FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sacekajmo Velez
Ako pobjedimo tamo dobro je
Nekako kontorlisemo sve i onda smo nedovrseni ne znam sta cemo
Poslije logicno umor stigne
Ako pobjedimo tamo dobro je
Nekako kontorlisemo sve i onda smo nedovrseni ne znam sta cemo
Poslije logicno umor stigne
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 avg 2025, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nema ga,u tome je stvar.Imenovat Dinu,gurnut mu Svraku ko pomocnika i molit Boga da skupstina odobri ulazak investitora.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Evo i mi da se složimo oko prve stvari na ovom forumu. Dino je za njega Enrique. Ali jbg ne možeš to kad psiholog odbija raskid, jedino da mi počnemo sabirati opet na broj.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Nodi jesi ti svjestan da Velez id u Listicu veceras i ako kiksaju,mi smo ga najebali u subotu ? Nece Siroki ko zadnje 2-3 godine naivan biti to ti garantujem.Ako Velez izgubi nocas,PAKAO nas ceka,svi ce protiv nas biti.. Tako da,nije dobro...
Sta pricat o Zelji i navijacima kad si Osima proglasio nepozeljnom osobom na stadionu a dovedu ti nekog Arapa da se uci na nama, ko da smo klub s posebnim potrebama. A mozda i jesmo?
Nakon ovog cirkusa niti jedan ozbiljan normalan trener nece doci jer zna da ovdje nema nafake, nema kontinuiteta ni sistema. Uprava gazi preko mrtvih samo da se ne diraju, Manijaci ocigledno placeni da sute i rezultat svega je kanal u kojem smo do grla.
Nakon ovog cirkusa niti jedan ozbiljan normalan trener nece doci jer zna da ovdje nema nafake, nema kontinuiteta ni sistema. Uprava gazi preko mrtvih samo da se ne diraju, Manijaci ocigledno placeni da sute i rezultat svega je kanal u kojem smo do grla.
F1921B je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:26Sta pricat o Zelji i navijacima kad si Osima proglasio nepozeljnom osobom na stadionu a dovedu ti nekog Arapa da se uci na nama, ko da smo klub s posebnim potrebama. A mozda i jesmo?

Treba dodati - Skupstina koja godinama bira nesposobne uprave je glavni i osnovni problem Zelje.
Ovi ostali problemi (losi treneri, losa selekcija igraca, zapusten omladinski pogon itd) su samo posljedica toga.
-
- Kontakt:
To je to, ukratko.let3 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:31F1921B je napisao/la: ↑10 avg 2025, 13:26Sta pricat o Zelji i navijacima kad si Osima proglasio nepozeljnom osobom na stadionu a dovedu ti nekog Arapa da se uci na nama, ko da smo klub s posebnim potrebama. A mozda i jesmo?
Nakon ovog cirkusa niti jedan ozbiljan normalan trener nece doci jer zna da ovdje nema nafake, nema kontinuiteta ni sistema. Uprava gazi preko mrtvih samo da se ne diraju, Manijaci ocigledno placeni da sute i rezultat svega je kanal u kojem smo do grla.![]()
![]()
Treba dodati - Skupstina koja godinama bira nesposobne uprave je glavni i osnovni problem Zelje.
Ovi ostali problemi (losi treneri, losa selekcija igraca, zapusten omladinski pogon itd) su samo posljedica toga.
Ja sam psihički rastrojen zbog debila, **** im sve od uprave, stručnog štaba, igrača i debila sa sjevera.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
[quote=Mamba21 post_id=10266579 time=1754825838 user_id=47106]
Ja sam psihički rastrojen zbog debila, **** im sve od uprave, stručnog štaba, igrača i debila sa sjevera.
[/quote]
Pogledaj raspored narednih 6 utakmica tek ces i ti i mi svi biti rastrojeni.Ukoliko se sve ne promjeni iz korijena u kanalu smo.
