Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Velizar
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la Velizar » 10 avg 2025, 02:25

Cuj samo pozvan :facepalm: dok god pricate samo o "pozivu" vi ste skuhani.

Mali treba igrati jer boljeg nemamo. Sta to uopste moze zajebat? Ako nas razbije Austrija, to ce najmanje biti radi njega. Nas vezni red nije u stanju stvarat sanse ni protiv San Marina. Stvara se ekipa za Euro, tako da je iskustvo pritiska protiv Austrije pozeljno, odvesti ovako limitiranu ekipu na svjetsko prvenstvo je podvig u rangu osavjanja Eura od strane Grcke. Konkretno nas vezni red (minus Alajbegovic, koji tek treba stupit na scenu) nije ni medju najboljih 15-20 u Evropi. Cemu se onda nadati uprkos tome sto nas je sreca pomazila sa grupom za Svjetsko kako vjerovatno nikad nece?

Mogu slobodno reci da ce pedantni Njemci pozaliti sto su ga propustili. Da meni neko ponudi Havertza ili Alajbegovica, ja bih birao Kerima, koji je tek nagovjestio kakav igrac moze biti.

Mislim takodjer da je gubljenje vremena gurati ga po krilima. On u nasoj reprezentaciji treba igrat ofanzivnog veznog... odnosno da ima sto vise slobode u igri. Ako mu odgovara da se izvlaci na stranu, silazi po loptu, neka mu bude. Valjda ce u nekom periodu imati dovoljno dobru podrsku u veznom redu, a da to nisu kilavi Gigovic, limitirani Sunjic i ostali nesretnici

Iskreno receno, za Kerima je najbolje da ove godine igra grupnu fazu LE. Da bi naredne godine napravio prirodan iskorak ka najjacem klupskom takmicenju, uz nadam se nesto bolje saigrace, da ne budu vreca za nabijanje...

U svakom slucaju, mislim da celnici Salzburga vec zadovoljni trljaju ruke, i kontaju koliko ce zaraditi na njemu

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 10 avg 2025, 03:06

Velizar je napisao/la:
10 avg 2025, 02:25
U svakom slucaju, mislim da celnici Salzburga vec zadovoljni trljaju ruke, i kontaju koliko ce zaraditi na njemu
Par novinara-insajdera koji se bave austrijskim i njemačkim fudbalom su rekli da Leverkusen ima buy-back klauzulu za njega koja vrijedi (kako kaže jedan od njih) iduća tri ili četiri transfer roka u vrijednosti između 12 i 14 miliona.

Sumnjam da ga neće vratiti ukoliko baš eksplodira u Salzburgu u narednih godinu i po ili dvije, do kada im već važi klauzula.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 avg 2025, 09:34

torbica je napisao/la:
10 avg 2025, 01:56
Ne treba ga zvati da ne pregori
I ja to kazem. Pregorice a jos gora stvar je da uzima mjesto finim momcima. To nije dobro za atmosferu

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 10 avg 2025, 09:53

ArtVandelay je napisao/la:
09 avg 2025, 22:08
tutankamon1905 je napisao/la:
09 avg 2025, 21:37
09 avg 2025, 21:35

A šta to klečavci imaju protiv sedžde?
Sto se mene tice nek klanjaju prije svake utakmice i poslije svakog gola, samo to na jednom sportskom portalu, u sportskom clanku uopce ne treba isticati kao nesto wow, cemu se "dive bh navijaci" Bh navijaci bi se trebali diviti golu, asistenciji i odlicnoj utakmici, a ne ovome

Ma je li... kaži otvoreno, ne podnosim muslimane i to je to.

Sta seres koji k, upravu je sta portali imaju pisati dive se bh navijaci!?kakva glupost, prvo i prvo Bosna i Hercegovina nije niti ce biti muslimanska drzava, drugo, ne navijaju samo muslimani za bh reprezentaciju (jest vecina) al ima nas i druge vjere koji volim i navijamo za Bosnu i koji nemamo drugu domovinu!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 10 avg 2025, 10:02

Nemojte samo insistirati na pozivu. Poznato je od ranije da Nece dobiti poziv iz inata onda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2025, 10:24

soko je napisao/la:
10 avg 2025, 09:34
torbica je napisao/la:
10 avg 2025, 01:56
Ne treba ga zvati da ne pregori
I ja to kazem. Pregorice a jos gora stvar je da uzima mjesto finim momcima. To nije dobro za atmosferu
Jeste li ponosni na vas glupi humor?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 avg 2025, 10:34

Nije to humor

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2025, 11:05

Onda ste hronicni smaraci. S takvima ljudi i Novu Godinu izbjegavaju slaviti.

