Dženis Burnić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dženis Burnić
Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
- Beduin
- Kontakt:
Kojih sema? De konkretno napisi, a ne "imam osjecam", "ja mislim"...kakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:51Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A eto zasluženo je tu cvajtaš i to igrač rotacije u osrednjem cvajtašuBeduin je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:53Kojih sema? De konkretno napisi, a ne "imam osjecam", "ja mislim"...kakarut je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:51Ma bezveznjak totalni.. Preko šema nekih je u repcibhfanatic14 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:23Veliko razocarenje za mene, vjecni cvajtas nigdje nemice. I kad je sa heidenheimom usao u bundesligu da napravi korak naprijed oni ga ne ostavise, on opet nazad u cvajti. A realno to mu je domet nazalost. Jedina pozitiva sto je "polivalentan" moze vise pozicija zakrpit. Ali opet uvijek bi izabro huseinbasica prije njega.
- Beduin
- Kontakt:
I dalje nisi odgovorio preko kojih i kakvih sema je u reprezentaciji, s obzirom da ti to tvrdis, a ne ja.
Opet pitam, kojih sema, preko koga i zasto?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma vole ljudi popljuvati i to je to.
Nije igrač rotacije nego je bio starter prošle sezone, odigrao 34 utakmice u sezoni, od toga 33 puta bio starter!
Nije igrač rotacije nego je bio starter prošle sezone, odigrao 34 utakmice u sezoni, od toga 33 puta bio starter!
Od svih polovnjaka, Burnić je najmanji problem. Zakrpit će šta treba, neće ti izbiti bodove nekim brainfart potezom. Ali ekipa koja ima ambicije da igra veliko takmičenje (pogotovo Svjetsko prvenstvo), ne smije sebi dozvoliti da takav igrač bude starter. Eventualno 22. ili 23. igrač spiska.
Zanima me da li će Barbarez ispoštovati svoju izjavu i odstraniti ove što ne igraju. Bez nekih ljubimaca bi ostao.
Zanima me da li će Barbarez ispoštovati svoju izjavu i odstraniti ove što ne igraju. Bez nekih ljubimaca bi ostao.
-
- Kontakt:
Evo burnica 77minuta ulazi, jel dovoljno za poziv zlaje bajramovica???
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Sve je vise ocigledno da je kockar tu radi menadzera i kriminala a bajramovic je taj za taktiku. Gledo sam danas ksc je ocaj 1 kroz 1 kopija nase repke. 3 5 2 - 5 3 2 kao sto smo mi sve igrali do skora. Kakva smrt od utakmice.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boatenkk, Sheyi i 22 gosta.