To bi bilo vrh.
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Radujem se narednoj utakmici i pocetku sezone, Pedro magnet za golove
Joao PEDRO Neto
Pojačanje na štoperskoj poziciji nam je daleko bitnije od dovođenja Garnacha, nadam se da ljudi u upravi slično razmišljaju.
- wadethegreat
- Kontakt:
Rekoh ja za Pedra
Fina uvertira nadam se da ce ovako poceti sezonu s obzirom na raspored.
Simons stoper I ako BAs hoce Garnacha I spremni za sezonu.

Fina uvertira nadam se da ce ovako poceti sezonu s obzirom na raspored.
Simons stoper I ako BAs hoce Garnacha I spremni za sezonu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Divno...
Ne bi me cudilo da ga Pep uzme ispred nosa,jer su nasi otegli citav vijek sa ovim transferom.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mene bi iskreno čudilo i mislim da je jedini način na koji on neće obući naš dres da mi odustanemo od njega, igrač se dogovorio s nama, pristao na projekat, pričao sa Marescom, klubovi traže način da sklope ugovor, mislim da je on naš igrač i da uskoro ide demant od Fabrizia, da City želi Rodryga ili možda i Barcolu, da mi pokušavamo uvaliti Nkunkua i Jacksona i ostalo
- superFrankie
- Kontakt:
Objavio je vec Fabrizio da ako Savio ode oni idu po Rodryga. Ne bi bas imalo smisla da idu po Simonsa jer su skroz razliciti tipovi igraca i ne igraju istu poziciju. A taj Sacha je los novinar koji cesto napise neku glupost cisto zbog aktivnosti na twitteru i da se malo pise o njemu
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam sto mi ne idemo po Simonsa i Barcolu ili Rodryga.
Ionako cemo jos brdo kesa uzeti na prodaje na ovo vec sto smo uzeli.
Baciti sve karte ovaj rok.
Rodrygo Palmer Neto.
Gittens Simons Estevao.
Ovo izgleda bolesno za rotacije.
Ne znam cemu Garnacho kad vec imas Gittensa na toj strani daj neki kvalitet.
Rodrygo Palmer Neto.
Gittens Simons Estevao.
Razlog zbog kojeg ne idemo na Rodryga je jasan, 100 mil plus ogromna plata, mi tih para nemamo, Barcola je takođe oko 100 mil plus bi tražio povećanje plate što nećemo dati to znamo. Mjesto lijevog krila je projektovano za Gittensa garant i nema potrebe trošiti ogromne pare na to mjesto.wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2025, 16:45Ne znam sto mi ne idemo po Simonsa i Barcolu ili Rodryga.
Rodrygo Palmer Neto.
Gittens Simons Estevao.
Šta vam je ljudi pa mi da imamo pare mi bi dosad doveli Simonsa ne bi čekali prodaje, a i ako budemo dovodili štopera piše se da bi se morali riješiti Chalobaha, pa onda bi ganjali štopera. Bez obzira na prodaje mi imamo kaznu i nemamo baš para za razbacivanje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pritisla nas je Uefa sve stoji ali kad se sve proda bice i vise nego dovoljno kesa.
Nebitno sto mora Garnacho sto George ne ostane.
Ne kontam sto su toliko opsjednuti sa njim.
Mislim da je Georgea šteta držati na klupi i ponekad ubaciti, mali stvarno ima talenta i treba igrati svake sedmice, Garnacho ima mnogo više iskustva i ako želi samo kod nas i ako ga klub želi šta možeš. Niko ga ne želi, ni mi ovdje ni strani mediji, eto samo u klubu imaju viziju šta žele sa njim, pa hajde da vidimo onda šta će nam donijeti.wadethegreat je napisao/la: ↑11 avg 2025, 17:21Pritisla nas je Uefa sve stoji ali kad se sve proda bice i vise nego dovoljno kesa.
Ovo Chelsea hoce da ima 100 igraca, sad i Garnacha cekaju, nevjerovatno.
Pokupi Siti strasnog golmana,a realno mogli smo i mi tu uletiti..
Prije bi doveo Donarumu ili Mainjana nego Garnaca,kakav sistem Mareske i igranje golmana nogom,doveo je Jorgensena pa mu presjedio na klupi u vecini utakmica,a branio Sancez koji je vise puta dodao protivnicima loptu i kostao nas bodova svojim kiksevima kod dodavanja i smijesno primljenih golova.
Prije bi doveo Donarumu ili Mainjana nego Garnaca,kakav sistem Mareske i igranje golmana nogom,doveo je Jorgensena pa mu presjedio na klupi u vecini utakmica,a branio Sancez koji je vise puta dodao protivnicima loptu i kostao nas bodova svojim kiksevima kod dodavanja i smijesno primljenih golova.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Slažem se da treba mijenjati golmana, slažem se da nas je Sanchez koštao bodova, svi smo srali da hoćemo Jorgensena na golu i dao mu je šansu i ovaj napravi užasnu grešku protiv Ville, radije bih Sancheza imao na golu i u posljednjih 20 tekmi Sanchez brani stvarno veoma dobro i nije napravio greške za gol, šta je odbranio Dembeleu, jeste napravio puno grešaka i nije siguran golman, ali kod mene ima nekog kredita. Treba ga zamijeniti sa boljim golmanom i Donnarumma to jeste, ali ako se sjetimo finala mi smo dobili Pariz na duge lopte Sancheza i rješavanjem presinga, a i mi smo vršili presing na njihovu odbranu i Donnarumma je bio užas. Radije bih sačekao Pendersa ili doveo Maignana pa čak bih prije uzeo Martineza ako ga Maresca želi.harry_90 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 09:05Pokupi Siti strasnog golmana,a realno mogli smo i mi tu uletiti..
- superFrankie
- Kontakt:
Ja sam siguran da se zeli ispratiti napredak Pendersa ove sezone, i ako bude imao slicnu sezonu kao Petrovic prosle, vjerujem da ce biti nasa jedinica od sljedece godine. Vjerujem da je to razlog zasto nismo ozbiljnije krenuli po novog golmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.