[/quote]
Pogledaj raspored narednih 6 utakmica tek ces i ti i mi svi biti rastrojeni.Ukoliko se sve ne promjeni iz korijena u kanalu smo.
Neki dan pisem da mi jos ne znamo igrati na posjed i pritisnuti protivnika i da nam brza tranzicija i kontranapad mnogo vise odgovara.. Isto tako pisem da se na Grbavici protiv "slabijih" protivnika ne moze igrati sa 2 defanzivna vezna i da postavka jednostavno mora biti mnogo ofanzivnija zbog lakseg probijanja tog odbrambenog bloka.. Adzem je ocekivao da ce se Rudar grcevito braniti ali je i pored toga ubacio 2 igraca nazad i upravo zbog toga i nismo uspjeli napraviti nista konkretno sinoc prema naprijed i ako smo nekih 20+ minuta imali inicijativu i par prilika.
Problem je nastao kada je Rudar izasao u presing, malo je reci da smo se tu pogubili, Foco i Erik smetaju jedan drugom, greska za greskom nema niko da iznese loptu, da dugom dijagonalom izbaci krilo, da jednom loptom prebaci stranu.. Mora se reci da mnogo toga nije valjalo do kraja poluvremena, ono sto mi zelimo i pricamo da igramo taj poluvisoki ili visoki presing to su nam demonstrirali igraci rudara i sve su sanse, suteve imali nakon nasih gresaka i osvojene lopte.
Da ne duzim puno,
Ubija me u pojam da svaki trener 10 ak godina igra neku kilavu igru, ispitivanje snaga, pred punim stadionom i sve to ti se obije o glavu kad primis gol i umjesto da iskoristis publiku koja zna napraviti pritisak, koja gromoglasno navija to prerasta u zvižduke, igraci zaborave igrati fudbal, strah, boje se gresaka, i dobijes to sto dobijes..
Na Grbavici protiv ekipa ispod nas igrati ultra ofanzivno, ako kapiten na centru ubode jaziju nek odmah odabere da napadamo na sjever, da odmah dignemo atmosferu na nivo, da svi disemo kao jedan, da protivniku ne damo da predahne, da ubrzamo igru maksimalno.. Sve druge taktike padaju u vodu u to smo se uvjerili hiljadu puta..
Rezultat 11 sinoc i nije los obzirom na sve, jer bolje i bod nego da smo zijanili. Tako ja to gledam, jer se sjetim da smo i sa Amarom u sampionskim sezonama skoro uvjek imali losiji start pa smo se na kraju radovali. Nekako po pravilu smo uvijek imali sarenu jesen ali je proljece bilo plavo i to nam je donosilo prednost. Znaci poenta je da trenutno ne znamo sta ce nam donijeti nastavak sezone!? Prerano je apsolutno za bilo kakve ozbiljne prognoze..
Ja još nisam za smjenu trenera, ne donosi to dugoročno nista dobrog, moramo napraviti kontinuitet kad tad, Adzeme dozovi se molim te, znam da mozes mnogo bolje od ovoga..
Svi u Mostar!
Problem je nastao kada je Rudar izasao u presing, malo je reci da smo se tu pogubili, Foco i Erik smetaju jedan drugom, greska za greskom nema niko da iznese loptu, da dugom dijagonalom izbaci krilo, da jednom loptom prebaci stranu.. Mora se reci da mnogo toga nije valjalo do kraja poluvremena, ono sto mi zelimo i pricamo da igramo taj poluvisoki ili visoki presing to su nam demonstrirali igraci rudara i sve su sanse, suteve imali nakon nasih gresaka i osvojene lopte.
Da ne duzim puno,
Ubija me u pojam da svaki trener 10 ak godina igra neku kilavu igru, ispitivanje snaga, pred punim stadionom i sve to ti se obije o glavu kad primis gol i umjesto da iskoristis publiku koja zna napraviti pritisak, koja gromoglasno navija to prerasta u zvižduke, igraci zaborave igrati fudbal, strah, boje se gresaka, i dobijes to sto dobijes..