075 ❤

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 10 avg 2025, 11:36

myself je napisao/la:
10 avg 2025, 10:02
Nemojte samo insistirati na pozivu. Poznato je od ranije da Nece dobiti poziv iz inata onda
Niđs veze ti je ovo... pa Barbarez je prosle godine zvao svakog igrača momentalno kad se njegovo ime spomene na forumu. Nemojte džaba srat.

Ali to smo mi, spisak nikad nikome nije odgovarao. Volio bi da fifa poveća spisak na min 40 igrača. I opet bi se našli pojedini da seru.

I na kraju pitanje jedno, ali da mi ga argumentujete. Na osnovu čega Barbarez ima epitet kao neko ko ne poziva nove igrače? Lik je u godinu dana ukupno pozvao više od 50 igrača. Čak i za mene koji sam na njegovoj strani je to malo prwviše.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2025, 11:57

sagitarius je napisao/la:
10 avg 2025, 09:53
09 avg 2025, 22:08
tutankamon1905 je napisao/la:
09 avg 2025, 21:37

Sto se mene tice nek klanjaju prije svake utakmice i poslije svakog gola, samo to na jednom sportskom portalu, u sportskom clanku uopce ne treba isticati kao nesto wow, cemu se "dive bh navijaci" Bh navijaci bi se trebali diviti golu, asistenciji i odlicnoj utakmici, a ne ovome

Ma je li... kaži otvoreno, ne podnosim muslimane i to je to.

Sta seres koji k, upravu je sta portali imaju pisati dive se bh navijaci!?kakva glupost, prvo i prvo Bosna i Hercegovina nije niti ce biti muslimanska drzava, drugo, ne navijaju samo muslimani za bh reprezentaciju (jest vecina) al ima nas i druge vjere koji volim i navijamo za Bosnu i koji nemamo drugu domovinu!
Ima nas što se ponosimo, gdje je problem i zašto da se ne piše? Šta tebi to smeta koje god da si vjere kako je on proslavio gol?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 avg 2025, 12:28

Kerime ako citas drzi se slavne njemacke koja te je odgojila i napravila igracem, koja te je naučila ponasanja karaktera drskosti i samopouzdanja. Tamo igraju najbolji igraci u najboljoj formi koji zasluze, ovdje ce prije tebe igrati igraci heraclesa, astane,eyupa, gaziantepa... e moj kerime da ti znas gdje dolazis, nebi dosao. E moj kerime...pogledaj sta su uradili tvojoj braci iz njemacke salihamidzicu, huseinbasicu, gazibegovicu, tabakovicu,...e moj kerime kad bi znao. ..
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 10 avg 2025, 12:30

Braco moj ti je savjet prestani se drogirati vidis da ti steti

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 avg 2025, 12:31

torbica je napisao/la:
10 avg 2025, 12:30
Braco moj ti je savjet prestani se drogirati vidis da ti steti
Torbicom ih kerime...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 avg 2025, 12:34

bhfanatic14 je napisao/la:
10 avg 2025, 12:28
Kerime ako citas drzi se slavne njemacke koja te je odgojila i napravila igracem, koja te je naučila ponasanja karaktera drskosti i samopouzdanja. Tamo igraju najbolji igraci u najboljoj formi koji zasluze, ovdje ce prije tebe igrati igraci heraclesa, astane,eyupa, gaziantepa... e moj kerime da ti znas gdje dolazis, nebi dosao. E moj kerime...pogledaj sta su uradili tvojoj braci iz njemacke salihamidzicu, huseinbasicu, gazibegovicu, tabakovicu,...e moj kerime kad bi znao. ..
Kad vidi kakve budale (npr ti) navijaju za Bosnu, i ne treba dolaziti ovamo da igra
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 10 avg 2025, 12:38

Boze dragi kakvih budala sve ima na ovom forumu

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 10 avg 2025, 12:58

I kamen bi zaplakao. :(

Nakon ovoga, gubimo Kerima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 avg 2025, 13:14

Ovakvi ko Fanatic su i u ratu isto razmisljali i bjezali pa sad dolaze na "ferje" i u svakom autu je tespih i ljiljan sticker. Na ovakvu nesortu se ne d'o Bog osloniti i pouzdati.

Sto Jasmin kaze, i kamen bi zaplakao. 😢

075 ❤

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 10 avg 2025, 13:35

Gledaj kad ga kockar ne pozove za utakmice u septembru.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 avg 2025, 13:40

Red bi bio da mu Trnokop odmah uruči 10ku.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2025, 14:03

19vendetta87 je napisao/la:
10 avg 2025, 12:34
Kad vidi kakve budale (npr ti) navijaju za Bosnu, i ne treba dolaziti ovamo da igra
Post godine :tokralju:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Kobayashi i 26 gostiju.