.
:salut:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2025, 18:51

Diadora je napisao/la:
10 avg 2025, 18:11
Beduin je napisao/la:
10 avg 2025, 01:06
Diadora je napisao/la:
10 avg 2025, 00:40

Ovo cemo tek vidjeti kad saopsti sljedeci spisak. Ako kerima ne pozove treba ga razapet. Vidjeti ces kad ne pozove esmira sa pricom I pravdanjem u stilu " nemozemo imati toliko novih igraca pred ovako bitne utakmice".
A kako je Esmir novi igrac, kad mu je upravo Barbarez o dao priliku za igru? De prvo to objasni... a onda sacekaj(mo) svi da vidimo prvo kako ce igrati u narednom periodu i hoce li doci do poziva Kerima i Esmira pa onda ga pljujemo i pametujemo.

Smoriste vise "vidices nece ga pozvati". Isto tako vas je vecina ovdje govorila da cete otici s foruma i prestati pisati ako uzmemo u prvom dvomecu 4 boda, a mi uzeli svih 6, pa i dalje nemate obraza i piskarate i serete po svemu i svacemu neosnovano.

Cekaj, nisi ni odgovorio na moje pitanje, a vec ides sa kontrapitanjem.
Prvo, kako je Esmir novi igrac kad je dobio upravo poziv i minutazu kod Barbareta?

Dalje, sta Omerovic ima sa Esmirom, kad je prvi tu kao bek?
Opet dalje, Esmir nije pozivam jer u tom momentu je tek dosao u PSV i nije uopste igrao. Tacnije, pomalo je igrao za omladinsku ekipu i totalno neucinkovito. Mada, i tu sam navijao da ga se pozove jer je perspektivan, ali svakako ne bi puno pomogao te njegovo vrijeme tek dolazi i treba da pocne igrati u klubu.
Pogotovo Kerima ne znam po kojem osnovu uzimas da nije pozivam na zadnje dvije utakmice kad je momak bio clan omladinske ekipe Leverkusena?

Nemoj sad ici oz krajnosti u krajnost, jer govorimo striktno za Esmira, a onda i Kerima. Odluci se
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 10 avg 2025, 18:58

Beduin je napisao/la:
10 avg 2025, 18:51
Pogotovo Kerima ne znam po kojem osnovu uzimas da nije pozivam na zadnje dvije utakmice kad je momak bio clan omladinske ekipe Leverkusena?
Jesi i ti primijetio kako slijed događaja ovdje nije bitan kad se piše? Kerim debitovao u seniorskoj ligi 9.8.2025. (ili eto u julu ako ćemo računati onaj kratki izlet u pretkolu LP), danas je 10.8. Ovdje je čitava drama unazad tri stranice zato što ga selektor ignoriše (zadnji spisak izašao u maju) i što ga "sigurno" neće pozvati za septembar nego će naći neki izgovor (spisak još nije izašao). Dakle, svi prošli i budući događaji se na ovom forumu sabiju u jednu tačku i opleti, sve prolazi.

doki48
Kontakt:

Post Postao/la doki48 » 10 avg 2025, 19:14

Pjene male ba.lije 😂 Kerime svaka čast majstore, samo nastavi, sto vise golova želim insallah.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk i 18 gostiju.