Na Grbavici protiv ekipa ispod nas igrati ultra ofanzivno, ako kapiten na centru ubode jaziju nek odmah odabere da napadamo na sjever, da odmah dignemo atmosferu na nivo, da svi disemo kao jedan, da protivniku ne damo da predahne, da ubrzamo igru maksimalno.. Sve druge taktike padaju u vodu u to smo se uvjerili hiljadu puta..
Rezultat 11 sinoc i nije los obzirom na sve, jer bolje i bod nego da smo zijanili. Tako ja to gledam, jer se sjetim da smo i sa Amarom u sampionskim sezonama skoro uvjek imali losiji start pa smo se na kraju radovali. Nekako po pravilu smo uvijek imali sarenu jesen ali je proljece bilo plavo i to nam je donosilo prednost. Znaci poenta je da trenutno ne znamo sta ce nam donijeti nastavak sezone!? Prerano je apsolutno za bilo kakve ozbiljne prognoze..
Ja još nisam za smjenu trenera, ne donosi to dugoročno nista dobrog, moramo napraviti kontinuitet kad tad, Adzeme dozovi se molim te, znam da mozes mnogo bolje od ovoga..
Svi u Mostar!
Jesam nego pun mi je qurac promijena
Eto Coric otisao dosao Adzem u par mjseci i sad opet isto
Vrtimo se u Krug isto debili
Koga cemo dovesti niko ozbiljan nece doci
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
00:20BeHighirly je napisao/la: ↑10 avg 2025, 12:25
Gledam ovaj video nakon utakmice, i ponasanje Adzema, konkretnije prolazak pored svakog Zeljinog, tj svog igraca bez ikakvog obracanja, pruzene ruke, ili bilo cega.
Upravo zbog takvih situacija i gubi konce u svlacionici, te mislim da Zeljo izgleda zaista bezidejno, 2 kiksa na domacem terenu protiv Radnika i Rudara su dovoljni da se alarm upali, a pobjeda u Posusju je bila s(p)retna, uz bljesak Alica.
Dok se jos sezona moze spasiti reagujte, jer s ovom igrom i neznalicom na klupi sredina ili borba za opstanak nas cekaju.
na početku klipa tj. u 20 sek. nam KAPITEN ode u svlačionicu odmah nakon kraja utakmice to još jedan od znakova da nam u ekipi nešto smrdi da svako svoju priču fura
Glavni problem je "UPRAVA" i ljudi oko uprave... Nema dalje.. Zasto se nitko ne oglasi ??? Neka sjednica,ovo ono? Opet se vracamo unazad..NoDi80 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:10Jesam nego pun mi je qurac promijena
Eto Coric otisao dosao Adzem u par mjseci i sad opet isto
Vrtimo se u Krug isto debili
Koga cemo dovesti niko ozbiljan nece doci
Sve se vrti oko Pomocnog Terena koji treba da se proda vec godinama.
**** im ljudi sve,nitko da se oglasi.Imamo li mi nekog da se oglasi na sve ovo ? Ne mozes biti Zadovoljan s 2 boda od dvije,hajmo reci,najgore ekipe u Ligi..
Smrdi s Vrha pocevsi od Tane i Tune...
Ako dobijemo, produzit cemo agoniju.
