Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nema sta etiketa izgleda dobro, nazad ko svicarski sir 

Nemamo DM u igri, kroz sredinu lagano sve prolazi
Ma i ova dvojica na bekovima su teške tarabe u odbrani.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koga boli **** ako ovako budu zabijali

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Wtf kakav gol 
2017/18 samo napad i vibes
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Postojali su ljudi s ove teme koji su Ekitikea proglasili promasajem a da nije minute odigrao 

Mene vise Van Dijk brine, jos od kraja prosle sezone. Kasne mu reakcije haos.
Frimpong strasan, metak ga stic ne moze
Frimpong strasan, metak ga stic ne moze
Srce, čast i ponos!
Odbrana pod sokom, nisu se navikli još da ne moraju svi čuvati desnu stranu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hugo se zajebava 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gakpo mi nekako zaostaje u ovoj utakmici.
Da je Grav tu umjesto ovog cirkusanta Jonesa sad bi bilo 4 0 na poluvremenu
Da. Slažem se.
Wirtz da je ona dodavanja kod prvog gola probao s Nunezom ovaj bi sebi obe noge polomio. Jurgene u sta si gledao
Salah slabo ukljucen u igru, Wirtz Ekitike Gakpo svi nekako vuku vise ka lijevoj strani i s loptom i bez nje. Bice mu teze ove sezone, ranije je desna strana s njim Trentom i Szobom gradila vecinu napada.
Ali nevjerovatno kako Wirtz može lagano da primi loptu, da izgleda kao da ne zna šta će sa njom i u dvije sekunde ubrza napad i odjednom je prilika.
Mali je genije.
Daj Rija u drugom.
Mali je genije.
Daj Rija u drugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.