Ne zbam sta cekati, poraz da nam se potvrdi da je Adzem lose rjesenje. Jedino ako cekamo da on sam da ostavku.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Gledam klub, a ne igrace i ne trenera.1921boy je napisao/la: ↑10 avg 2025, 12:45Atmosfera je bila u teskom khurcu,igra za khurac,isto ko i sad s Adzemom,samo si tad imo rezultate a sad ih nemas.Ovaj klub nije nicija babovina nit djedovina da se preko kluba prebijaju dugovi iz proslosti.Znaci ti nemas problem da te trener laze da zeli da ostane a sam da ostavku nakon Zrinjskog i kaze nemojte me dirat do ljeta,sam cu otic na kraju sezone?Okolo ide po podcastima,lajvovima,prica kako ce se za minutu dogovorit za ostanak a sam ZELI DA ODE!Adzema nabijem na khurac,ne branim ga,treba da bude bivsi da je ne znam ti sta.Al mante se Corica,vise nije nas trener,lazov je i tacka.Nek vodi Stanisu Mandica i Bulica u Gabelu pa tamo nek prosipa demagogiju.Zalosno je da ste svi pali na tu pricu.Kako si doso do 1/2 preko Leotara,Kruseva i Varesa,Bgt nemoj supljaka prosipat,pito bi te ja da smo imali Slogu,Borac ili neke druge ekipe u zrijebu.Argentina je napisao/la: ↑10 avg 2025, 12:36Na kraju krajeva, on je trener, on odredjuje sastav (sta mu ima ko drugi odredjivati, onda nam ne treba). I da jenoricao da ima ponude i nema, to nema veze s rezultatom. Nakon najgore sezone od rata, odveo naa u Evropu i bili u 1/2 kupa (kakav god da je raspored bio, igrali smo 1/2).
Ako cemo tjerati trenere radi svega drugog (osim rezultata), onda smo mi u ozbiljnom problemu. Onda smo da se ne lazemo, dno dna.
Kako god, Coric je proslost, ali se tako prema X treneru koji napravi zacrtano ne trebamo ponasati, to nije nivo naseg kluba. S druge strane, Adzem ima niz negativnih poteza u periodu od kad je dosao, da se trudis, tesko mozes ovo napraviti sto je on napravio. Imbecil, neka da ostavku!
Da li smo izborili Evropu koja je bila cilj? Jesmo.
Da li smo zaradili i digli kkub nakon najgore sezone? Jeamo.
Kakav god da je Coric, isporucio je rezultat. Da li nam treba bolji za ovu sezonu - TREBA!!! Ali Adzem je 1000x gore rjesenje. Frajer ne moze voditi ekipu na terminu, plus je arogantan i umisljen, u prevodu PAPAK i DEBIL.
Prvak NR BiH: 1946
Odigrali smo 5 utakmica, sasvim dovoljno da se vidi da ovako možemo samo u borbu za opstanak.
Trener koji je previše arogantan, a sa trenerskim znanjem dosta tanak, a igrači skupljeni jer nigdje drugo nisu mogli igrati. Vrijeme je za promjene jer bojim se da čekanje skupštine može dovesti da ne osvojimo ni bod dotad
Jbg zeljino dijete zeljin DNK , zeljin vojnik .Hoce cifru da ode .Zajebo za mjesec dana sve sto je mogao i hoce cifru.Jbg i ovo sto su ga doveli nek se kupe iz kluba i nek mu oni obezbjedr tu cifru da ga se kutarisemo.
Ja u klin ti u plocu.Da,izborio je europu.Da imali smo najvise bodova i sta?Isto bi se desilo cim bi krenuli rezultati nizbrdo.Identicno.Mislim da treba vise prestat sa tim moljakanjem i plakanjem,**** smo Amara,pa nismo toliko plakali za njim.Coric vise nikad nece bit dio Zelje i tacka.Ispalo je da je imenovanje Adzema greska.Treba sad trazit rjesenja,jedino rjesenje je investitor.Nemamo nista od toga sto se prepiremo.Adzema smijeniti pa do skupstine pregurati kako znamo i umijemo.
Adzema nek stid bude ako je tacno da trazi sve do kraja ugovora.Uostalom,to nije nas problem,ko ga je doveo nek ga plati.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mislim da nece dat otkaz Adzemu, nego se nadaju da ce doc investitor koji ce isplatit odstetu…1921boy je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:40Treba sad trazit rjesenja,jedino rjesenje je investitor.Nemamo nista od toga sto se prepiremo.Adzema smijeniti pa do skupstine pregurati kako
Adzema nek stid bude ako je tacno da trazi sve do kraja ugovora.Uostalom,to nije nas problem,ko ga je doveo nek ga plati.